Agriturismo i Imperia i Ligurien

Torre Rossa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Torre Rossa ligger i Imperias bagland tæt på den Liguriske Riviera i en lille landsby ved navn Villa Viani, hvor livet leves i et rolig og behageligt tempo. Hér, midt i det hele, rager det fortryllende ”Røde Tårn” op. I det nyrestaurerede tårn er der indrettet 3 lejligheder, der udlejes til gæster.

Nænsomt restaureret

Tårnet blev i 1600-tallet brugt som vagttårn af Saracenerne, men lå efterfølgende mange år ubrugt hen. I dag er tårnet blevet nænsomt og omhyggeligt restaureret fra top til tå og rummer nu tre lejligheder, der udlejes til gæster. På kun få minutter til fods når man landsbyens piazza, hvor der ligger en lille købmandsforretning. Landsbyen Villa Viani er kendt for sine typiske landsbyfester med dans og musik. Den nærmest større by er Imperia, som ligger ca. 9 km væk. Her findes et utal af restauranter og butikker og naturligvis også en strand!

Læs mere om Torre Rossa

Pool og parkeringsplads

I Torre Rossas velplejede have kan gæsterne benytte sig af en dejlig pool (8 x 4 m). Og tæt på finder man også parkeringspladser, der hører til tårnet.

Lejlighedernes faciliteter

De tre lejligheder i Torre Rossa er sat i stand med økologiske og miljøvenlige materialer, og til indretningen er der udelukkende brugt produkter af naturfiber. Alle lejligheder er udstyrede med opvaskemaskine, vaskemaskine, køleskab med fryseboks, gaskomfur med fire blus og ovn, italiensk kaffemaskine, hårtørrer og strygejern.

Lejlighederne på Torre Rossa

Toværelseslejlighed Capitano med 2 + 2 sovepladser (ca. 48 m²)

Lejligheden er ca. 48 m² stor og er fordelt på to etager (stuen og første sal). Den ligger i den ældste del af tårnet. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne samt en dobbelt sovesofa (140 cm), på første sal er der et soveværelse med dobbeltseng i smedejern samt badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for at spise udendørs i den lille have ved siden af køkkenet.

Toværelseslejlighed Foresteria med 2 + 1 sovepladser (ca. 40 m²)

Lejligheden er ca. 40 m² stor og ligger i stueetagen. Den ligger i den nye del af tårnet. Via en dør kan lejligheden forbindes med lejligheden Capitano således, at man får én stor lejlighed til i alt 7 personer. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og en enkelt sovesofa, soveværelse samt badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for at spise udendørs i den lille have ved siden af køkkenet.

Toværelseslejlighed Della Guardia med 2 + 2 sovepladser (ca. 50 m²)

Lejligheden er ca. 50 m² stor og ligger på tårnets to øverste etager. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne samt en dobbelt sovesofa (140 cm), på den øverste etage er der et soveværelse med dobbelthimmelseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra lejlighedens vinduer er der en fantastisk udsigt over dalen, hvor floden Impero løber.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Torre Rossa

Læs personlige anmeldelser af Torre Rossa som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Torre Rossa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot istandsat tårn dog bedst til to personer

Flot istandsat gammelt tårn i smukke omgivelser. Den ekstra seng (sovesofa) var dog ikke særlig egnet til at sove i, så det er primært til to personer. Hvis de får opgraderet sovesofaen vil det blive rigtig godt. Området er passende tæt på Middelhavet, men alligevel i passende aftsand til den værste turistlarm.

Læs mere
 
search map