Hotel i Lavagna i Ligurien

Hotel Ancora Riviera

Reception Barområde
 
Hotel Ancora Riviera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ancora Riviera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lavagna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der hviler en særlig stemning over hotellet. Og man har gjort sig umage med at skabe den. Og det er lykkedes. Og det gælder både i receptionen, restauranten, baren, haven og loungeområdet. I restauranten kan du som regel vælge mellem en fast menu til en fast pris eller at spise a la carte.

Beach Club efter alle kunstens regler

Foran Hotel Ancora Riviera (ca. 50 m) ligger et privat pool-etablissement, som der er gratis adgang til for hotellets gæster. Poolområdet har også udefrakommende gæster. Og her er tale om store armbevægelser: Området består af kæmpestor pool, solterrasser med liggestole, legeplads, beach volley, en indendørs bar, en udendørs bar, wellness-afdeling med sauna og tyrkisk bad, omklædningsrum, træningscenter, jacuzzi-funktion i midten af poolen og en lav ende af poolen, som er ideel til børn (der er ikke en separat børnepool). Enkelte af aktiviteterne kan være mod betaling.

Strand og marina

Under 200 m fra hoteller kommer du både til den enorme lystbådehavn og til byens sandstrand (blanding af sand og grus), hvor hotellet har en rabataftale med en lido. Hotellet ligger i en gade, hvor der ikke sker så meget og toget kører i nærheden (der er dog en boligblok imellem), men det opvejes af poolen, havnen og stranden på den anden side. Og så ligger centrum af Lavagna desuden også inden for gåafstand (ca. 300 m). Her er der både handelsliv, spisesteder og marked fra tid til anden. Du kan rent faktisk bo her uden at leje bil, da der blot er ca. 200 m til togstationen. Hvis du alligevel kommer i bil, så kan du mod betaling parkere ca. 200 m fra hotellet (uden forudbestilling). Du kan nu altid køre helt hen til hotellet for at læsse bagage af.

Værelserne på Hotel Ancora Riviera

Enkeltværelse

Disse fire værelser er fint og smagfuldt indrettede. Værelserne vender ud mod siden af hotellet. De har loftsvifte, lcd sat-tv, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Dobbeltværelse Economy

Disse fire værelser er fint og smagfuldt indrettede. Værelserne vender ud mod siden af hotellet. De har loftsvifte (to af værelserne har derimod aircondition), lcd sat-tv, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning ikke muligt.

Dobbeltværelse Classic med balkon

Disse ti værelser er fint og smagfuldt indrettede. Næsten alle værelserne vender ud mod gaden (afhængig af ens hørelse vil der kunne lyde en summen fra toget, som passerer ca. 50 m væk fra hotellet - man kan dog ikke set det fra hotellet) - mens et par af dem vender til den anden side. Mange af dem har aircondition, men ikke alle. Dem der ikke har, er i stedet udstyret med en loftsvifte. De har til gengæld alle en privat balkon. De har alle lcd sat-tv, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning ikke muligt. Op til to ekstra opredninger er muligt i flere af værelserne (enkeltsenge - ikke køjeseng).

Dobbeltværelse Superior med balkon og havudsigt

Disse seks værelser er fint og smagfuldt indrettede. Alle værelserne vender ud mod lystbådehavnen, poolområdet og havet bagest. Mange af dem har aircondition, men ikke alle. Dem der ikke har, er i stedet udstyret med en loftsvifte. De har til gengæld alle en privat balkon. De har alle lcd sat-tv, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Én ekstra opredning er muligt i tre af værelserne.

 
 
search map