Feriebolig i Imperia i Ligurien

Residence Borgo Verde

Stranden i Imperia
 
Residence Borgo Verde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Borgo Verde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Borgo Verde ligger i grønne omgivelser lige uden for Imperia blot ca. 1 km fra handelsliv, togstation og restauranter - og ca. 2 km fra havet og sandstrand. Residencens park dækker hele 25.000 m². Her vil børnefamilier utvivlsomt sætte pris på poolen med tilhørende børnepool og at området er aflåst.

Pool og gratis parkering

Ud over swimmingpool med møbleret solterrasse (liggestole) er der også børnepool tilknyttet. Her i poolområdet er der wi-fi. Det trådløse internet rækker kun i dette område og ved receptionen men ikke i lejlighederne. Derudover er der en bar ved poolen, hvor du kan købe is, en let frokost, kaffe o.lign.. Der er også parkeringsplads på stedet (1 gratis plads pr. lejlighed) - du skal parkere på den fælles parkeringsplads, dvs at du ikke kan køre helt hen til din lejlighed. Derudover er der garage, som kan bestilles mod tillæg.

Læs mere om Residence Borgo Verde

Reception til rådighed

I receptionen finder du kompetent og velinformeret personale. Her er der også internetpoint (mod tillæg) og opholdsrum med tv. Lejlighederne ligger i kuperet terræn, så der kan være nogle enkelte trappetrin inde og ude, men alle lejlighederne ligger tilnærmelsesvis i stueplan.

Privat sandstrand og gåafstand til byen
Residence Borgo Verde består af en gruppe på to andre feriesteder, som ejer en privat strand i Porto Maurizio (en bydel i Imperia). Her kan man bestille parasol og liggestole enten på dags- eller ugebasis i perioden fra omtrent midten af maj til ca. september. Afstanden til stranden er ca. 2 km.

Hvis du synes, at der er for langt at gå til byen og til stranden - og ikke har lyst til at køre rundt og lede efter parkeringsplads, så kører der en shuttlebus morgen og eftermiddag mellem Residence Borgo Verde og strand/by til meget rimelige billetpriser. Har du derimod mest lyst til at bruge dine gode ben, så går der en sti ned til Imperia, og du kan således være nede i byen på blot 10-15 minutter - hjemturen tager naturligvis lidt længere, da det er op ad bakke.

Lejlighederne på Residence Borgo Verde

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (Type B4 Superior med terrasse/balkon)

Disse 12 toværelseslejligheder er på ca. 35-40 m². De består af et opholdsrum med køkkenhjørne [med 2/4 kogeplader, mikroovn, køleskab] og enkeltsovesofa og udtræksseng samt soveværelse med o enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Lejlighederne, som er renoverede i 2010, har desuden aircondition, sat-tv og møbleret terrasse/balkon.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (Type B5 Superior med terrasse/balkon

Disse 12 toværelseslejligheder er på ca. 50 m². De består af et opholdsrum med køkkenhjørne [med 2/4 kogeplader, mikroovn, køleskab] og enkeltsovesofa og udtræksseng-køjeseng samt soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Lejlighederne, som er renoverede i 2010, har desuden aircondition, sat-tv og møbleret terrasse/balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Borgo Verde

Læs personlige anmeldelser af Residence Borgo Verde som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Borgo Verde. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Residence Borgo Verde

Toppen

Hyggeligt hotel med godt poolområde med bar/simpel restaurant, rent og pænt. Personalet var venlige og imødekommende. Stejl vej hjem fra stranden eller centrum af Imperia, men det er kun en fordel, da hotellet ligge i så rolige og smukke omgivelser. Det var billigt og absolut prisværd at tage en taxi hjem, hvis man ikke orker gå i varmen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Borgo Verde

Vi har haft en skøn ferie Men må sige det var nok mest pga personalet på stedet. Så søde smilende og snaksagelige.
Madrasserne i sengene var meget elendige. Man må i et hul da de var så gennemligget af andre gæster. Vi snakkede om at det virkede til de var 40 år gamle for at de kunne blive så elendige. Synes også at vi manglede ventilation eller aircondition i lejlighederne. Det er drøjt og opholde sig i så mange dage med op til 29 grader om natten uden det mindste ventilation. Det var drøje 10 nætter men ellers var opholdet fantastisk.

Læs mere

Lejlighed i olivenlund

Residence Borgo Verde ligger midt i en gammel olivenplantage. Alle på stedet var meget imødekommende og hjælpfulde.
Poolområdet var ganske godt med mulighed for at købe lidt drikkevarer.

Lejlighederne var ældre men generelt i ok stand. Der var lidt problemer med det varme vand, som manglede tryk.
Den største anke mod lejligheden er, at madrasserne var ovre deres levetid for flere år siden og man lå ned i et hul i et hul midt i madrassen.
En af grundende til at vi valgte stedet var, at der skulle være trådløst internet. Det virkede ikke på noget tidspunkt medens vi var der. Når vi spurgte i receptionen, fik vi at vide, at det var lige ved at blive repareret.

Læs mere

Roligt sted tæt på byen men gammelt.

Stedet trænger til en overhaling (renovering)Lejlighederne på billederne i oversigten lignede ikke den vi fik .Vores lignede noget fra engang i 60erne.Brunt og slidt .
Udsigten var fantastisk.
Personalet var venligt og i møde kommende og talte både tysk og engelsk .
Pool området er for lille.Hvis stedet er fyldt er der ikke plads/liggestole nok .

Læs mere

Dejligt feriested

Stedet er dejligt, lejlighed fin - masser af plads og en fin altan, godt poolområde og solsenge nok, skønt med en lille bar med enkelte middags-retter. Stedet ligger tæt på Imperia by, men terrænet er MEGET stejlt op af en lille grus/sten-sti. Man skal være i god fysisk form for at gå op.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Borgo Verde

Hyggeligt sted men en enkel standard. Hyggelig gåtur ned til Imperioe men meget stejl. Lejlighederne var ok, men ekstrasengene var hårde og lidt ubekvemme, selv for børnene. Poolområdet var rent, dejligt og med en god pool. Køkkenets standart var virkelig lav. En større kogeplade og en meget lille kogeplade, køkkenet og remedierne var ikke befordrende for madlavning.

Læs mere
 
search map