Anmeldelser af Villa Giada

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Giada

Læs personlige anmeldelser af Villa Giada som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Smuk ferie med små ulemper!

Vi var i dette feriekompleks i juli 2013, og det har været en god oplevelse trods enkelte kritikpunkter. Vi blev taget godt imod ved ankomsten. Og da vi fik vist vores lejlighed, blev vi behageligt overrasket. I stedet for den bestilte "Orchidea" (2 værelser, 3 senge) fik vi en smuk, meget rummelig lejlighed med 3 værelser. Den var pænt dekoreret (genkendte meget fra Ikea ;-) og havde en stor balkon med en vanvittig udsigt over dalen og havet. Den nærliggende motorvejsbro generede os ikke.
Køkkenet var udstyret med alt nødvendigt, men havde ingen ovn, ingen mikroovn, ingen kaffemaskine og ingen brødrister (blot for dem der er interesseret, vi savnede ikke noget).
Balkonmøblerne var meget stabile og lavet af metal, så ikke den slags irriterende, vaklevorne og ofte itu plastmøbler, man normalt altid ser i enhver lejlighed, feriehus og hotel.
Badeværelset var stort og moderne med en rummelig bruser, toilet, bidet og håndvask.
Der var en lille entré mellem badeværelset og det ene soveværelse, hvor der var en knagerække, en hårtørrer, denne var ekstremt snavset og klistret, jeg var glad for jeg havde min egen hårtørrer med.

Det smukke, terrasseformet kompleks i sig selv består af flere bygninger, og vi havde det indtryk, at det er nok et spørgsmål om held om du får nu en god eller mindre god lejlighed. Nogle, især dem, der findes i stueetagen, havde ikke de store udsigter og deres terrasser bød på meget lidt privatliv, det ville have generet mig personligt.

Ved de to pools var der faktisk altid plads, der var aldrig. Igen, ordentlige stole af metal, meget behageligt.

Restauranten gjorde ikke noget særligt indbydende indtryk på os, og man var nødt til at reservere dagen før, hvilket givet de meget enkle menuer ikke rigtig er til at forstå (pizza og pasta).
Bordene stod ved den store pool, som vi ikke syntes var flot. Det ville have været meget pænere med udsigt over dalen. Vi har ikke engang forsøgt restauranten.

Ved den store pool var der også en poolbar, denne blev dog altid lukket ved middagstid.
Personalet var til dels meget, meget venligt, men også til dels meget uvenligt og uinteresseret. Bag baren, hvor der blev solgt frisk is, prøvede en medarbejder at ryge helt uhæmmet, hvilket virkelig ikke er i orden!
Receptionen blev ofte lukket under de regelmæssige åbningstider. Der var et telefonnummer, som man kunne ringe til, men det er naturligvis ikke særlig gæstfrit.
Så når man ville bestille brød, have information eller ønskede at låne sportsudstyr såsom tennisketsjere mv var der næsten aldrig nogen. Meget trist og irriterende, især da ikke engang var lavsæson!

Nogle ting i komplekset kunne trænge til et lag maling, en udskiftning eller reparation, noget af det var lidt nedslidt eller endda i styker, en skam for det ellers meget dejlige sted.

Anbefaling til kommende gæster

Den private strand ved komplekset har vi ikke brugt, fordi det er en stenstrand. I stedet har vi været i Borgo Marina på sandstranden (den første strand ovenfor 'Bagni Buraxen «), meget smuk og børnevenlig, 2 strandstole med paraply koster 25 euro per dag). Hvis du er heldig, kan du finde en parkeringsplads (parkeringskive!) lige ved strandpromenaden.

En tur til den nærliggende Dolcedo kan også stærkt anbefales, men det er dog nok kun nok til ca en halv dag, fordi så stor er denne dejlige landsby ikke, og det er kun omkring 6 km fra Villa Giada (følg bare vejen ' Strada Colla ', så kommer man automatisk dertil).

