Hotel i Levanto i Cinque Terre

Agriturismo Costa di Faraggiana

Morgenmadssal Tyrkisk bad Wellness-afdeling Junior Suite Marina Deluxe-værelset Ginestra Junior Suite Marina Junior Suite Lavanda
 
Agriturismo Costa di Faraggiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Costa di Faraggiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blot ca. 2½ km fra kystbyen Levanto med historisk bydel, handelsliv og stor sandstrand ligger Agriturismo Costa di Faraggiana som et lille eksklusivt landsted med swimmingpool lige midt i det grønne bjerglandskab, der har sat Cinque Terre-området på verdenskortet.

Et paradis for par, men børnefamilier er også velkomne
Med romantiske rammer, fredelige omgivelser og wellness-afdeling henvender Costa di Faraggiana sig primært til par, men børnefamilier er naturligvis også velkomne: Der er nemlig pool og desuden har flere af værelser mulighed for ekstra opredninger.

Læs mere om Agriturismo Costa di Faraggiana

Swimmingpool og wellness til krop og sjæl
I wellness-afdelingen kan man blandt andet gøre brug af tyrkisk bad, sauna, lys/lyd-terapibade og massage (mod tillæg). Udenfor kan man fortsætte sine antistressende behandlinger i poolen eller i jacuzzi'et, hvorfra der er panoramisk udsigt over bakkedragene. Ved poolen finder man naturligvis også liggestole og en bruser.

Panoramisk terrasse og andre faciliteter
Costa di Faraggiana er en agriturismo, dvs. en landejendom, som både producerer egnsprodukter og tilbyder overnatning. Her på stedet fremstiller man vin, olie, grøntsager og endelig den lokale dessertvin Sciacchetrà - dog i så små mængder at de ikke sælger ud af det. Morgenmaden serveres som buffet - og det er både muligt at sidde inde eller ude på den panoramiske terrasse. I morgenmadssalen finder man også en bar og wifi (kun her) - ligesom stedet tilbyder at lave lette mellemmåltider til fx frokost. Om aftenen kan man søge hen på det nærliggende trattoria Zita (ca. 1 km) - eller alternativt køre de 2½ km ned til centrum af Levanto, hvor der er et bredt udvalg af restauranter.

Strandtur
Ønsker man at trække sig lidt tilbage i landlige omgivelser efter en vandredag i Cinque Terre-byerne eller en stranddag sammen med alle de andre feriegæster, så er Costa di Faraggiana særdeles velegnet, fordi værterne morgen, middag og aften tilbyder gratis transfer til Levanto, så man ikke skal lede efter umulig parkering. Det gør strandture og udflugter særdeles nemme. Der er naturligvis gratis parkering på stedet.

Læs om værelserne på Agriturismo Costa di Faraggiana

Skjul teksten
 
 
search map