Hotel i Lerici i Cinque Terre

Hotel Florida Lerici

Hotel Florida Lerici er den gule bygning til venstre Hotel Florida Lerici er den gule bygning mellem de de lyserøde
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Florida Lerici ligger og skuer ud over den børnevenlige La Spezia-bugt Golfo dei Poeti med Portovenere og småøerne Palmaria, Tino og Tinetto i baggrunden. Der er ca. 800 m til centrum af Lerici eller til den lidt mindre by San Terenzo langs den nyanlagte strandpromenade, som forbinder de to byer. Fra Lerici afgår der sommerrute via vandvejen til Cinque Terre.

Dejlig sandstrand lige uden for døren

Foran hotellet ligger områdets betalingsfrie sandstrand, og på hotellet udleveres strandhåndklæder. Alternativt kan man, hvis man ønsker mere strandkomfort, leje parasol og liggestole på den nærliggende lido Colombo (ca. 300 m væk), som hotellet har en særaftale med. Hotellet har ikke egen restaurant, men inden for rimelig gåafstand (ca. 500) finder man flere spisesteder. Lige bag hotellet (ca. 150 m) i området Marigola finder man både en 9-hullers golfbane og et offentligt friluftsbad, som der er adgang til for en rimelig pris. Parkering på hotellet er gratis og kan ikke forudbestilles, men hotellet har ca. ni pladser og desuden tilladelser til at parkere på gaden. Dette plejer altid at løse sig ved ankomst.

Læs mere om Hotel Florida Lerici

Havudsigt fra fællesområderne

Når du træder ind på hotellet møder du en stor reception og videre frem er der elevator og morgenmadssal (buffet) med havudsigt. Der er et rigt udvalg til morgenmad , som roses meget af hotellets gæster. Ved indgangen er der en møbleret terrasse - alternativt har hotellet en fin tagterrasse med 10-15 solvogne og markise og en selvsagt imponerende havudsigt, hvor man kan kigge til Portovenere og den nærliggende by Lerici med borgen og lystbådehavnen. Tagterrassen, som ligger på 5. sal er åben ca. fra 9:00 til 20:00, så du kan nyde den dagen lang men ikke i de sene aftentimer.

Værelser med balkon

- Hotellet har ca. 37 værelser, som alle har balkon og flere har enten frontal udsigt til havet eller fra siden. Alle værelser har wi-fi, værdiboks, aircondition, telefon, sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I enkelte værelser er der mulighed for en ekstra opredning og i et enkelt værelse er der mulighed for at bo en familie på fire personer (dog ikke fire voksne).

Værelserne på Hotel Florida Lerici

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Florida Lerici

Læs personlige anmeldelser af Hotel Florida Lerici som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Florida Lerici. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 29 anmeldelser fra Hotel Florida Lerici

Skønt hotel

Hotel Florida er et virkeligt dejligt hotel, stranden nedenfor er ikke stor men ok og ganske klart vand med sandbund, dog er der et regnvandsudløb på stranden der kan gøre at stranden lukkes efter et regnvejr pga bakterier i vandet.
Lerici er en hyggelig lille by med forskellige spisesteder efter smag og behag.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Florida Lerici

Fantastisk beliggenhed den smukkeste udsigt venlig personale alt i alt et dejligt ophold..

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Florida Lerici

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Florida Lerici

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Florida Lerici

Læs mere

Udsøgt beliggenhed

Godt værelse på hotellet der har en meget god beliggenhed i nærheden af stranden. Kun 10 minutters gang til Lerici bymidte.

Læs mere
 
search map