Hotel i Imperia i Ligurien

Relais San Damian

 
Relais San Damian er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais San Damian er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Relais San Damian holder man ikke bare ferie - man nyder den zen-agtige stilhed, der hersker overalt - fra de private terrasser til poolkanten. Du bor midt i naturen og alligevel er der kun ca. 5 km ned til betalingssandstranden i Imperia og det pulserende badeferieliv, som Blomsterrivieraen tiltrækker fra sæsonstart til sæsonslut.

Stilhed

Stedets absolutte ro og rekreative stemning egner sig primært til par, men børn over 14 år er dog også velkomne. For den hjælpsomme ejer, Pamela er det altafgørende, at alle gæster har mulighed for at 'hive stikket ud' fra hverdagens stress og jag. Derfor lægges der op til, at alle taler sagte sammen, og at der ikke klirres med tallerkener og bestik på de private terrasser - ja, selv stedets husdyr går stille rundt! Der er internetadgang i morgenmadsrestauranten og ved poolen (mod betaling), og i baren, der også fungerer som reception, kan der dagen igennem købes kaffe og kolde drikkevarer til yderst fornuftige priser. Pool-håndklæder er der også tænkt på, ligesom der er gratis parkering til gæster, som ankommer i bil (hvilket anbefales).

Læs mere om Relais San Damian

Eksotisk morgenmad

Opholdets absolutte klimaks må utvivlsomt være morgenmåltidet, som serveres i eksotiske omgivelser, der mest af alt minder om Mauritius. Personalet går i gang i god tid med at dekorere bordene og de mange hjemmelavede marmelader og tærter (fx ricottatærte med appelsin) med blomsterkranse og rosmarinkviste, så det hele mest af alt dufter lidt eventyrligt. Her er der tænkt over den mindste detalje.

Suite Arch:
- Disse to værelser ligger under buegangene i et plan og vender ud mod haven. Værelserne er meget rummelige, elegante og stilfulde. De har alle aircondition, bord og stole, et lille køkken (med køleskab) til at lave kaffe/te eller spise medbragt mad (må ikke bruges til tilberedning af måltider) og badeværelse med toilet og bruser (der er ikke tv på værelserne - dette er et bevidst valg). Her er der mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har egen møbleret terrasse med kig til havet og palmerne i haven.
Suite Garden:
- Disse to værelser ligger ved siden af Arch-suiterne i to plan (soveafdeling på hems) og vender ud mod haven. Værelserne er meget rummelige, elegante og stilfulde. De har alle aircondition, bord og stole, pejs, et lille køkken (med køleskab) til at lave kaffe/te eller spise medbragt mad (må ikke bruges til tilberedning af måltider) og badeværelse med toilet og bruser (der er ikke tv på værelserne - dette er et bevidst valg). Her er der mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har egen møbleret terrasse med kig til havet og palmerne i haven.
Suite Terrace:
- Disse fire værelser ligger over de andre suiter i to plan (soveafdeling på rummelig hems) og vender ud mod haven. Værelserne er meget rummelige, elegante og stilfulde. De har alle aircondition, bord og stole, pejs, et lille køkken (med køleskab) til at lave kaffe/te eller spise medbragt mad (må ikke bruges til tilberedning af måltider) og badeværelse med toilet og bruser (der er ikke tv på værelserne - dette er et bevidst valg). Her er der mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har egen møbleret terrasse med kig til havet og palmerne i haven (herfra er udsigten lidt bedre end fra de andre suiter).
Suite Terrace Cervo:
- Dette rummelige værelse ligger over de andre suiter i to plan (soveafdeling på rummelig hems) og vender ud mod haven. Det har aircondition, bord og stole, pejs, et lille køkken (med køleskab) til at lave kaffe/te eller spise medbragt mad (må ikke bruges til tilberedning af måltider) og badeværelse med toilet og bruser (der er ikke tv på værelserne - dette er et bevidst valg). Her er der mulighed for en ekstra opredning. Det særlige ved dette værelse er det enorme møbleret terrasse på 65 m² med flot kig til havet og palmerne i haven.

Skjul teksten
 
 
search map