Ferieboliger og hoteller i Le Grazie

Sommerhygge i Le Grazie
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Grazie har alt, hvad der skal til en god ferie. Blot ca. 90 km fra Pisa internationale lufthavn finder du her et sandt ferieparadis med postkortskønne lokaliteter og masser af Middelhav.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Nyd lagunen

På vej ud til Portovenere passerer du den ene lagune efter den anden - og i en af dem ligger Le Grazie. Her kan du slentre langs med vandet, nyde lystbådehavnen, byens lille parkanlæg med legeplads og den lille, offentlige strand med groft sand. Om sommeren (normalt i juli og august) kan du sejle til Portovenere og til øen Palmaria, hvor du kan vandre eller nyde et middelhavsmåltid på en af de to restauranter, som har til huse ude på den lille ø.

Læs mere om Le Grazie

Alt hvad du skal bruge

De nærmeste byer er Portovenere (ca. 2 km væk) og ellers La Spezia (ca. 10 km væk), hvor du både finder handelsstrøg og store supermarkeder. Ellers kan du faktisk også finde det mest nødvendige i Le Grazie, hvor der både er grønthandler, bager, købmand, kaffebarer, apotek, bank, tre spisesteder og andre forretninger.

Kridt vandrestøvlerne ...

Er du kommet til området for at vandre, så kan det nemt lade sig gøre uden at skulle tage bilen. Fra Le Grazie kan du gå til Portovenere eller til Muzzerone, hvis benene mest er til hyggevandring. Ønsker du at begive dig ud på en mere krævende tur, så kan du vandre helt til Riomaggiore - og så sejle tilbage til Portovenere - eller tage toget tilbage til La Spezia og derfra videre til Le Grazie med bus. Disse vandreruter er gratis og mindre befærdede end ruterne mellem de fem byer i Cinque Terre.

Skjul teksten
 
 
search map