Feriebolig i La Spezia i Cinque Terre

Residence Olivium

Pool med landskabsudsigt Smagfuldt indrettede lejligheder
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er næsten for godt til at være sandt. Blot ca. 6 km fra den mellemstore provinsby La Spezia ved Cinque Terre ligger dette meget smagfulde og charmerende landsted. I La Spezia finder I både handelsliv, shoppingcenter 'Le Terrazze' og togstation, hvorfra I kommer til de fem fiskelejer i Cinque Terre på blot et kvarter. Rammerne for den perfekte ferie på Den italienske riviera kunne ikke være bedre.

Din daseferie ved poolen

Det skønne poolområde med tilhørende solterrasse deles med naboen. Poolen ligger ca. 50 m fra lejlighederne - og bliver dog aldrig rigtig overbefolket, da der kun er seks lejligheder på stedet. Udsigten er til at falde i svime over - du kan nemlig nyde de skønneste og grønneste liguriske bakkedrag med olivenplantager. Derudover er der reception, parkering og vaskeri på stedet.

I olivenoliens tegn

Som stedets latinske navn afslører, så er området præget af olivenlunde og stedet producerer også olivenolie, som rent faktisk kan købes på stedet. Skulle I have interesse for den slags, så kan der arrangeres oliesmagninger og lignende.

Spis aftensmad som du lyster

Hvis I ikke selv ønsker at lave mad hjemme i ferielejligheden, så behøver I ikke at tage bilen for at skulle ud og spise, da der ligger to spisesteder inden for ca. 1½ km fra Residence Olivium (det ene er en agriturismo mens det anden hedder Secondini). Der kan naturligvis være en fast lukkeaften om ugen eller kortere lukkeperioder. Ellers er der et hav af spisesteder i La Spezia og ellers i de billedskønne nabobyer, fx Lerici, San Terenzo og Portovenere. Når I ankommer, vil I finde en lille morgenmads-velkomstpakke til at starte på. Det vil bl.a. være lidt kaffe, tvebakker, marmelade og sådan, så I alligevel kan få lidt morgenmad uden partout at skulle handle stort ind ved ankomst.

Læs om lejlighederne på Residence Olivium

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map