Vi deltog en dag i "Whale Watch", og fik set mindst tre hvaler. Men var i alt 6 timer undervejs, man bør helt sikkert tage proviant med sig eftersom drikkevarer priserne på skibet er der hinsides alt andet, og der kun er chips og tørre kiks at spise (også til ublu priser).
Det er, når du ser blot ingen havpattedyr (og det er jo det meste af tiden ;-)) også ganske kedeligt, især for børn. Så ud over proviant bør man medbringe noget at fordrive tiden med (læsestof, små spil, etc.). Glem ikke solcreme og en hat, og en kikkert er ikke af vejen! Der står i materialet, at det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, men hvis man ankommer cirka en halv time før afrejse, kan man komme med uden problemer.

For self-catering, kan jeg varmt anbefale supermarkedet 'Conad', på ligger omkring 2 km fra Villa Giada. Der er også et apotek.

De Toirano huler er også vidunderlig smukke og absolut en tur værd!

Generelt: Dette var vores første (og bestemt ikke sidste !!!) ferie i Ligurien, og vi fandt ud af, at vi næsten ikke komme nogensteder her med tysk, så hellere med engelsk , det er endnu bedre, om du kan lidt italiensk.
Desuden var vi glade for ikke at have en bil med lav undervogn, fordi vi ville have haft store problemer på nogle veje og med at forlade Villa Giada parkeringen.

Villa Giada
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Giada
Lejlighed m. 1 soveværelse (Orchidea)

Vi fik en større lejlighed!
 
Faciliteter på stedet
Restaurant

ikke benyttet, fordi det ikke ser indbydende ud
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi

Fungerede uden registrering, men meget langsomt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Villa Giada - en lidt underligt perle

Villa Giada ligger fint oppe i bakkerne over Imperia. Lejligheden vi havde, en 4-værelse Ibiscus var OK. Ikke rigtig tip-top, da køkkenet var på den lille side for os og dårligt udstyret. Værelser OK og AC virkede fint om dagen, når du var væk, så det var rart og svalt, når du vendte tilbage. De ansatte på stedet gjorde, hvad de kunne for at hjælpe og havde et godt humør. Måske området omkring lejlighederne kunne være lidt mere rent og fejet. Villa Giadas egen strand er ikke noget jeg anbefale for familier med børn.

Anbefaling til kommende gæster

Vi købte alle vores fødevarer i en Conad butik, som lå kun 3 km fra Villa Giada, en afslappet morgentur vejen mod Imperia og frisk bagt brød i havnen for en brøkdel af, hvad Villa Giada ville have. Favoritstrand blev Riva Ligurien mod San Remo. Den gamle del af Imperia er charmerende med sine stræder ellers er området omkring Diano Marina pænt.

Villa Giada
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Giada
Lejlighed m. 3 soveværelser (Ibiscus)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant

Spiste aldrig der
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Villa Giada

Villa Giada
Rent og pænt
Gæstfrihed
 
Selve indkvarteringen på Villa Giada
Toværelseslejlighed Queen Family Garden med 4+1 sovepladser (stueetage med have)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Villa Giada

God og stor lejlighed med stor terrasse. Rent og ryddeligt.
Store højdeforskelle med masser af trapper, så man fik godt med motion.

Villa Giada
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Giada
Lejlighed m. 2 soveværelser (Rosa)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Tania og familie fra Silkeborg boede på Villa Giada i Imperia fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Vi har haft 14 dejlige dage i Villa Giada. Det er et dejligt sted, men med plads til forbedringer. Dem kommer jeg nærmere ind på her:


1. Vores to piger på 6 og 11 år skulle sove på en sovesofa i lejligheden. Sovesofaen trænger kraftig til udskiftning, da man nemt kunne mærke fjedrene, når man lagde sig i sofaen. Vi var så heldige, at vi selv havde medbragt 3 dynetæpper. Derudover fandt vi tre tæpper i lejligheden. Vi lagde dem alle 6 på sofaen under lagenet, hvilket udbedrede situationen.


2. Aircondition i lejligheden trænger til udskiftning. Den kan langt fra køle hele lejligheden ned. Vi havde Villa Giadas hjælp til at få indstillet den rigtig, men trods det kunne den ikke køle lejligheden ned.


