Hotel i La Spezia i Cinque Terre

Le Ville Relais

Deluxe værelse Suite værelse Suite værelse
 
Le Ville Relais er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Ville Relais er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Spezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Ville Relais har i sandhed fået de ydre rammer som en gave fra himlen: udsigten over La Spezia-bugten og det klipperige liguriske landskab.

Bjergtagende landskaber nær kysten

Her befinder du dig få km fra storbyen La Spezia (ca. 4 km), det idylliske fiskerleje Portovenere og UNESCO-nationalparken Le Cinque Terre. Øjnene hviler ikke kun på havets overflade, men møder også bjerget Montemarcello (412 m), de farvemættede fiskerlejer Lerici og Tellaro på den anden side af La Spezia-bugten og Marmorbjergene i baggrunden.

Læs mere om Le Ville Relais

Pool i smukke omgivelser

Swimmingpoolen vil give selv den mest berejste åndenød: den er anlagt så den falder i med havet og mulighederne for rekreation blandt blomster, oliventræer, rosmarinbuske og smagfulde stensætninger er rige. Om aftenen skaber det varme og farveskiftende lys i poolen og lyset fra La Spezia og de omkringliggende småbyer en særlig stemning - og man kan somme tider være heldig at kunne nyde en opvisning med fyrværkeri nede fra La Spezias imponerende flådestation, som man har en god udsigt til heroppe fra terrasserne. NB! Bemærk venligst at brug af badehætte i svømmebassinet er obligatorisk.

Fredsommelig beliggenhed

På Le Ville Relais er værtskabet i centrum og de går op i projektet med liv og sjæl. Her er fred og ro, fordi stedet ligger for enden af en blind vej (parkering er gratis). Bemærk at de sidste par km op til huset er en ikke-oplyst vej i en skov. Le Ville Relais består af to typisk liguriske huse fra 1700-tallet (gennemrestaurerede) i klassiske liguriske farver. Fra stedet er der mulighed for trekking, da man både kan følge vandreruter til Portovenere og Campiglio - hvorfra man kan nyde de mest svimlende udsigter.

Godt madsted

Stedet har sin egen restaurant, Le Ville Relais Ristorante, som primært tager udgangspunkt i det kreative og lokale for at skabe nogle spændende og genuine retter. De er meget stolte af deres køkkenchef, som tilsætter hele stedet et ekstra krydderi. Sæt tænderne i køkkenets velsmagende retter, mens du nyder et kunstfærdigt aftenpanorama over bugten. Priserne er i særdeleshed rimelige.

Andre faciliteter

Ud over swimmingpool og restaurant kan der af andre faciliteter nævnes en aroma-sauna (mod betaling) og et lille træningscenter med blandt andet løbebånd og kondicykel. Vi anbefaler klart kun at ankomme i bil, da offentlig transport ikke er lige omkring hjørnet selvom Le Ville Relais ligger blot ca. 4 km fra den større by La Spezia.

Alle værelser med balkon og havudsigt

Alle værelser har stor balkon og havudsigt over La Spezia-bugten (nogle mere end andre). Værelserne er rummelige og pænt indrettede med en fin blanding af gammelt og nyt. De varierer meget i indretning og farver. Alle værelser har aircondition, satellit-tv (fladskærm i suiten), minibar, værdiboks, telefon, internetopkobling og badeværelse med toilet og jacuzzi (suiten og de fleste af deluxe-værelserne) eller bruser med vandmassage (et deluxe-værelse og standardværelserne).

Standard- og Deluxe-værelserne kan rumme to personer (et af Deluxe-værelserne har plads til 3 personer) og Suiten giver mulighed for en ekstra opredning. Bemærk at Standard-værelserne har queen size-seng (1½ mands). Suiten har en lille terrasse. Det er tilladt at medbringe små velopdragne kæledyr.

Skjul teksten
 
 
search map