Anmeldelser af La Corte di Maggiano

 
La Corte di Maggiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Corte di Maggiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Spezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Corte di Maggiano

Læs personlige anmeldelser af La Corte di Maggiano som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Corte di Maggiano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Carl Johan og familie fra Frederiksberg boede på La Corte di Maggiano i La Spezia fra d. 11. til d. 18. august 2012 inden de kørte videre til Azienda Agricola Bellavista ved Lajatico. Han skrev efter opholdet:

Det var en skøn tur og nogle virkelige dejlige steder, så vi var fuldt ud tilfredse. Vedr. La Corte di Maggiano så var det et smukt sted, som vi nød meget. Det skal dog siges, at lejligheden virkede lidt "brugt" med fugt på badeværelsesdøren, gaskomfur som ikke kunne tændes uden lighter og lidt mange køkkenting, som var i stykker. Det generede slet ikke os, men for den mere detalje fokuseret kunde, kunne dette være et problem. Jeg tror, at La Corte di Maggiano skal overveje lidt mere renovering af lejlighederne. Derudover havde det været rart med en velkomst mappe, med info om restauranter i nærheden og andet praktisk. Azienda Agricola Bellavista havde f.eks. en super velkomst mappe. [...]

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Susan og familie fra Agedrup boede på La Corte di Maggiano i La Spezia fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Efter den første uge i Toscana tog vi videre til Ligurien anden uge.
Huset ligger med en hel fantastisk udsigt og man har god plads i lejligheden og en dejlig overdækket terrasse at sidde på.
Det er dog ikke et sted vi vil tage tilbage til igen, idet vi synes at stedet har nogle ulemper:
* Der er ingen gode restauranter man kan gå til i nærheden, det samme gælder indkøbsmuligheder.
* La Spezia er ikke en hyggelig by, er mere et udgangspunkt for Cinque Terre (som til gengæld er fantastisk)

Vi valgte 4 af de dage vi var der at gå tidligt til toget om morgen (en gåtur på 30 minutter) til tog stationen, hvor vi så tog til Cinque Terre. Dette omåde er en rigtig stor oplevelse.
Man kan købe et Cinque terre kort (2 voksne og 2 børn) til 26 EUR hvor man så kan bruge toget alt det man vil den pågældende dag på strækningen mellem La Spezia og Levanto, samt benytte nationalparken (vandreturene mellem byerne)
De 5 kystbyer ligger virkelig smukt, vi valgte at gå 2 af turene - hhv. fra Riomaggiore til Manarola (en nem og kort tur med en super udsigt), samt turen mellem Vernazza og Monterosso - denne tur er noget hårdere (tog os ca. 1 1/2 time i godt tempo), det går op og ned så der kommer sved på panden - kan sagtens gøres med børn på 9 og 11 år. Denne tur kan varmt anbefales.
I Monterosso brugte vi stranden en del, ligger rigtig flot. Det kan anbefales at bruge højre del af stranden - idet her er der sandstrand. Vi spiste ogå rigtig godt på den Beach Bar der er ved stranden her.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Per Eigil fra Vojens boede på La Corte di Maggiano i La Spezia fra d. 16. til d. 23. juni 2012.

Vi havde en rigtig god tur til La Spezia og var meget begejstrede for opholdet på La Corte di Maggiano.
Vi blev taget vel i mod af Alessandro, der som velkomstgave forærede os en flaske god rødvin samt en buket blomster fra haven.
De første minutter gik med at beundre den fantastiske udsigt der er fra ejendommen udover La Spezia bugten og ned over byen. Beliggenheden oppe over byen bevirker desuden at der var en dejlig ro i og omkring lejligheden. Vi kunne dog sagtens høre kirkeklokkerne fra de 5-6 kirketårne der var nede i byen, men det er jo ikke en støj der på nogen måde skæmmer idyllen - tværtimod.
Lejligheden passer perfekt til 4 personer med 2 separate soverum med hver sit badeværelse. Køkkenet var udstyret over gennemsnittet (vi har 3 gange tidligere lejet boliger i Toscana gennem In-Italia)
Til lejligheden hører en overdækket "terrasse" hvor samtlige måltider i 7 dage blev indtaget.
Vi var meget heldige med vejret da der var mellem 30 og 38 grader hver dag. Så den overdækkede terrasse - og den fine swimmingpool, der også hørte til lejligheden - blev flittigt anvendt.
Vi havde lejet en bil i Bergamo Lufthavn og var derfor mobile.
La Spezia ligner en normal italiensk by af mellemstørrelse, men man er meget tæt på både Cinque Terre. Vi kørte med tog fra La Spezia centralstation til Riomaggiore - en gåtur af Via d'Amore med "verdens bedste udsigt" og en god frokost i Manarola var hvad vi nåede. Vi gemte de øvrige 3 byer i Cinque Terre til næste rejse til området.
Portevenere, der ligger ca. 10 km fra La Spezia, er ligesom Cinque Terre en del af Unescos World Heritage, hvilket man ikke kan være i tvivl om når man besøger denne utroligt pittoreske og smukke gamle by ved havet. Også her blev det til en frokost på en af havnerestauranterne.
Vi var også på en smuttur til Sarzana, der også ligger tæt på La Spezia. Også denne by har mange spændende gamle bygninger og en flot katedral og er et besøg værd.
Alt i alt kan vi kun anbefale en tur til La Spezia og - ikke mindst - La Corte di Maggiano

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Hanne og familie fra Aabenraa boede på La Corte di Maggiano i La Spezia fra d. 9. til d. 17. juli 2010.

Det har været en rigtig god oplevelse at være i La Spezia og bo på La Corte di Maggiano, hvor vi var i både den store og de små lejligheder. Det har for os været perfekt, at kunne trække os tilbage fra turist magneterne og nyde poolen - haven. Værtsfamilien var imødekommende og venlige. At dele poolen/haven med dem fungerede fint.

I bør overveje, at tilrette infoteksten lidt, det tager ca. 30 min. og ikke 15 min. at gå til togstationen i almindelig rask trav. Med mindre børn og dårligt gående, vil det tage længere. Til gengæld fungerer det rigtig godt med tog til Chinque Terre.

Info/opfølning på vores bestilling har været over alt forventning. Vi vil helt sikkert kigge på jeres udbud, når turen en anden gang skal gå sydpå. Vores venner, vi rejste sammen med, har tidligere brugt jer, så I var "kendte". Vil helt sikkert anbefale jeres meget informative hjemmeside til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map