Villa i La Spezia i Cinque Terre

Villa Sergilla

Stor overdækket spiseterrasse Eksotisk hængekøjehave med vin, figen og palmer Den lille swimmingpool (3 x 5 m) Endnu en af villaens mange terrasser
 
Villa Sergilla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Sergilla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Spezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Udeomgivelserne er eksotiske og sydlandske, og miljøet indvendig byder på elegance og velholdte historiske lokaler. Og så er der tilmed en lille swimmingpool (stort jacuzzi om man vil) på 3 x 5 meter. Villaen er bedst egnet til flere par, der rejser sammen eller til familier med halvvoksne børn.

Hvor er vi?

Villa Sergilla ligger i udkanten af den mellemstore provinsby La Spezia med sin flådestation. Der er blot ca. 2 km ned til det historiske centrum, hvor banegården også ligger. Herfra tager det under 10 minutter med tog til Nationalparken Cinque Terre. Alternativt er der ca. 12 km til sandstrandene i Lerici og ca. 14 km til billedskønne Portovenere. Selve villaen ligger stille for enden af en blind vej - det sidste stykke er smalt og lidt stejlt. Nærmeste restaurant ligger ca. 300 m væk.

Læs mere om Villa Sergilla

Haven og dens mange terrasser

Villaen ligger på en bakkeskrænt og spejder ud over byen La Spezia og havet i baggrunden. Skulle solen bage for meget eller vinden komme fra en uønsket retning, så er der mange terrasser at vælge imellem på alle sider af huset og i flere niveauer. Fra køkkenet er der direkte udgang til en overdækket terrasse, hvor det er oplagt at spise måltiderne. Foran villaen er der en smukt anlagt have med karakterfulde palmer og hængekøje. Oppe bag villaen finder man en anden lille have med plæne, hvor der er anlagt en lille swimmingpool med jacuzzi og jetstrøm (så man kan svømme på stedet). Her finder man også liggestole og velduftende rosmarin. Der er plads til to biler inde på den den aflukkede ejendom - og ellers parkering på gaden.

Velkomst

Annalisa, ejeren af Villa Sergilla, tager imod og sætter jer ind i alt, hvad der er rart at vide. I vil også modtage en velkomstkurv med grøntsager og nogle basisfornødenheder, så der er lidt at starte ud med. Skulle der opstå interesse for arrangerede udflugter, smagninger eller madlavningskurser, så er engelsktalende Annalisa også kvinde for det.

Villa i tre plan

I den mellemste etage kommer man ind til entré, gæstetoilet og en stor pejsestue med 1800-tals freskomalerier, marmorgulve og udgang til balkon, hvorfra der er kig til La Spezia og havet. På denne etage er der også køkken med spiseplads og direkte udgang til stor overdækket terrasse. Det amerikansk inspirerede køkken er udstyret med fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er tale om en ikke-ryger villa, kæledyr accepteres og der er desuden wifi-internetforbindelse, tv, dvd- og cd-afspiller.

Oppe på den øverste etage finder man tre elegante soveværelser med dobbeltseng (de tre senge er henholdsvis 190 cm, 160 cm og 140 cm) og to badeværelser med hårtørrer og toilet. Det ene badeværelse har bruser, mens det andet, hvortil der er direkte adgang fra master bedroom, har bruser med vandmassage. Et af soveværelserne har balkon med udsigt.