3. Den store pool var meget beskidt, hvilket gjorde, at vi ikke brugte den i to dage. Vandet var så urent, at du kun kunne se 20 - 30 cm foran dig, når du dykkede i poolen. Vi kunne ikke finde de dykkerpinde, vi havde kastet i poolen pga. vandets urenhed. Siderne af poolen var så tilklistrede, at børnene kunne skrive ord med fingrene på dem. Det skal dog siges, at vi talte med ejeren om problemet, og der blev taget hånd om det med det samme, men der gik to dage før vandkvaliteten var ok igen.


Vi var rigtig glade for stedet, men ovenstående trækker ned på vores oplevelse. Vi har været i Italien før - både gennem jer og gennem Dansk Fri Ferie - og jeg synes, prisen for Villa Giada er i den noget høje ende i forhold til, hvad man får.

Vi vælger hvert år at tage et nyt sted hen på ferie, så vi kommer ikke selv til Villa Giada igen, men vi vil anbefale stedet til andre

Mange sommerhilsner

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Dan og familie fra Smørum boede på Villa Giada i Imperia fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Vi boede i Villa Giada i perioden uge 30 – 31, 2012. Vi har lidt af hvert at sige om stedet. Vores første tanker om stedet er, at man får lyst til at sidde og slappe af, både udenfor sin egen lejlighed, og på fællesarealerne, fordi stedet er så hyggeligt, flot og velholdt indrettet med pools, palmer, blomster og masser af oliventræer. Udsigten er også rigtig god og man bemærker kun knapt motorvejen i nærheden, hvilket jeg først frygtede ville støje. Vi var heldige og fik en af de nyrenoverede lejligheder. Hyggelig lejlighed med aircondition. Køkkengrejet var som sædvanligt sparsomt, så hav en dåseåbner, vinåbner, pallet og en stegepande med hjemmefra. Personalet i Villa Giada var søde, hjælpsomme og imødekommende på de behov og spørgsmål vi havde. Stedet er også meget børnevenligt med flere pools i forskellige dybder, legeplads, boldbane, bordtennis, minigolf og så det bedste: masser af andre børn at lege med.

Alt i alt havde vi en god ferie i Villa Giada, men det er ofte et problem at få en parkeringsplads. Vi fik fortalt ved ankomsten at her kunne vi parkere, men der var kun plads til 5 biler selvom der var 7 lejemål tilknyttet. Til stor gene holder folk i vejen for hinanden så der måtte lægges seddel i forruden så man kunne få sin bil ud. Andre gange dyttede folk indtil nogen kom og flyttede sin bil. Man skal heller ikke komme sidst hjem om aftenen, for så er pladsen foran receptionen optaget og du er henvist til parkering på gaden der har max bredde på 1,80. Hvis alle kørte i Fiat 500, så ville det sikkert ikke være noget problem. Regn heller ikke med at gøre brug af internetforbindelsen. I store dele af komplekset, er det slet ikke muligt at få signal. Man skal sidde helt oppe ved det store poolområde for at få signal. Forbindelsen er ekstrem langsom og ustabil. Jeg synes det er strengt at de tager betaling for det. Til gengæld kunne jeg så låne computeren i receptionen og gå på nettet der gratis. Tak for det.

Så lidt om byen og nogle gode råd. Imperia er en ekstremt trafikeret by. Vi parkerede ved det store supermarked og så gik vi bare ture ind i byen derfra. Det var såmænd hyggeligt nok. Der findes også en stor parkeringsplads nede ved stranden lidt udenfor byen. Benyt de offentlige strande til at bade på. Det er ok sandstrand. (inde ved byen) De private strande koster mange penge og der er paradoksalt nok sten langt ud i vandet på de private strande?? Det store supermarked, kun en kilometer væk fra Villa Giada har simpelthen alt hvad man skal bruge for en børnefamilie. Vi kan anbefale lækker frisk fisk fra deres fiskeafdeling.

Vi har også været glade for at benytte In-Italia og vil gøre det igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ronnie og familie fra Skagen boede på Villa Giada i Imperia fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Som altid i store træk god service og fin ferie med jer.

Dog vil vi ikke vælge Villa Giada igen. Lejlighederne så flotte ud, men var typisk "hurtigt opført" . Mangelfuld på flere områder. Det vi andre vil kalde "klamphuggeri". Men der så rimelig pænt ud, og der var fint rent ved ankomsten. Tror dog ikke de lejligheder er pæne om kort tid....... Mange ting var allerede ved at falde fra hinanden. Toiletrullenholder hang ud af væggen. Gardinstænger var ved at falde ned, puds faldt ud af væggen osv.

