Anmeldelser af Torre Rossa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Torre Rossa

Læs personlige anmeldelser af Torre Rossa som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Torre Rossa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot istandsat tårn dog bedst til to personer

Flot istandsat gammelt tårn i smukke omgivelser. Den ekstra seng (sovesofa) var dog ikke særlig egnet til at sove i, så det er primært til to personer. Hvis de får opgraderet sovesofaen vil det blive rigtig godt. Området er passende tæt på Middelhavet, men alligevel i passende aftsand til den værste turistlarm.

Anbefaling til kommende gæster

Genova og grotterne i nærheden er super. Strandene med sten er også gode og ikke så overrendte.

Torre Rossa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Torre Rossa
Toværelseslejlighed Capitano med 2 + 2 sovepladser (ca. 48 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map