Hvis man vælger at leje villaen til 4 personer, får man adgang til de to beskrevede etager (minus et af de tre soveværelser), mens hvis man vælger villaen til 5 eller flere personer, så får man også adgang til en stor underetage (haveniveau) med stor spisestue med udgang til pergola samt på den mellemste etage adgang til både vaskeri, badeværelse og soveværelse med to enkeltsenge, som ikke kan sættes sammen. Bemærk, at døren til dette værelse er lav. Det er selvsagt, at hvis man kun lejer villaen til 4 personer, kan man naturligvis IKKE risikere, at resten af villaen udlejes til andre. Bemærk derudover, at villaen ikke er velegnet til børn i alderen 2-12, da den er meget elegant indrettet og ligger på et skrånende terræn.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Sergilla

Læs personlige anmeldelser af Villa Sergilla som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Sergilla. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Sergilla

Unik location og fantastisk service

Vi er en familie på 4, forældre og to voksne børn, som boede i Villa Sergilla i uge 28, 2015. Huset i sig selv er en oplevelse, og man får følelsen af at være i et smukt, privat hjem, og ikke en udlejningsejendom. Det var vigtigt for os, at vi havde adgang til 3 gode soveværelser, gode badeværelser, og også at vi havde god plads i øvrigt. Huset er bestemt velegnet til en større familie eller flere vennepar, men vi havde den luksus at have huset for os selv, og det nød vi i fulde drag.
Huset ligger i meget rolige omgivelser, og højt hævet over byen La Spezia. Det giver nogle fordele, bl.a at der er køligere og mere behageligt, men også at man er langt væk fra støj og trafik.
Den helt utroligt gode service og det store engagement som vores landlady, Annalisa, leverede var en meget værdifuld del af vores ophold. Vi blev modtaget sent om aftenen i centrum af La Spezia, og blev guided til adressen, da Annalisa mente, at vi ville have svært ved at finde huset i mørke. En varm og smilende velkomst, og en omsorg som var helt i særklasse. Dagen efter da vi var udhvilede, kom Annalisa og gav os en inspirerende og grundig introduktion til området, spisesteder og ikke mindst Cinque Terres, som var vores primære prioritet.
I vores "pakke" var også vores egen private "Super Carla", Ramona, som i ugens løb leverede et par rengøringsdage og udskiftning af sengetøj, og ikke mindst tilberedning af en skøn italiensk middag, som vi nød på én af husets terrasser.
Alt i alt en oplevelse helt i top.

Kent Pedersen & Christin Gorridsen

Læs mere

Et fantastisk hus med super beliggenhed!

Familie på 7 (mor, far, tre sønner og to kærester) er kommet tilbage til Norge efter en fantastisk ferie i Italien. Vi savner allerede Villa Sergilla! Et fantastisk flot hus, med super beliggenhed, meget god plads, fine udeområder og ikke mindst et hus med sjæl, charme og historisk elegance! Rent og pænt, godt vedligeholdt og god plads til alle. Dem som ville læse og ha' det stille kunne finde en plads, samtidig med at dem der ville spille og sludre også havde deres plads. Godt udstyret, alt fungerede godt og super WIFI. Lange dejlige aftener på terrassen med udsigt til havet og skibstrafikken til La Spezia var et smukt skue.

Meget godt udgangspunkt for udflugter nordover til Portovenere, Sestri Levante, Cinque Terre, Monterossa, Portofino og kysten nordøstover, eller sydpå til Toscana, Lucca. Firenze, Pisa osv. Vi lejede to biler og var bl.a. i Lucca, Lerici og Petrosanta, Portovenere. En uge er for kort tid, der er så meget at opleve med Villa Sergilla som udgangspunkt. Vores trøst var at vi havde ét par dage i Milano. Vi tog toget tur/retur Milano, meget behageligt. Vi lejede så bilen hos Avis, som har kontor midt i La Spezia, vanskeligt at finde. Vi fik hjælp af det fantastiske værtspar til at finde frem.
Uheldigt at vi ikke kunne leje bilen den lørdag vi kom. Udlejningsfirmaerne har lukket lørdag og søndag. Meget god service og hjælp fra værtsparret. Både rengøringsdamen, hendes mand og ikke mindst værtinde og ejer Annalisa, som taler flydende engelsk. Gode tips på restauranter og turalternativer og hvad vi ellers bad om.

Læs mere
 
search map