Anmeldelser af Residenza Borgo degli Ulivi

 
Residenza Borgo degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Borgo degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residenza Borgo degli Ulivi

Læs personlige anmeldelser af Residenza Borgo degli Ulivi som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Borgo degli Ulivi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggelig lejlighed ved travl gade

Min kæreste og jeg boede en uge (27) i en af de super hyggelige lejligheder i Residenza Borgo degli Ulivi. Vi havde en dejlig uge i lejligheden. Lejligheden var som forventet - romantisk indrettet og med alt det mest nødvendige. Jeg giver 3 stjerner fordi vi gennem det meste af ugen var ret generede af det vejarbejde der foregik på vejen LIGE uden for boligen. Vi troede at boligen lå tæt på byen, men der var nok et par kilometer derind. Supermarkedet der lå tæt på var lukket under hele vores ophold.

Anbefaling til kommende gæster

Når man ikke kan Italiensk er det lidt svært at begå sig i området, men medarbejderne i strandbarerne er gode til at hjælpe.

Spørg efter supermarkeder "simply". Her er både slagter, bager, delikatesse afdelingen, og alt hvad hjertet ellers begærer.

Alle restauranterne nede ved stranden er gode. Går man gennem viadukten, over togbanen og drejer til højre når man når stranden, ligger der 3 gode restauranter. Alle åbner kl. 19.

Gå en tur ind til Imperia langs stranden og se den fine havn her. Da vi var i Imperia fandt vi baren "Le Grotte" som viste min kærestes elskede Formel 1. Top service!

Residenza Borgo degli Ulivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residenza Borgo degli Ulivi
Toværelseslejlighed m. 2/4 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bjarne og Merete fra Stenløse boede på Residenza Borgo degli Ulivi i Imperia fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi har haft en dejlig uge, alt var perfekt, har kun god omtale af lejligheden og beliggenheden.

Det kunne have været godt ved modtagelsen at udlejer havde kunnet tale lidt engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Peter og Tine fra Greve boede på Residenza Borgo degli Ulivi i Imperia fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Turen til Imperia var rigtig god. Residenza Borgo degli Ulivi var som forventet. Gode lejligheder, tæt på alt. Vi kunne ikke høre støj fra motorvejen, men der var en del støj fra vejen der gik lige forbi lejligheden (dog ingen støj når døre og vinduer var lukket). Men støjen fra vejen kunne absolut ikke ødelægge en god ferie i Italien.

Jeres service har vi endnu engang været imponeret af. Vi anbefaler jer til alle og vil helt sikkert bestille næste tur til Italien gennem jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Thomas og familie fra Køge boede på Residenza Borgo degli Ulivi i Imperia fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi har haft en rigtig god ferie, som til fulde levede op til hele familiens forventninger - 2 voksne og 2 børn. Vi ankom planmæssigt til lejligheden i høj sol og med en dejlig 30 graders "brise" fra det liguriske hav. Vi blev godt modtaget af personalet i olivenlunden, som aftalt. Lejligheden var i en meget høj standard og lå på et aflåst område med parkeringskælder og en dejlig udsigt fra balkonen.
Den direkte vej til den dejlige strand (ca 400 m) gik gennem et lokalområde med masser af sjæl, et supermarked og en olivenoliefabrik.
For at få den fulde oplevelse af feriestedet, som ligger i udkanten af Imperia, vil vi anbefale at andre - som os - kører i egen bil eller lejer på stedet.
Tilbage efter en skøn uge mangler vi nu kun den dampende espresso, den søde Cornetto og...
Ci vediamo...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map