Feriebolig i Imperia i Ligurien

Residence Miramare

 
Residence Miramare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Miramare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Residence Miramare er der i alt 22 velindrettede små ferielejligheder, der ligger centralt i Imperias pulserende hjerte. Så byens tilbud og faciliteter er lige ved hånanden, lige som gæster på Miramare kan leje liggestole og parasoller med rabat på den private strand nedenfor.

Hotelfaciliteter og eksotisk have med pool midt i byen

På Residence Miramare har man udsigt til havnen, byen, togstationen og palmer. Der er reception, og i underetagen bar og morgenmadssal med udsigt til haven. Mellem bordene i morgenmadssalen står nogle store glasmontrer, hvori der vokser velvoksne træer, som går op gennem taget op til gadeplan, og som bidrager til det frodige indtryk, man får alle vegne i denne lille oase midt i byens larm og leben. Her er elevator og udenfor finder man en romantisk og eksotisk lille have med solterrasse dekoreret med liggestole og parasoller. Her er også en lille pool (15x5 m - varieret dybde) med boblebad i den ene ende. Neden for tæt ved villaen løber togbanen og bagtil den trafikerede Via Aurelia, hvilket medfører en del støj, når vinduer og døre står åbne. Der er en lille parkeringsplads til venstre for hovedbygningen.

Læs mere om Residence Miramare

Lejligheder i hovedbygningen og mini-palæ

Lejlighederne er fint indrettede i mormor-stil med pastelfarver og mønstre, og er beliggende enten i hovedbygningen eller nederst i haven i et lille separat palæ i to etager. Man kan ankomme til palæet enten ad en trappe hugget ud i klippen via haven eller direkte fra vejen nedenfor. Alle gæster har adgang til den smukke fælleshave og de øvrige faciliteter. Lejlighederne er alle udstyret med telefon, værdiboks, lcd-sat-tv, aircondition og varmeanlæg. I køkkenhjørnerne finder man fire gasblus, el-ovn og køleskab, og i badeværelserne er der toilet, badeforhold og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Residence Miramare

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map