Anmeldelser af Chiaro di Luna & Raggio di Sole

 
Chiaro di Luna & Raggio di Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chiaro di Luna & Raggio di Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lavaggiorosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Chiaro di Luna & Raggio di Sole

Læs personlige anmeldelser af Chiaro di Luna & Raggio di Sole som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Chiaro di Luna & Raggio di Sole. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Erik og rejsefæller fra Odense N boede på Chiaro di Luna & Raggio di Sole i Lavaggiorosso fra d. 28. august til d. 11. september 2010.

Vi har været det samme sted nu 3 gange og i samme bolig, vi nyder den fantastiske udsigt fra dette sted.
Det eneste problem der er der, er parkeringsforholdene, med det er jo nok det samme problem alle
steder i Italien. Personalet på Levantur er fantastisk behjælpsom,så det kan ikke være bedre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Erik og hustru fra Odense N boede på Chiaro di Luna & Raggio di Sole i Lavaggiorosso fra d. 27. august til d. 10. september 2005.

Vi har været glade for byen og dens beliggenhed, området omkring Levanto er meget smukt.

Lejligheden Chiaro di Luna, som vi havde lejet, var en pragtfuld lejlighed, men med en stort mangel, og det var udsigten eller mangel på samme. Forestil jer en lejlighed med 2 ovenlysvinduer, og 2 andre meget små vinduer, hvorfra man kun kan se naboens mur. Vi var så heldige, at kunne lave vort lejemål om til Raggio di Sole den ovenliggende lejlighed, som godt nok var lidt mindre, men havde som beskevet en praktfuld udsigt. Så alt endte lykkeligt takket været Levanturs Heide Pfeiffers hjælpsomhed.

Tips til De næste, Kør ikke i for stor en bil, da der ikke er megen plads til parkering. Man skal også tage højde for at der ikke er indkøbsmuligheder i Laggiorosso, man skal helt til Levantofor at handle.

Som tidlige nævnt kom det fuldstændig bag på os. at der ikke var nogen som helst udsigt fra Chiaro di Luna. Vi er godt tilfredse med in-italia og med den hjælp vi fik i Levanto

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Lena og Christian fra Västerås i Sverige tilbragte en uge i lejligheden Chiaro di Luna fra den 19. til den 26. juli 2003. De skrev begejstret:

Vi bodde en mycket varm vecka i juli i lägenheten Chiaro di Luna i Lavaggiorosso, som vi hade bokat hos In-Italia via Internet. Aldrig hade vi hört talas om In-Italia, men alla kontakter hade fungerat förträffligt, så vi var inte alls oroliga. (Vi kan ha problem med danska språket, men att läsa det går utmärkt!).
Chiaro di Luna var en rymlig, underbar lägenhet med mycket gott om plats för två personer. Där fanns allt, till och med tvättmaskin, och allt var utomordentligt välskött, snyggt och smakfullt. Här bodde vi mitt i den lilla byn, högt uppe i bergen, alldeles intill den välkända restaurangen Zita.
Ner till Levanto är det drygt fem kilometer mycket kurvig väg, och där finns en lång strand, många bra restauranger och butiker. Vi åkte också tåg till Cinque Terre, som var en oförglömlig upplevelse. Men vår absoluta favorit var byn Bonassola, som ligger sex kilometer norr om Levanto. En underbar liten by med en fin grusstrand, lugn och ro och ett par bra restauranger.
Naturen i den här delen av Italien är mycket dramatisk och vacker. Vi återvänder gärna till Ligurien. Vi är mycket nöjda med In-Italia, och kommer troligen att boka genom er igen! Allting har fungerat fantastiskt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map