Feriebolig i Imperia i Ligurien

Villa Giada

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Giada er et lejlighedskompleks, der ligger i bjergene bag Imperia, i en tidligere olivenplantage med en dejlig udsigt mod havet.

Familieferie i et afslappet miljø

Villa Giada ejes af det sympatiske ægtepar Sara og Dario, som også står for den daglige drift, sammen med et hold af meget venligt personale. Atmosfæren er afslappet, og alle gør deres yderste, for at stedets gæster føler sig hjemme. Oprindelig startede familien med at udleje et par værelser i den store røde villa, som ligger i centrum af olivenplantagen på ca. 12.000 m², og siden er der så bygget til flere gange, således at området i dag består af flere forskellige bygninger, i forskellige niveauer, som er bundet sammen af alle de fælles faciliteter, som hører til stedet. Atmosfæren er afslappet og stedet er rigtig fint for børnefamilier.

Læs mere om Villa Giada

Benyt stedets 2 pool og de fælles faciliteter

På Giada er der reception og vaskeriservice, og så er der et poolområde med 2 swimmingpools og børnepool. Endelig er der restaurant/pizzeria, bar og fælles grill-område, og så man man muntre sig med minigolf, tennisbane, fodbold, basketball, legeplads og internet point i receptionens åbningstid eller wi-fi (mod betaling). Der er også sørget for parkeringsplads til alle. Der er mini-club for børn mellem 4 og 12 år i højsæsonen, lige som der er "levende musik" én gang om ugen. Villa Giada tilbyder desuden shuttlebus til og fra stranden i sommersæsonen.

Kom hertil i bil

I fugleflugtslinie er der kun ca. 1 km til stranden og 2 km til centrum af Imperia, men da vejene snor sig, skal man nok regne med det dobbelte, og derfor er det en fordel at have bil her. Nærmeste indkøbsmuligheder er ca. 1 km fra stedet. Motorvejen passerer forbi på en imponerende højbro i en afstand af ca. 400 meter, så hvis vinden kommer fra syd, skal man altså regne med at kunne høre trafikken, men det er ikke noget der generer.

Giv dig selv en oplevelse

På Villa Giada nøjes du ikke med at overnatte i pæne ferielejligheder. Her har du mulighed for at komme tæt på italienernes eget Italien: Ud over de mange skønne faciliteter på Villa Giadas 12.000 m² store område kan du nu deltage i et pesto-kursus, et tiramisú-kursus eller en vinsmagning (hvid, rød og lokaløl). Du kan også leje cykler og udforske bakkedragene og kystlinjen, fx på Europas længste kystcykelsti, som begynder ved San Lorenzo al Mare og fortsætter de ca. 25 km helt til Ospedaletti. Villa Giada er rent faktisk udråbt til et bike resort - og mulighederne er mange og cyklerne nye og i rigtig god stand. Du kan leje cykler med eller uden guide, og både almindelige cykler og mountainbikes. De sørger naturligvis også for cykelhjelm, kort og barnestol, hvis der skulle være behov for det. I kan leje på dagsbasis eller flere dage ad gangen og således opnå en rabat. Alle aktiviteter (smagninger og cykelleje) aftales direkte med Villa Giada ved ankomst.

Lejlighedernes fællestræk

De 57 lejligheder, som alle er forskellige, er indrettet med aircondition, satellit-TV, køkken (med bl.a. elkoger), og badeværelse med bruser og toilet, samt møbleret balkon eller terrasse / have. Lejlighederne Rosa og Ibiscus har to badeværelser. Da alle lejligheder ligger i bygninger, som er opført på forskellige tidspunkter, varierer indretningen en del - men alle bliver løbende renoveret og vedligeholdt. De billeder som kan ses her, er alle fra en af de nyeste generationer af lejligheder - og tilsvarende standard kan derfor endnu ikke forventes i alle lejligheder.

Læs om lejlighederne på Villa Giada

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Giada

Læs personlige anmeldelser af Villa Giada som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 25 anmeldelser fra Villa Giada

Bedømmelse af Villa Giada

Læs mere

Bedømmelse af Villa Giada

Læs mere

Bedømmelse af Villa Giada

Læs mere

Gode rammer til familieferie

Vi bestilte opholdet som et par og havde nok overset, at familier er den primære målgruppe, så vi følte ikke, vi havde valgt det rette sted for os. Det smitter selvfølgelig af på den vurderingen af opholdet. Negativt for os var endvidere, at der var noget længere til havet, end vi havde fået indtryk af. Endelig så blev vi flyttet til Children House v. legepladsen. Boligens udsmykning fik børnene til at tro, at det var et legehus for dem, så vi måtte afvise mange besøgende børn - det var mest en pudsighed, men synd for børnene.
Når det så er sagt, var personalet meget venlige og imødekommende, og vi kunne leje gode cykler, som blev højdeindstillet efter vores mål. Og den unge legetante til børnene var fantastisk - og det nævner vi så, selv om vi ikke havde børn med.

Læs mere

Hyggeligt ophold i ægte Italienske omgivelser.

Resortet har helt ok faciliteter. Særligt det nyere poolområde var super fint. Det er placeret midt i en hyggelig olivenlund med fantastisk flot udsigt. Hvis man gerne vil ud at opleve andet end resortet synes jeg dog der mangler noget at se i nærområdet. Dog er man tæt på Monaco, som jo altid er et besøg værd. Vejene op til og omkring Resortet er direkte elendige og parkeringsforholdene det samme. Wifi kan heller ikke bruges til noget som helst.
Personalet er generelt super søde er meget hjælpsomme. De taler i øvrigt også rigtig godt engelsk.
Alt i alt et hyggeligt ophold i ægte Italienske omgivelser.

Læs mere

Børnevenligt

Læs mere
 
search map