Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Levanto ligger på den østlige del af den Italienske Riviera og er det naturlige udgangspunkt for besøg i naturparken Le Cinque Terre. Byen fremstår stadig med sine middelalderlige linjer takket være den gamle borg fra 1200-tallet, de gamle bymure, klokketårnet, rådhuset, de mange kirker som f.eks. Sankt Andrea-kirken fra år 1226 eller de to kirker San Nicolo og San Siro, der stammer fra 1000-tallet.

Kort over Levanto

Klik på kortet herunder for at få et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og kørselsafstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

'Stedet hvor solen rejser sig'

Byen har eksisteret helt tilbage til før romerriget, og dens navn Levanto betyder ’Stedet hvor solen rejser sig’. Byen, blev hersket af familien Malaspina frem til 1140. I 1211 tilsluttede byen sig republikken Genova. Under Genova havde den helt frem til 1797 status som frikommune og levede af varehandel over havet mellem byens bagland og fjerne lande.

Læs mere om Levanto

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. 

Vil du gerne bo i Levanto, kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor. Her finder du både ferielejligheder nær stranden, som er en af de bedste i dette område, og længere oppe i den hyggelige by.
 
Skal du på ferie med en større gruppe, kan det være en oplagt mulighed for at leje en hel en villa i Ligurien. Så har I pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål til de forskellige ferieboliger, eller vil du bare gerne have lidt mere hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Der er adskillige internationale lufthavne i det nordlige Italien. Skal du holde ferie i Levanto, er den nærmeste Genova lufthavn, men for eksempel også Pisa Lufthavn ligger inden for forholdsvis kort rækkevidde. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Takket være Levantos geografiske placering og gode strand, har byen oplevet en stærk udvikling efter anden verdenskrig, hvor den blev en eftertragtet sommerferiedestination. Byens centrum er i højsæsonen lukket for biltrafik. Hvis man vælger selv at køre til Levanto er det en god idé at leje et hus i udkanten af centrum. Til dem, der ønsker at komme hertil med tog, er stationen i nærheden af centrum. Toget er desuden et udmærket transportmiddel på disse kanter - man kan nemlig bruge det til at besøge Le Cinque Terre, La Spezia og Genova. Byen er en af de karakteristiske seværdigheder langs med den østlige Riviera og det er også et godt sted for børnefamilier.

Restauranter og shopping

Med et stort udvalg af spisesteder i byen venter der dig mange spændende kulinariske oplevelser, som her typisk byder på masser af fisk og skaldyr. En del af oplevelse ved at gå ude at spise her er naturligvis også de smukke omgivelser og udsigten over havet. Der er restauranter, barer og caféer både helt nede ved stranden og oppe i den gamle bydel.

Der findes også en lille håndfuld mindre supermarkeder i byen, hvor du kan få det meste af det, du får brug for i løbet af ferien af daglige fornødenheder.  Hvis du planlægger at tilberede nogle af dine egne måltider kan det desuden anbefales at besøge markedet med frisk frugt, grøntsager og fisk. 

Udover talrige butikker i Levanto med tøj, sko og lignende er her også gode muligheder for at finde butikker specialiseret i lokale produkter som for eksempel vin. Spørg eventuelt de lokale om anbefalinger.

Udflugter 

Gangtunnel til Bonassola: Omkring år 2010 blev Bonassola og Levanto enige om at åbne en nedlagte tunnel, som forbinder de to byer. Det betyder, at man i dag kan vandre eller cykle mellem de to byer uden at skulle op og ned ad bjerg efter bjerg. Gangtunnellen, som åbner sig et par steder mod havet, er oplyst og videoovervåget. Tunnellen er et hit både blandt lokale og turister.

Når der i højsæsonen kan være meget turisttrængsel i Cinque Terre byerne, er det et godt alternativ at bo lidt på afstand i Levanto, hvorfra det samtidig er nemt at udforske området på udflugter. Kan du løsrive dig fra strandlivet, kan det også anbefales at besøge nogle af de andre byer lidt længere væk såsom Portofino , en af de mest eksklusive feriebyer i Italien, eller San Fruttuoso som er kendt for klosteret Abbazia di San Fruttuoso di Capodimonte fra 1300-tallet.

Lokale links

Du kan finde aktuel information om vandrestier på den officielle hjemmeside for Cinque Terre parkområdet her

 

Skjul teksten
 
 
search map