Anmeldelser af Villa Giada

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Giada

Læs personlige anmeldelser af Villa Giada som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og Lea fra Søborg boede på Villa Giada i Imperia fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Imperia/Guida var ok. De hang lidt i piben. Der var ikke helt så hyggeligt. Vi kunne først checke ind kl. 16, og hun kunne ikke engang sige, hvor vi skulle bo. Poolen var snasket (ikke renset) og hækken var ikke klippet, og da udsigten er stedets attraktion, tilbød vi straks selv at udbedre dette forhold. Det ville de ikke være med til, men først efter et par rykkere og markeringen af, at vi i givet fald måtte ringe til In-Italia, fik hun tirsdag gartneren til at klippe hækken, så vi kunne se ud. Men fint nok.
Internet adgangen er for ringe. Køkkenet mangler mini-ovn, el-keddel, kaffekande, brødkniv og brødrister. Brødkniven lovede de dog at komme med, men de skete aldrig, og vi overlevede fint uden. Men 'come - on' - de kan højest få 3 stjerner ud af 5, så det var ikke helt value for money.
De to alt-mulig-piger, som de har ansat er fantastiske. For det første forstår de engelsk, dernest var de meget hjælpsomme og tjenstvillige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anja og familie fra Gistrup boede på Villa Giada i Imperia fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi har haft en skøn ferie. Vi er meget begejstrede for Villa Giada. Det er et dejligt sted, der ligger smukt på en bjergskråning. Personalet er meget venligt og hjælpsomt. Vi kan varmt anbefale stedet og har udelukkende positive oplevelser med In-Italia og Villa Giada. Vi føler nok lidt, at vi fandt det ægte Italien - og kan sagtens finde på at komme tilbage:)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Janne og familien fra Vanløse boede på Villa Giada i Imperia fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Tak for jeres mail, jeg vil meget kort skrive lidt om vores tur.
Ved ankomst fandt vi hurtigt ud af at, JEG ikke skulle køre i op til hotellet. Vi har en stor bil og vejen op til hotellet er en meget stejl bjergskråning og den er ikke ensrettet. Men heldigvis var min mand ikke bange for det.
Det er et lille hyggeligt hotel(resort) med mange danskere. Vi boede i en helt ny lejlighed, med plads til 6 personer. Receptionen var serviceminded og bussen til og fra stranden er fin og han henter en igen, på aftalt tidspunkt.
Vi brugte ikke restauranten. Poolen er lille og man har ikke overblik over sine børn i den ene af dem, men vi brugte mest stranden, der er lækker, men husk at betale !
Imperia er en meget smuk by, husene er bygget op på et bjerg som en snegl. Der er gode shopping muligheder og et stort lokalt marked. De sælger fantastiske is og kaffe. Byen er billigere end San Remo. Det tager ca. 1 time at køre til Monaco.
Alt i alt en smuk by, og et fint resort. Jeg manglede en lille kiosk, med brød, aviser, vand, tandpasta m.m legepladsen kunne de også gøre mere ved. Ellers dejligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Trine og Klaus boede på Villa Giada i Imperia fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en nogenlunden tur, synes ikke selve området var så fantastisk, det gjorde det lidt besværligt at komme ned til byen at spise med 2 små børn, når man ikke kunne parkere nogen steder i byen, selve lejligheden var i fin stand. det var dejligt at man kunne bruge poolen, børnepoolen burde nok få et tjek da selve dugen i bunden sad løs. restauranten på villa giada var under alt kritik.

vi havede læst i beskrivelsen af villa giada at der skulle være vaskerri, måske ville det være en god idé at nævne at man ikke selv må vaske tøjet og at man min. skal indlevere 3 maskiner.

alt i alt er det ikke et sted vi ville tage hen igen.

men synes vi har fået fin betjening af jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jens og familien fra Herlev boede på Villa Giada i Imperia fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Vi havde en rigtig god tur (bortset fra megen bilkø - men det kan i jo ikke gøre for) og heldigvis masse af varme og solskin.

Rigtigt dejligt område og by (dog med tæt trafik i de smalle gader), vi var i.

