Anmeldelser af Villa Giada
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dejlig ferie, et par negative småbemærkninger men i alt rigtigt godt, jeg anbefaler det

Super pools! Restaurant og terrasse er behagelige, og maden er ok. Der er stor og tydelig forskel på lejlighederne alt efter, om de er blevet renoveret eller ej. Man kan være heldig, og man kan være mindre heldig... ;-) Mange parkeringspladser tæt på lejlighederne. Feriested med mange børn, hvilket var perfekt for os. Jeg så dog ikke skyggen af en klub for børn, ejheller underholdning. Jeg tror, det kunne tiltrække flere feriegæster, hvis noget sådant blev sat i værk. På vores sidste dag satte vi stor pris på, at vi kunne bestille mad i restauranten, som vi kunne tage med hjem til lejligheden. Det var dog en skam, at personalet ikke kommunikerede mere med gæsterne. De virkede meget "tilbagetrukne".

Anbefaling til kommende gæster

Smukke sandstrande (parasoller og liggestole skal man leje næsten overalt; det er obligatorisk) ca. 10 km. væk i Diano Marina, hvor man også finder restauranter og butikker, som har åbent til sent om aftenen.

Vær opmærksom på, at I selv skal købe toiletpapir og skraldeposer, for efter en rulle og en pose genopfylder de ikke (!).

Villa Giada
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Giada
Toværelseslejlighed Margherita med 3 + 1 sovepladser

Super have og terrasse, lille men fin til 2 voksne og 2 børn. Lejligheden var ældet, ikke meget komfort, men den var funktionel.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Ingen Wi-Fi-adgang
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Meget lille terrasse, og tjenerne er høflige nok, men heller ikke mere end det. Restauranten er desværre kun åben til morgenmad og aftensmad.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Villa Giada
 
search map