Feriebolig i Lavaggiorosso i Cinque Terre

Chiaro di Luna & Raggio di Sole

 
Chiaro di Luna & Raggio di Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chiaro di Luna & Raggio di Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lavaggiorosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Charmerende lejligheder i Lavaggiorosso, i romantiske og skønne omgivelser. Der er ca. 4 km til Levanto, hvor man finder indkøbsmuligheder, butikker, restauranter og nærmeste sandstrand. I kort afstand fra lejligheden ligger der en restaurant.

Lejlighederne ligger i stueetagen af et nyere restaureret hus. Stedet egner sig til et eller to par, der gerne vil holde ferie lidt tilbagetrukket fra det mere livlige Levanto og have mulighed for at gå på opdagelse i området.

Læs mere om Chiaro di Luna & Raggio di Sole

Etværelseslejlighed Raggio di Sole:
- Etværelseslejlighed med hems beliggende i stueetagen. Lejligheden består af en lille opholdsstue med smal sovesofa til to (ca. 130 cm bred), køkkenhjørne, badeværelse/toilet samt hems med dobbeltseng. Fra opholdsstuen er der udgang til lille terrasse med havebord og stole (for slet ikke at nævne udsigt!).

Toværelseslejlighed Chiaro di Luna:
- Toværelseslejlighed beliggende i stueetagen. Lejligheden består af køkken-alrum med smal sovesofa til to (ca. 130 cm bred), badeværelse/toilet, stue med to enkeltsenge og fjernsyn. Fra lejligheden har man adgang til terrasse med havebord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map