Personalet oplevede vi som temmelig uengageret. Høflig, men ikke spor imødekommende eller hjertelige. Tydeligt at de " blot havde et arbejde".

Det værste, syntes vi dog var den "lille" pool. Den var meget dårlige rengjort. Den "lille pool" blev slet ikke rengjort, mens vi var der i en uge. Der sad snavs (brun rand) på poolvæggene og der var fyldt med snavs og skidt på bunden. Vi brugte kun den pool dag 1. De øvrige dage brugte vi den store pool ved restaurenten, den virkede mere ren. Vi syntes simpelthen den anden virkede decideret "sundhedsfarlig". Jeg nævnte det dag 2 i receptionen, men fik blot at vide, der blev gjort rent i poolen hver morgen og de i øvrigt ikke havde noget renseanlæg til poolene. Vi tjekkede flere morgener, men kunne hver dag se det samme skidt på bunden. Tror ikke på daglig rengøring.


Mini Golfen banen var fyldt med gamle blade. I det hele taget bar området præg af for dårlig oprydning og mangelfuld reperationer.

En ting der virkelig i undrede os var, at der ikke i lejlighedens var inst røg alarmer. Ej heller skum slukket. Der var ikke engang en meddelse om, hvorledes man skulle forholde sig på resortet -hverken mht brand eller andet praktisk. Vi fik den "lokale ferieby avis" ved ankomsten. Den nævnte mest noget om restaurentens åbningstider samt hvilke "festlige" arrangementer, der var i den uge vi skulle være der.

Vi har været mange steder i Italien med jer, men fandt Imperia kedelig og lidt snusket. Ikke nogen særlig sjæl. Alt for mange biler og alt for lidt p pladser. Svær at finde rundt i. Eller at finde et egentlig centrum i. Mange ensrettede gader.....forvirrende. Virkede som et "billigt turiststed".

Vi var der med et hold venner. Tilsammen havde vi 3 børn med i alderen 7 til 10 år. Vi havde 2 lejligheder og de var helt perfekt placeret. Vi 2 huse boede for os selv Og vores haver lå lige op af hinanden. Vi følte os ikke generet af nogle andre gæster og følte os private. Skøn udsigt. Dejligt. Det vi manglede i vores lejlighed (bl.a el kedel og store skåle) havde vores venner i deres. -:)) Der var ikke talt op. Det var helt tilfældigt, hvad vi hver især havde glas, kopper, bestik osv. Men da vi var der sammen var det jo ikke et problem. Vi lavede jo mad og spiste sammen.

Ferien var god, fordi vi havde skønt vejr og hinandens selskab. Vi kunne dog lige så godt have været et hvilket som helst ander sted. Det var vores gensidige selskab og hygge, der gav os en god uge. Vi var glade for vi var 2 familier sammen - vi ville have haft en noget med træls uge i Imperia og i Villa Giada, uden det gode selskab.

Godt vi fik prøvet Imperia, nu ved vi det ikke er noget for os en anden gang. Ti gengæld ved vi I har mange andre gode steder, så vi glæder os til at prøve ny steder med jer næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Bedømmelse af Villa Giada

Imperia som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen

Et par ord om vores ophold på Villa Giada.
Det er et rigtigt dejligt sted, med nogle søde, venlige og serviceorienterede medarbejdere. Det er et godt sted for børnefamilier, der er en stille og rolig stemning, børnene er især glade for for de forskellige svimmingpools. Der er en vidunderlig udsigt ud over bjerge og havet.
Et enkelt kritikpunkt til Villa Giada må være, at senge og sovesofa i lejligheden ikke er specielt behagelige at sove i, de bør nok overveje om det er tid til udskiftning og nogle af disse.
Ellers kan vi kun give vores bedste anbefaling af Villa Giada.

Imperia by er en spændende og interessant by, det er utroligt hyggeligt at gå tur i den gamle bydel
Stranden ved havnen er absolut fantastisk...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map