Anmeldelser af Hotel Shelley delle Palme

 
Hotel Shelley delle Palme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Shelley delle Palme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lerici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Shelley delle Palme

Læs personlige anmeldelser af Hotel Shelley delle Palme som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Shelley delle Palme. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens og rejsefæller fra Allerød boede på Hotel Shelley delle Palme i Lerici fra d. 21. til d. 30. juli 2006.

Lerici har desværre udviklet sig til en ren turistby, som ikke levede op de forventninger som vi havde stillet. Har været der for ca. 25 år siden, hvor byen hvilede i sig selv. Det er klart at der sker meget på 25 år, og at denne lille "perle" af en by også bliver kendt som en foretrukket turistmål, hvilket ikke kan komme andre end mig selv til last, i og med at jeg ikke havde tjekket forholdene som de er i dag.

Næste tur til Italien bliver nok til et fredeligt hus i en mindre bjergby i Toscana-området.

Hotellet har en pragtfuld udsigt, men værelsernes standard er langt under hvad man kan forvente til det prisniveau. Løst tapet på gange og værelser. Fugtskader. Kakkelaker på badeværelser. Ubrugelige madrasser i sengene. Lå i u-form og sov.

Området i selv er et pragtfuldt område, som nok er en rejse værd, når opholdet blot ikke foregår i selve Lerici.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Dorte og familie fra Holte boede på Hotel Shelley delle Palme i Lerici fra d. 24. til d. 29. juni 2006.

Lerici var rigtig skøn. Vi havde fået værelse med stor terrasse med udsigt ud over det hele og det var dejligt. Byen var dejlig og vi følte os jo ret priviligerede, fordi vi havde vores egne liggestole med parasoller lige på den anden side af gaden. - Det var en positiv overraskelse, især da både den offentlige og den private strand var fyldt til bristepunktet. Vi spiste på hotellet en gang og det var ikke godt nok til prisen i forhold til maden på byens restauranter - især dem i gyderne. Desuden lugtede deres air-condition på værelset ret stygt. Personalet var venligt og rengøring fungerede rigtig fint. Det var mit indtryk, at I mener, at der er garage, man kan leje. Det er der ikke. Der er en kommunal parkeringsplads ca. 500 meter fra hotellet, hvor de har ret til at bruge en eller flere pladser.
Vi vil en anden gang ikke være spor bekymrede for at leje feriebolig hos jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map