Anmeldelser af Villa Sergilla

Stor overdækket spiseterrasse
 
Villa Sergilla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Sergilla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Spezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Sergilla

Læs personlige anmeldelser af Villa Sergilla som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Sergilla. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Unik location og fantastisk service

Vi er en familie på 4, forældre og to voksne børn, som boede i Villa Sergilla i uge 28, 2015. Huset i sig selv er en oplevelse, og man får følelsen af at være i et smukt, privat hjem, og ikke en udlejningsejendom. Det var vigtigt for os, at vi havde adgang til 3 gode soveværelser, gode badeværelser, og også at vi havde god plads i øvrigt. Huset er bestemt velegnet til en større familie eller flere vennepar, men vi havde den luksus at have huset for os selv, og det nød vi i fulde drag.
Huset ligger i meget rolige omgivelser, og højt hævet over byen La Spezia. Det giver nogle fordele, bl.a at der er køligere og mere behageligt, men også at man er langt væk fra støj og trafik.
Den helt utroligt gode service og det store engagement som vores landlady, Annalisa, leverede var en meget værdifuld del af vores ophold. Vi blev modtaget sent om aftenen i centrum af La Spezia, og blev guided til adressen, da Annalisa mente, at vi ville have svært ved at finde huset i mørke. En varm og smilende velkomst, og en omsorg som var helt i særklasse. Dagen efter da vi var udhvilede, kom Annalisa og gav os en inspirerende og grundig introduktion til området, spisesteder og ikke mindst Cinque Terres, som var vores primære prioritet.
I vores "pakke" var også vores egen private "Super Carla", Ramona, som i ugens løb leverede et par rengøringsdage og udskiftning af sengetøj, og ikke mindst tilberedning af en skøn italiensk middag, som vi nød på én af husets terrasser.
Alt i alt en oplevelse helt i top.

Kent Pedersen & Christin Gorridsen

Anbefaling til kommende gæster

Vi brugte en del tid på at besøge området Cinque Terres, og der er stor forskel på de 5 små byer. Man behøver ikke nødvendigvis se dem alle. Vi var skuffede over Riomaggiore, som er en af de større byer. Byen er slidt og var meget beskidt og fyldt med affald, mens vi var der. Til gengæld var Corniglia en virkelig dejlig oplevelse. En utrolig smuk lille by, med masser at byde på, og ikke mindst var der fuldstændigt rent og ordentligt alle steder. Skønne og charmerende små spisesteder og butikker. Monterosso og Manarola er bestemt også værd at besøge.

Vi var lidt betænkelige ved at skulle besøge en meget kendt turistattraktion i juli måned, hvor vi regnede med at der ville være fyldt med turister. Vi blev glædeligt overraskede, da vi oplevede at der var god plads alle steder, og ikke specielt mange mennesker. Derfor turde vi også tage vores egen bil, og ikke toget, så vi kunne nyde den smukke køretur fra La Spezia til Cinque Terres.

Vi besøgte også den smukke lille badeby, Lerici og derefter Tellaro, som begge ligger lidt syd for La Spezia. Lige inden Tellaro ligger en lille bugt med en skøn lille strand, dybt nede i en kløft. Hvis man er til en luksus oplevelse med alt havde det indebærer, og ikke har noget imod at betale ca 50 Euro pr hoved for en dag, så er det stedet vi varmt kan anbefale. Der er en lille restaurant, hvor man både kan spise frokost og middag om aftenen. Stedet hedder Eco Delmare.

Byen Porto Venere er overset, måske fordi Cinque Terres overskygger de omkringliggende byer, men den er efter vores mening et "must see", og byder på alt det man forbinder med en dejlig ferieoplevelse. Skønne restauranter, gode bademuligheder, smukt bymiljø, charmerende lille havnemiljø og ikke mindst et væld af små spændende og lokale butikker. En by vi kunne tænke os at vende tilbage til.

Kent Pedersen og Christin Gorridsen

In-Italia's kommentar

Tusind tak for de mange fine tips - dejligt at I deler jeres gode ferieoplevelser. Mvh Allan, In-Italia

Villa Sergilla
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Sergilla
Villa med 8 sovepladser

Det eneste vi manglede var mere effektiv nedkøling af soveværelser. Der var hedebølge mens vi var der, og vi sov kun lidt pga den ekstreme varme.
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Et fantastisk hus med super beliggenhed!

Familie på 7 (mor, far, tre sønner og to kærester) er kommet tilbage til Norge efter en fantastisk ferie i Italien. Vi savner allerede Villa Sergilla! Et fantastisk flot hus, med super beliggenhed, meget god plads, fine udeområder og ikke mindst et hus med sjæl, charme og historisk elegance! Rent og pænt, godt vedligeholdt og god plads til alle. Dem som ville læse og ha' det stille kunne finde en plads, samtidig med at dem der ville spille og sludre også havde deres plads. Godt udstyret, alt fungerede godt og super WIFI. Lange dejlige aftener på terrassen med udsigt til havet og skibstrafikken til La Spezia var et smukt skue.

Meget godt udgangspunkt for udflugter nordover til Portovenere, Sestri Levante, Cinque Terre, Monterossa, Portofino og kysten nordøstover, eller sydpå til Toscana, Lucca. Firenze, Pisa osv. Vi lejede to biler og var bl.a. i Lucca, Lerici og Petrosanta, Portovenere. En uge er for kort tid, der er så meget at opleve med Villa Sergilla som udgangspunkt. Vores trøst var at vi havde ét par dage i Milano. Vi tog toget tur/retur Milano, meget behageligt. Vi lejede så bilen hos Avis, som har kontor midt i La Spezia, vanskeligt at finde. Vi fik hjælp af det fantastiske værtspar til at finde frem.
Uheldigt at vi ikke kunne leje bilen den lørdag vi kom. Udlejningsfirmaerne har lukket lørdag og søndag. Meget god service og hjælp fra værtsparret. Både rengøringsdamen, hendes mand og ikke mindst værtinde og ejer Annalisa, som taler flydende engelsk. Gode tips på restauranter og turalternativer og hvad vi ellers bad om.

Anbefaling til kommende gæster

Også let at komme med tog fra Firenze og Nice. Næste gang flyver vi til Pisa og lejer bil der. tager ikke lang tid i bil. Let at tage bådene som sejler langs kysten, og man kan opleve alle byerne langs Cinque Terre. Dyrt med taxi i La Spezia/ved kysten sammenlignet med f.eks. Milano. Meget få taler engelsk.

Villa Sergilla
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Sergilla
Villa med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map