Hotel i La Spezia i Cinque Terre

Le Ville Relais

Deluxe værelse Suite værelse Suite værelse
 
Le Ville Relais er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Ville Relais er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Spezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Ville Relais har i sandhed fået de ydre rammer som en gave fra himlen: udsigten over La Spezia-bugten og det klipperige liguriske landskab.

Bjergtagende landskaber nær kysten

Her befinder du dig få km fra storbyen La Spezia (ca. 4 km), det idylliske fiskerleje Portovenere og UNESCO-nationalparken Le Cinque Terre. Øjnene hviler ikke kun på havets overflade, men møder også bjerget Montemarcello (412 m), de farvemættede fiskerlejer Lerici og Tellaro på den anden side af La Spezia-bugten og Marmorbjergene i baggrunden.

Læs mere om Le Ville Relais

Pool i smukke omgivelser

Swimmingpoolen vil give selv den mest berejste åndenød: den er anlagt så den falder i med havet og mulighederne for rekreation blandt blomster, oliventræer, rosmarinbuske og smagfulde stensætninger er rige. Om aftenen skaber det varme og farveskiftende lys i poolen og lyset fra La Spezia og de omkringliggende småbyer en særlig stemning - og man kan somme tider være heldig at kunne nyde en opvisning med fyrværkeri nede fra La Spezias imponerende flådestation, som man har en god udsigt til heroppe fra terrasserne. NB! Bemærk venligst at brug af badehætte i svømmebassinet er obligatorisk.

Fredsommelig beliggenhed

På Le Ville Relais er værtskabet i centrum og de går op i projektet med liv og sjæl. Her er fred og ro, fordi stedet ligger for enden af en blind vej (parkering er gratis). Bemærk at de sidste par km op til huset er en ikke-oplyst vej i en skov. Le Ville Relais består af to typisk liguriske huse fra 1700-tallet (gennemrestaurerede) i klassiske liguriske farver. Fra stedet er der mulighed for trekking, da man både kan følge vandreruter til Portovenere og Campiglio - hvorfra man kan nyde de mest svimlende udsigter.

Godt madsted

Stedet har sin egen restaurant, Le Ville Relais Ristorante, som primært tager udgangspunkt i det kreative og lokale for at skabe nogle spændende og genuine retter. De er meget stolte af deres køkkenchef, som tilsætter hele stedet et ekstra krydderi. Sæt tænderne i køkkenets velsmagende retter, mens du nyder et kunstfærdigt aftenpanorama over bugten. Priserne er i særdeleshed rimelige.

Andre faciliteter

Ud over swimmingpool og restaurant kan der af andre faciliteter nævnes en aroma-sauna (mod betaling) og et lille træningscenter med blandt andet løbebånd og kondicykel. Vi anbefaler klart kun at ankomme i bil, da offentlig transport ikke er lige omkring hjørnet selvom Le Ville Relais ligger blot ca. 4 km fra den større by La Spezia.

Alle værelser med balkon og havudsigt

Alle værelser har stor balkon og havudsigt over La Spezia-bugten (nogle mere end andre). Værelserne er rummelige og pænt indrettede med en fin blanding af gammelt og nyt. De varierer meget i indretning og farver. Alle værelser har aircondition, satellit-tv (fladskærm i suiten), minibar, værdiboks, telefon, internetopkobling og badeværelse med toilet og jacuzzi (suiten og de fleste af deluxe-værelserne) eller bruser med vandmassage (et deluxe-værelse og standardværelserne).

Standard- og Deluxe-værelserne kan rumme to personer (et af Deluxe-værelserne har plads til 3 personer) og Suiten giver mulighed for en ekstra opredning. Bemærk at Standard-værelserne har queen size-seng (1½ mands). Suiten har en lille terrasse. Det er tilladt at medbringe små velopdragne kæledyr.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Ville Relais

Læs personlige anmeldelser af Le Ville Relais som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Ville Relais. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Le Ville Relais

Fantastisk plet på jorden

Vi boede der en uge og vi vender helt sikkert tilbage. Hotellet er en perle med venlig og professionel personale. Restauranten er af meget fin karakter og retterne veltillavede. Det har været ren fornøjelse at være der. Kan kun anbefales. Boede i suiten til to personer og det var nok hotellets bedste værelse. Morgenmaden var også den bedste vi har mødt i Italien indtil videre.

Læs mere

Hvis paradiset findes på jord, så er dette sted et godt bud.

For os var det et fantastisk sted at holde ferie; dejlige værelser i rolige omgivelser en smuk udsigt, hvor øjet ikke kunne blive træt af at se ud over bugten med en swimmingpool i forgrunden. Maden vil vi betegne som gourmet - vi spiste alle måltider der, både til morgen, frokost og aften. Personalet var smilende, venlige og imødekommende, og udviste en naturlig service, der fik en til at føle sig så velkommen - på den "fede" måde.
Vi kommer helt afgjort igen, og håber at Valentino vil stå klar med sit glade italienske smil.

Kun roser til stedet og intet men....

For familier med mindre børn, der gerne vil lege og spille bold m.m. vil det smukke og dejlige sted nok ikke være det rigtige valg.

Læs mere

Skønt sted

Dejligt sted og fantastisk udsigt.Super lækkert mad hverdag.Meget flink indehaver .skønne tjenere,der er meget interesseret i at fortælle om maden og vine.Dejligt fredlig og roligt sted.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed og udsigt

Lille hotel i fantastisk kvalitet, beliggende højt over La Spezia bugten, her er fred og ro.
Restaurant serverer lækker mad, personale er meget venlige og servicemindede.

Læs mere

Perfekt hotel

Dejligt lille familie hotel, med en helt fantastisk panorama udsigt. Meget serviceminded personale, og afslappet stemning. Ikke et sted for små børn, men perfekt sted for voksne, og familie med teenager. Standard værelserene er meget små, men der er hvad der skal være.

Læs mere

Læn dig tilbage - og lad dig forkæle

Super dejligt sted, mange muligheder for at opleve omegnen og et dejligt køkken og lækre vine på hotellet.
Et engageret og venligt personale som taler godt engelsk.

Læs mere
 
search map