Feriebolig i La Spezia i Cinque Terre

La Corte di Maggiano

Faciliteter til en grillaften
 
La Corte di Maggiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Corte di Maggiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Spezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Corte di Maggiano ligger i et fredeligt åndehul oppe bag den større provinsby La Spezia nær Nationalparken Le Cinque Terre. Oppe fra ejendommen og fra den skønne pool er der en betagende udsigt over La Spezia-bugten, hele byen og Apuanerbjergene ned mod Toscanas marmorbjerge.

Pool med vandmassage

Midt i haven ligger den store pool med vandmassage, som i øvrigt deles med ejerne, der har den fjerneste del af haven, mens lejlighedens gæster kan nyde solen og haven fra den første del af haven, hvor man også finder en pavillon til skyggestunder. I haven er der også et område med grovkøkken og grill til gæsternes rådighed. Ejerfamilien selv bor i hovedbygningen oven over og bruger ejendommen aktivt.

Læs mere om La Corte di Maggiano

Hvad ligger der i nærheden?

Der er gratis parkering og man kan desuden helt undgå at bruge bilen under sit ophold, hvis man er let til bens: Der fører nemlig en sti ned til vejen, hvor der er busstoppested til centrum af La Spezia og togstationen, hvorfra man kan tage toget til Pisa, Lucca og de fem byer i Le Cinque Terre Nationalpark. Det tager ca. 20 minutter at komme ned til stationen/byen, hvis man tager bussen nede fra vejen, mens det naturligvis tager længere tid at gå op. Vil man gå hele vejen skal man regne med ca. 45 minutters gang. Vil man ud at spise om aftenen ligger det nærmeste trattoria ca. 1,2 km herfra. De nærmeste strande er i Lerici (ca. 8 km) - her finder man både offentlige og private strande. 2 km fra La Corte di Maggiano finder man restauranter, kiosk og supermarked.

Treværelseslejlighed med 4+2 sovepladser (stueetage med terrasse)
- Treværelseslejlighed på ca. 80 m² med to soveværelser med dobbeltseng (plus en 1½-mandsseng til børn i det ene), opholdsstue med spiseplads og køkkenhjørne (udstyret med kogeplader, kølefryseskab, ovn og service) samt to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden råder over aircondition, sat-tv, opvarmning og overdækket terrasse (der er 190 cm til taget), som er møbleret med bord og stole, hvorfra der er kig til havet og La Spezia. Denne lejlighed ligger i stueplan foran poolen (adskilt af indkørslen der også benyttes som parkering) - bemærk at der er tre trin ned fra jordniveauet ind i lejligheden, hvilket bl.a. medfører at den for nogle kan opleves lidt mørk og "kælderfugtig".

Skjul teksten
 
 
search map