Anmeldelser af Villa Giada

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Giada

Læs personlige anmeldelser af Villa Giada som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Familien Bak Sørensen fra København V boede på Villa Giada i Imperia fra d. 25. juni til d. 9. juli 2011.

Verdensklassetur...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Flemming fra Næstved boede på Villa Giada i Imperia fra d. 17. til d. 23. april 2011.

Først og fremmest skal vi også huske at påskønne jeres høje serviceniveau. Dejligt med hurtige og præcise svar/reaktioner, og dejligt med info lige før afrejse. Så ros til jer hos in-italia – vi vil fortsætte som kunder hos jer, helt sikkert.

Villa Gaida er et virkelig dejligt sted. Vi boede i en særdeles velegnet 6-sengs lejlighed til mor/far, farmor/farfar og 2 børnebørn. Rimelig plads og dejlig stor altan ud mod solen og de flotte bjerge.
Vi var også meget glade for de gode faciliteter i form af de 2 dejlige swimmingpools, solterrasserne og tennis- og fodboldbanen.
Forældrene havde selv medbragt mountainbikes og tog hver morgen på 3-4 timers ture i bjergene lige uden for døren – pragtfuld natur med charmerende småbyer. På Vlla Gaida lejede vi mountainbikes til børnebørnene på 8 og 10 år – så kunne de cykle en tur over grænsen til Frankrig – og videre i bil til det nærliggende Monaco.
Vi har været ved den italienske riviera flere gange og nyder hver gang de mange små charmerende byer med de kulinariske herligheder i små restanranter til rimelige priser.
Betjeningen på *Villa Gaida er i top, alle er venlige og fleksible.
Vi har allerede anbefalet Villa Gaida til andre – og vi kommer sikkert igen om et par år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Hans Jørgen og familie fra Vanløse boede på Villa Giada i Imperia fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Imperia er et fint badested. Men selve feriestedet brød vi os bestemt ikke om. Lejligheden fejlede ikke noget. Men: Det virker som et sted på vej nedad. Der er for lidt plads, det ligger helt forkert i forhold til Imperia, det er for lille et sted, deres restaurant er ikke nogen rigtig restaurant – for lidt forkælelse (ingen rigtig kaffe i baren – instant), for luset (en medgæst påstod at have billeder af en rotte – og jeg tror ham), og for nedslidt (ituslåede klinker, minigolfbane med blade i og løst filt, oliventræer der er for ringe beskåret (jeg er 1.98 og måtte bukke mig overalt for at komme frem)).

Vi har brugt jer mange, mange gange – og har allerede booked en uge i 2011. Det er der en grund til. Vi har været tilfredse og ment, at der var sammenhæng mellem, hvad i lovede og hvad vi fik. Derfor: Hvis jeg var jer ville jeg overveje om Villa Giade fortsat skulle være blandt de udbudte boliger.

In-Italia's kommentar

Hej Hans Jørgen. Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre at I ikke brød jeg om at bo i Villa Giada. Jeg tror dog ikke at vi fjerner boligen fra vores program, for mange kunder er rigtig glade for at komme der. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jan fra Odense M boede på Villa Giada i Imperia fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Jo tak vi har haft en rigtig fin tur til Imperia. Hotellet var rigtig fint og servicen også i top.
Det eneste vi savnede var at være i gå afstand til byen og stranden, men det var vi jo forberedte på inden vi kom. Alt i alt en ferie der levede op til vores forventninger.
Også stor ros til In in-italia for at alt bare var i orden og vi vil ikke have nogle betænkeligheder ved at bruge jer en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Carsten og familie fra Frederikssund boede på Villa Giada i Imperia fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

En uge i Villa Giada i Imperia. Imperia er en meget spændende gammel by, hvor man kan gå lange ture i de smalle gamle gader. Eneste punkt er at der er lidt langt til byen - længere end gå afstand - bil nødvendig - vi tog ikke bussen. Dejlig afslappende med pool, tennis og andet godt. Restaurenten og betjeningen er meget hyggelig

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik fra Svendborg boede på Villa Giada i Imperia fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi har nu været i Italien 9 gange og 3 gange med/via In-Italia. Ligesom de 2 første gange med In-Italia var alt det praktiske perfekt.
På stedet fungerede det praktiske med tjek ind og ud, betaling osv. også fint.

Skal jeg komme med lidt kritik, og det gør vi jo altid her i Danmark: Vi kom ikke for at ligge ved poolen men liggestolene ved ”børneområdet” er ganske enkelt for dårlige. Vi benyttede os ikke af bordtennis og motionscykel m.m. jeg syntes det var bedre det ikke var der da det ligner en gang skrammel. Ja og så virkede det jo ikke.

Det bør også overvejes om I skal ændre afstandsbeskrivelsen til strand! Den korteste vej i bil er 3,2 km.

Vi har haft en rigtig fin tur til Imperia og ville egentlig ikke bruge ordet, men, men når I nu spurgte.

In-Italia's kommentar

Tak for jeres svar på vores mail. Det er godt at høre at I har haft en god ferie. Vi sender kritikpunkterne videre til Villa Giada i håbet, at de ville bruge dem konstruktiv, i mellemtiden har vi offentliggjort jeres rejseoplevelser på vores hjemmeside, så andre gæster kan læse dem. NB: Mht. afstand til stranden har vi blot oplyst at i fuglefugtslinje er der kun 1 km, men da vejene snor sig, skal man regne med ca. det dobbelte. Så det er helt rigtigt, at der er godt 3 km

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map