Feriebolig i Imperia i Ligurien

Residenza Borgo degli Ulivi

 
Residenza Borgo degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Borgo degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blot 300 meter fra havet, og ca. 200 m fra motorvejen, ligger dette dejlige lejlighedskompleks midt i en gammel olivenlund i udkanten af byen Imperia.

Tæt på motorvej. Positivt eller negativt?

Borgo degli Ulivi ligger som skrevet tæt på betalingsanlægget til motorvejen, og der er derfor en del tung trafik som passerer forbi, - hvilket nogle nok vil betragte som en ulempe, - og trafikstøj kan ikke undgås. Men beliggenheden kan også betragtes positivt, idet den nærliggende motorvej gør stedet ideelt i forbindelse med udflugter i området. I umiddelbar nærhed finder man også en lille fabrik, som forarbejder olivensten efter olivenolieproduktionen. Det gør, at der i perioder, kan lugte af olivenolie, men ifølge de lokale, er det ikke noget der generer.

Læs mere om Residenza Borgo degli Ulivi

Have med grill

Der er på stedet reception og en stor udendørs parkeringsplads. Der er yderligere en overdækket parkeringskælder, hvor man desuden finder et lille vaskeri og automater med kolde og varme drikke. I haven er der et fælles område med grill, samt borde og bænke. Ca. 100 m fra stedet finder man bar, aviskiosk og supermarked.

Lejligheder i Provence- stil

Lejlighederne er fra 2006, og fremstår derfor i rigtig god stand. De er alle indrettet rustikt i Provence-stil, og der er lagt stor vægt på de små detaljer, samt at vælge gode materialer. Der er planer om at bygge yderligere lejligheder i den gamle olivenlund i løbet af de nærmeste år.

Lejligheder med balkon eller terrasse

De kun 11 lejligheder alle har møbleret terrasse eller balkon. De er fordelt i 2 forskellige huse, og ligger henholdsvis i stuen eller på 1. sal. De er omgivet af en stor velholdt have med græs, lavendler og andre planter, lige som indkørslen er prydet af en af de store gamle kværn-sten fra olivenolieproduktionen.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejlighederne er fordelt i to nærliggende huse, og befinder sig enten i stueplan eller på 1. sal. Indretningen varierer en smule, lige som størrelsen på de enkelte lejligheder, men standarden er ens overalt. Alle lejligheder har aircondition, værdiboks, opholdsrum med TV, køkken med 4 gasblus, køle/fryseskab og ovn, spiseplads, sovesofa til én eller to personer, samt mulighed for ekstra opredning. Der er soveværelse med dobbelt- eller to enkeltsenge, bad med brus, føntørrer og toilet - lige som alle lejligheder har en møbleret balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Alla Collina sul Mare

Pompeiana, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map