Hotel i Lerici i Cinque Terre

Hotel Shelley delle Palme

 
Hotel Shelley delle Palme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Shelley delle Palme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lerici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger overfor den smukke Poeternes Bugt langs havnepromenaden, lige ved det hyggelige centrum af Lerici. Strandene ligger lige overfor hotellet, men er betalingsstrande. Der arrangeres bådudflugter til ”Le Cinque Terre” (bilfrit naturområde langs kysten). Om sommeren er der et rigtig hyggeligt liv langs havnepromenaden. For at komme ind i byen skal man passere et betalingssytem, da man ønsker så få biler som muligt i byen.

Hotellet har i alt 49 værelser med plads optil 4 personer. Værelserne har alle telefon, farvefjernsyn og eget badeværelse og værelser med havudsigt kan fås uden betaling af tillæg, dog ved forespørgelse ved bestilling. Værelserne er ikke specielt pænt indrettede og fremstår slidte og umoderne. På hotellet findes fin lille morgenmads restaurant på 3. sal med udsigt udover havet, der serverer en morgenmadsbuffet. Derudover er der en stor flot restaurant i stueetagen eller man kan spise ude på den overdækkede terrasse på havnepromanden. Der findes også en hyggelig bar, fælles opholdsstue med fjernsyn og elevator samt garageplads kan fås mod betaling.

Læs mere om Hotel Shelley delle Palme

Gæsterne kan benytte sig af den store terrasse med parasoler og liggestole med udsigt over havet. Terrassen har åben fra d. 1/6 til d. 15/9 med forbehold for vejret i yderperioderne.

Skjul teksten
 
 
search map