Stedet - Giada - var supergodt. Ny istandsatte, rumlige, gode og veludstyrede lejligheder i en fin gammel olivenplantage. Fin udsigt over havet og dele af byen. Gode pools og boldbane, tennisbane etc. Mulighed for at blive koblet op på trådløst netværk

Enkelte dage lidt trafikstøj fra motorvejsbroen tæt derved, men generelt ikke til gene. Indkøbsmuligheder ligger et stykke derfra, så det er bedst at have en bil til rådighed.

Meget god og venlig service både på stedet og hos In-Italia. Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Rikke og familien fra Børkop boede på Villa Giada i Imperia fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Det har været en fornøjelse at rejse igennem jeres selskab. Det var nemt at bestille, meget at vælge imellem og en fin kørebeskrivelse samt rejsebesvis. Helt igennem ok.

Vores bestemmelsessted var helt i top. Gode lejligheder med en fantastisk udsigt til vand og bjerge, ingen mangler - kun kaffemaskine som vi jo er vant til i norden, men heldigvis fejler kreativiteten ingenting. Servicen på stedet var i top, god modtagelse, meget søde mennesker, meget velholdt sted med havemennesker der sørger for vanding af blomster, fejer, rene pooler, nemt at blive indkvarteret og evt ønsker fra lejeren udføres. F.eks ville vi gerne tjekke ud fredag aften for at kunne køre tidlig lørdag morgen. Dette var intet problem. Det var supert med minibussen der 2 gange dagligt kørte til stranden således man selv slipper for at køre, dette anbefales på det kraftigste at flere benytter, da det kan være meget svært at finde parkering i byen. Selvom motorvejsbroen lå rimelig tæt på var det alligevel passende langt væk - der var ingen støj af generende art. Vi kan kun anbefale stedet til andre.

Byen imperia er skøn - meget italiensk. Små gader, smalle stræder, specialforretninger, hoteller, havet, bjerge. Absolut et besøg værd for alle aldersklasser.

Vi er begejstrede for Italien og kører igen efter det gode vejr, maden og det venlige folkefærd. Vores bestilling af rejsen går sikkert også ved jeres selskab igen, da I havde meget at tilbyde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Poul og Ann Dorthe Petersen fra Fredericia boede på Villa Giada i Imperia fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

tak for en rigtig god ferie i det dejlige land Italien. Det er altid et dejligt sted at komme, fordi I har et land fyldt med:

Dejlig natur
Spændende kultur
Endnu mere spændende historie
Utrolig dejlig mad
Imødekommende og åbne mennesker
Og ikke mindst et dejligt klima.

Vi har været glade for byen, som vi besøgte flere gange, både centrum og stranden. Området er dejligt og de mange flotte kystbyer ligger som perler på en snor.


Vi havde den fornøjelse at bo i en superlækker lejlighed, nr. 703, som helt bestemt var med til at gøre vores ferie til en god oplevelse. Lejlighederne ligger med en flot udsigt over dal og hav, de er godt indrettet med gode soverum, toilet- og badeforhold, air condition, dejlige altaner m.m. To dejlige pool-områder, tennis-/fodboldbane, minigolf og en god restaurant hører også med til de ting der absolut bør fremhæves.

Alt i alt et meget anbefalelsesværdigt feriested.

Imperia har en atraktiv beliggenhed, her er kort afstand til mange oplevelser. Inden for en time kan man både besøge flotte drypstenshuler, San Remo, mange flotte og hyggelige kystbyer, en lille spændende kunstnerby lidt øst for San Remo med sin helt egen historie. I nabolandet Frankrig kan både Nive, Monaco og San Tibes og besøges inden for en times kørsel. I San Tibes ligger et meget flot og styort marineland med både delfiner og spækhuggere (absolut et besøg værd).

Vi vil gerne takke for en rigtig god ferie i en god bolig placeret i et dejligt område i det smukke Italien. Også tak for en rigtig god service, ikke bare i ferielejligheden og hos Jer, også lokalbefolkningen var meget imødekommende og venlige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map