Feriebolig i Imperia i Ligurien

Residence Borgo Verde

Stranden i Imperia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Borgo Verde ligger i grønne omgivelser lige uden for Imperia blot ca. 1 km fra handelsliv, togstation og restauranter - og ca. 2 km fra havet og sandstrand. Residencens park dækker hele 25.000 m². Her vil børnefamilier utvivlsomt sætte pris på poolen med tilhørende børnepool og at området er aflåst.

Pool og gratis parkering

Ud over swimmingpool med møbleret solterrasse (liggestole) er der også børnepool tilknyttet. Her i poolområdet er der wi-fi. Det trådløse internet rækker kun i dette område og ved receptionen men ikke i lejlighederne. Derudover er der en bar ved poolen, hvor du kan købe is, en let frokost, kaffe o.lign.. Der er også parkeringsplads på stedet (1 gratis plads pr. lejlighed) - du skal parkere på den fælles parkeringsplads, dvs at du ikke kan køre helt hen til din lejlighed. Derudover er der garage, som kan bestilles mod tillæg.

Læs mere om Residence Borgo Verde

Reception til rådighed

I receptionen finder du kompetent og velinformeret personale. Her er der også internetpoint (mod tillæg) og opholdsrum med tv. Lejlighederne ligger i kuperet terræn, så der kan være nogle enkelte trappetrin inde og ude, men alle lejlighederne ligger tilnærmelsesvis i stueplan.

Privat sandstrand og gåafstand til byen
Residence Borgo Verde består af en gruppe på to andre feriesteder, som ejer en privat strand i Porto Maurizio (en bydel i Imperia). Her kan man bestille parasol og liggestole enten på dags- eller ugebasis i perioden fra omtrent midten af maj til ca. september. Afstanden til stranden er ca. 2 km.

Hvis du synes, at der er for langt at gå til byen og til stranden - og ikke har lyst til at køre rundt og lede efter parkeringsplads, så kører der en shuttlebus morgen og eftermiddag mellem Residence Borgo Verde og strand/by til meget rimelige billetpriser. Har du derimod mest lyst til at bruge dine gode ben, så går der en sti ned til Imperia, og du kan således være nede i byen på blot 10-15 minutter - hjemturen tager naturligvis lidt længere, da det er op ad bakke.

Lejlighederne på Residence Borgo Verde

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (Type B4 Superior med terrasse/balkon)

Disse 12 toværelseslejligheder er på ca. 35-40 m². De består af et opholdsrum med køkkenhjørne [med 2/4 kogeplader, mikroovn, køleskab] og enkeltsovesofa og udtræksseng samt soveværelse med o enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Lejlighederne, som er renoverede i 2010, har desuden aircondition, sat-tv og møbleret terrasse/balkon.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (Type B5 Superior med terrasse/balkon

Disse 12 toværelseslejligheder er på ca. 50 m². De består af et opholdsrum med køkkenhjørne [med 2/4 kogeplader, mikroovn, køleskab] og enkeltsovesofa og udtræksseng-køjeseng samt soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Lejlighederne, som er renoverede i 2010, har desuden aircondition, sat-tv og møbleret terrasse/balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map