Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lerici ligger på den smukke kyststrækning syd for La Spezia, og allerede i romertiden var byen velbesøgt. En nyere strandpromenaden forbinder Lerici med nabobyen San Terenzo. Med sine sandstrande (de eneste i området), lystbådehavn, bådfart og stemningsfulde bycentrum med isbarer og restauranter i hobetal, så lader Lerici til at være det fuldkomne feriemål.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hyggelig by

Det er den største og samtidig den vigtigste by i La Spezia-bugten næst efter La Spezia. Byen er i særdeleshed rigtig hyggelig med en lang havnepromenade, som er fuld af små cafèer og restauranter. Byen domineres af det historiske forsvarstårn, som ligger ud til lystbådehavnen, og for de historisk interesserede er det en by med mange muligheder. Der går bus herudtil fra La Spezia.

Læs mere om Lerici

Godt udgangspunkt

Fra Lerici kan man se til småøerne Palmaria, Tino, Tinetto og til byerne La Spezia og Portovenere, og der er bådforbindelse flere gange om dagen i sommerhalvåret. Det er også muligt at sejle fra Lerici til de fem fiskerlejer i Cinque Terre, - en kyststrækning, som er en hel rejse værd i sig selv. Lige syd for Lerici finder man de to småbyer Fiascherino og Tellaro, som begge ligger ud til den eventyrligt smukke Fiascherino-bugt. Af andre interessantheder i nærområdet kan nævnes floden Magra, den historiske landsby Montemarcello og endelig den smukke strand Punta Corvo som kun kan nås til fods eller via vandvejen. Samtidig er Lerici et godt udgangspunkt for udflugter med bil, idet den nærmeste motorvejsafkørsel kun ligger 5 km herfra. Således når man hurtigt til Pisa, Firenze, Lucca, marmorgrotterne bag Carrara og Toscanas badestrande med tilhørende natteliv i sommermånederne.

Skjul teksten
 
 
search map