Villa i La Spezia i Cinque Terre

Villa Sergilla

Stor overdækket spiseterrasse Eksotisk hængekøjehave med vin, figen og palmer Den lille swimmingpool (3 x 5 m) Endnu en af villaens mange terrasser
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Udeomgivelserne er eksotiske og sydlandske, og miljøet indvendig byder på elegance og velholdte historiske lokaler. Og så er der tilmed en lille swimmingpool (stort jacuzzi om man vil) på 3 x 5 meter. Villaen er bedst egnet til flere par, der rejser sammen eller til familier med halvvoksne børn.

Hvor er vi?

Villa Sergilla ligger i udkanten af den mellemstore provinsby La Spezia med sin flådestation. Der er blot ca. 2 km ned til det historiske centrum, hvor banegården også ligger. Herfra tager det under 10 minutter med tog til Nationalparken Cinque Terre. Alternativt er der ca. 12 km til sandstrandene i Lerici og ca. 14 km til billedskønne Portovenere. Selve villaen ligger stille for enden af en blind vej - det sidste stykke er smalt og lidt stejlt. Nærmeste restaurant ligger ca. 300 m væk.

Læs mere om Villa Sergilla

Haven og dens mange terrasser

Villaen ligger på en bakkeskrænt og spejder ud over byen La Spezia og havet i baggrunden. Skulle solen bage for meget eller vinden komme fra en uønsket retning, så er der mange terrasser at vælge imellem på alle sider af huset og i flere niveauer. Fra køkkenet er der direkte udgang til en overdækket terrasse, hvor det er oplagt at spise måltiderne. Foran villaen er der en smukt anlagt have med karakterfulde palmer og hængekøje. Oppe bag villaen finder man en anden lille have med plæne, hvor der er anlagt en lille swimmingpool med jacuzzi og jetstrøm (så man kan svømme på stedet). Her finder man også liggestole og velduftende rosmarin. Der er plads til to biler inde på den den aflukkede ejendom - og ellers parkering på gaden.

Velkomst

Annalisa, ejeren af Villa Sergilla, tager imod og sætter jer ind i alt, hvad der er rart at vide. I vil også modtage en velkomstkurv med grøntsager og nogle basisfornødenheder, så der er lidt at starte ud med. Skulle der opstå interesse for arrangerede udflugter, smagninger eller madlavningskurser, så er engelsktalende Annalisa også kvinde for det.

Villa i tre plan

I den mellemste etage kommer man ind til entré, gæstetoilet og en stor pejsestue med 1800-tals freskomalerier, marmorgulve og udgang til balkon, hvorfra der er kig til La Spezia og havet. På denne etage er der også køkken med spiseplads og direkte udgang til stor overdækket terrasse. Det amerikansk inspirerede køkken er udstyret med fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er tale om en ikke-ryger villa, kæledyr accepteres og der er desuden wifi-internetforbindelse, tv, dvd- og cd-afspiller.

Oppe på den øverste etage finder man tre elegante soveværelser med dobbeltseng (de tre senge er henholdsvis 190 cm, 160 cm og 140 cm) og to badeværelser med hårtørrer og toilet. Det ene badeværelse har bruser, mens det andet, hvortil der er direkte adgang fra master bedroom, har bruser med vandmassage. Et af soveværelserne har balkon med udsigt.

Hvis man vælger at leje villaen til 4 personer, får man adgang til de to beskrevede etager (minus et af de tre soveværelser), mens hvis man vælger villaen til 5 eller flere personer, så får man også adgang til en stor underetage (haveniveau) med stor spisestue med udgang til pergola samt på den mellemste etage adgang til både vaskeri, badeværelse og soveværelse med to enkeltsenge, som ikke kan sættes sammen. Bemærk, at døren til dette værelse er lav. Det er selvsagt, at hvis man kun lejer villaen til 4 personer, kan man naturligvis IKKE risikere, at resten af villaen udlejes til andre. Bemærk derudover, at villaen ikke er velegnet til børn i alderen 2-12, da den er meget elegant indrettet og ligger på et skrånende terræn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map