Feriebolig i Imperia i Ligurien

Villa Giada

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Giada er et lejlighedskompleks, der ligger i bjergene bag Imperia, i en tidligere olivenplantage med en dejlig udsigt mod havet.

Familieferie i et afslappet miljø

Villa Giada ejes af det sympatiske ægtepar Sara og Dario, som også står for den daglige drift, sammen med et hold af meget venligt personale. Atmosfæren er afslappet, og alle gør deres yderste, for at stedets gæster føler sig hjemme. Oprindelig startede familien med at udleje et par værelser i den store røde villa, som ligger i centrum af olivenplantagen på ca. 12.000 m², og siden er der så bygget til flere gange, således at området i dag består af flere forskellige bygninger, i forskellige niveauer, som er bundet sammen af alle de fælles faciliteter, som hører til stedet. Atmosfæren er afslappet og stedet er rigtig fint for børnefamilier.

Læs mere om Villa Giada

Benyt stedets 2 pool og de fælles faciliteter

På Giada er der reception og vaskeriservice, og så er der et poolområde med 2 swimmingpools og børnepool. Endelig er der restaurant/pizzeria, bar og fælles grill-område, og så man man muntre sig med minigolf, tennisbane, fodbold, basketball, legeplads og internet point i receptionens åbningstid eller wi-fi (mod betaling). Der er også sørget for parkeringsplads til alle. Der er mini-club for børn mellem 4 og 12 år i højsæsonen, lige som der er "levende musik" én gang om ugen. Villa Giada tilbyder desuden shuttlebus til og fra stranden i sommersæsonen.

Kom hertil i bil

I fugleflugtslinie er der kun ca. 1 km til stranden og 2 km til centrum af Imperia, men da vejene snor sig, skal man nok regne med det dobbelte, og derfor er det en fordel at have bil her. Nærmeste indkøbsmuligheder er ca. 1 km fra stedet. Motorvejen passerer forbi på en imponerende højbro i en afstand af ca. 400 meter, så hvis vinden kommer fra syd, skal man altså regne med at kunne høre trafikken, men det er ikke noget der generer.

Giv dig selv en oplevelse

På Villa Giada nøjes du ikke med at overnatte i pæne ferielejligheder. Her har du mulighed for at komme tæt på italienernes eget Italien: Ud over de mange skønne faciliteter på Villa Giadas 12.000 m² store område kan du nu deltage i et pesto-kursus, et tiramisú-kursus eller en vinsmagning (hvid, rød og lokaløl). Du kan også leje cykler og udforske bakkedragene og kystlinjen, fx på Europas længste kystcykelsti, som begynder ved San Lorenzo al Mare og fortsætter de ca. 25 km helt til Ospedaletti. Villa Giada er rent faktisk udråbt til et bike resort - og mulighederne er mange og cyklerne nye og i rigtig god stand. Du kan leje cykler med eller uden guide, og både almindelige cykler og mountainbikes. De sørger naturligvis også for cykelhjelm, kort og barnestol, hvis der skulle være behov for det. I kan leje på dagsbasis eller flere dage ad gangen og således opnå en rabat. Alle aktiviteter (smagninger og cykelleje) aftales direkte med Villa Giada ved ankomst.

Lejlighedernes fællestræk

De 57 lejligheder, som alle er forskellige, er indrettet med aircondition, satellit-TV, køkken (med bl.a. elkoger), og badeværelse med bruser og toilet, samt møbleret balkon eller terrasse / have. Lejlighederne Rosa og Ibiscus har to badeværelser. Da alle lejligheder ligger i bygninger, som er opført på forskellige tidspunkter, varierer indretningen en del - men alle bliver løbende renoveret og vedligeholdt. De billeder som kan ses her, er alle fra en af de nyeste generationer af lejligheder - og tilsvarende standard kan derfor endnu ikke forventes i alle lejligheder.

Læs om lejlighederne på Villa Giada

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map