Anmeldelser af Casa Vacanze Gaggiola

 
Casa Vacanze Gaggiola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Vacanze Gaggiola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Spezia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Vacanze Gaggiola

Læs personlige anmeldelser af Casa Vacanze Gaggiola som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Vacanze Gaggiola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anna Grete og Keld fra Auning boede på Casa Vacanze Gaggiola i La Spezia fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en dejlig ferie i La Spezia og Cinque Terra området, som egentlig var vores mål med ferien. Da det også skulle være en billig ferie blev det lidt tilfældigt en lejlighed i La Spezia. Da vi så oven i købet var sent ude, var eneste ledige lejlighed beliggende på kvisten i det gamle palæ på Via San Francesco - et gadenavn som man ikke skilter ret meget med dernede. Men ved hjælp af Gps'en, nogle venlige italienere og til slut andre danskere lykkedes det at finde frem til stedet. I rejsebeskrivelsen er i øvrigt angivet et forkert husnummer. Vi mener at vi boede i nr. 9 eller 11 men kan ikke helt huske det. Det er et fint hus - gult med grønne skodder.
Pænt og nydeligt. Haven er der dog ikke gjort meget ud af, så den brugte vi slet ikke.
Lejligheden ligger som nævnt på kvisten (3. sal). Den er helt ny i standsat, vi mener de har haft lidt for travlt med den sidste finish, bl.a. stak der nogle steder ledninger ud af væggen. Men ellers et dejligt badeværelse, køkken/alrum samt soveværelse, og bedst af alt var der en velfungerende air condition, som vi nød at komme hjem til efter de lange traveture i Cinque Terra. Interiøret i køkkenet kunne være bedre- især var gryderne meget dårlige og uden låg. Men så kan man jo bare købe en pizza i stedet for.
LaSpezia er en temmelig stor by med omkring 90.000 indb. Vi gik flere gange fra lejligheden og ned til havnen - en tur vi anslår til 3 km. hver vej.
Herfra går der både til Portovenere og Cinque Terra - det kan varmt anbefales at benytte disse, da det er utroligt flot at sejle langs kysten, og iøvrigt en let og forholdsvis billig måde at komme frem. (21 euro for en dagsbillet). Man kan selvfølgelig også tage toget, som bogstavelig talt kører lige under huset! (Man er dog ikke så generet af lyden som man skulle tro, i hvert fald ikke på 3. sal). Der er ca. 1 km til togstationen. En billet til Sestri Levante (man kan stå af hvor som helst i Cinque Terra
området) koster 13 euro, men husk at stemple billetten inden afgang ellers får man en bøde! (Vi har prøvet).
Det ville være en god ide at lægge sejlplaner og togplaner i lejligheden, så skulle man ikke bruge tid på at undersøge dette. Vi havde også lidt besvær med at finde en strand i nærheden, skønt vi havde købt både bykort og kort over området. Vi endte med at tage ned til en lille strand i La Grazia, hvortil der er ca. 15 min. kørsel. Vi havde lejligheden en uge, men kunne sagtens have brugt længere tid. Vi nåede f.eks. ikke at komme til Pisa, som ligger 80 km. derfra. Vi vender helt sikkert tilbage til området, men hvis vi får råd vil vi nok foretrække at bo i en af de 5 små byer.

In-Italia's kommentar

adressen er rettet til Via San Francesco 11

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens fra Brædstrup boede på Casa Vacanze Gaggiola i La Spezia fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Meget rummelig lejlighed i flot gammel bygning i et roligt kvarter - dog ligger det tæt på togbanen og med åbne vinduer i dagtimerne er der en del støj herfra. Om natten med lukkede vinduer og aircondition kørende betyder det dog intet og vi sov fantastisk. Også dejligt med fryser og vaskemaskine i lejligheden, og der er gode indkøbsmuligheder 5 minutter derfra i Coop.
Rigtig godt udgangspunkt til ture i Cinque Terre da der kun er 8 – 10 minutters gang til stationen, hvorfra der går tog hver ½ time og som er inde i området på 9 minutter.
Kontaktpersonen i huset er meget venlig og hjælpsom.
Eneste klagepunkt er at den angivne adresse ikke var helt korrekt. Dels er der forkert husnummer, og desuden hedder vejen ikke noget med Via Penne men kun San Fransesco, hvilket krævede 2 – 3 telefonoprigninger til folk der heldigvis var OK til engelsk. Vi kunne se, at også den anden danske gruppe/familie der kom samtidig med os havde problemer med at finde det !

Men helt bestemt et sted vi gerne vender tilbage til – da prisen også er rimelig

In-Italia's kommentar

vi har rettet adressen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Anne og Carsten fra Ferritslev boede på Casa Vacanze Gaggiola i La Spezia fra d. 28. juni til d. 12. juli 2008.

Vi fløj fra Odense lufthavn til Parma, herfra tog vi toget til La Sepzia. En god og nem tur for os fra Fyn.
Heldigvis havde vi 14 dage i La Sepzia, det er en stor by, så vi kunne tillade os at bruge nogle dage til rigtig finde rundt. Vi syntes det er en hyggelig by, der er meget langt mellem turister og derfor ikke alle disse turistbutikker. Sidde på en cafe' om aftenen og nyde italienernes liv på torvene, det er hyggeligt.Befolkningen er meget venlige og vil meget gerne snakke, men men de kan jo kun italiensk, så er det godt med ti finger og et godt kropssprog.
Husk gode sko/kraftige Ecco sandaler, fordi man kommer let til at gå rigtig mange km dagligt, bare alene for at handle eller gå ud at spise.
Hele Cinque Terrre området er meget flot, det tager pusten fra en på mere end en måde.
Boligen er OK, men hvor ville det være rart med et lille "vandhul" eller lidt udendørs hygge modsat indgangen, men det kommer måske, de er jo ikke færdige med at istandsætte endnu, og i Italien tager tingene jo tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map