Hotel i Imperia i Ligurien

Relais San Damian

 
Relais San Damian er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais San Damian er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Relais San Damian holder man ikke bare ferie - man nyder den zen-agtige stilhed, der hersker overalt - fra de private terrasser til poolkanten. Du bor midt i naturen og alligevel er der kun ca. 5 km ned til betalingssandstranden i Imperia og det pulserende badeferieliv, som Blomsterrivieraen tiltrækker fra sæsonstart til sæsonslut.

Stilhed

Stedets absolutte ro og rekreative stemning egner sig primært til par, men børn over 14 år er dog også velkomne. For den hjælpsomme ejer, Pamela er det altafgørende, at alle gæster har mulighed for at 'hive stikket ud' fra hverdagens stress og jag. Derfor lægges der op til, at alle taler sagte sammen, og at der ikke klirres med tallerkener og bestik på de private terrasser - ja, selv stedets husdyr går stille rundt! Der er internetadgang i morgenmadsrestauranten og ved poolen (mod betaling), og i baren, der også fungerer som reception, kan der dagen igennem købes kaffe og kolde drikkevarer til yderst fornuftige priser. Pool-håndklæder er der også tænkt på, ligesom der er gratis parkering til gæster, som ankommer i bil (hvilket anbefales).

Læs mere om Relais San Damian

Eksotisk morgenmad

Opholdets absolutte klimaks må utvivlsomt være morgenmåltidet, som serveres i eksotiske omgivelser, der mest af alt minder om Mauritius. Personalet går i gang i god tid med at dekorere bordene og de mange hjemmelavede marmelader og tærter (fx ricottatærte med appelsin) med blomsterkranse og rosmarinkviste, så det hele mest af alt dufter lidt eventyrligt. Her er der tænkt over den mindste detalje.

Suite Arch:
- Disse to værelser ligger under buegangene i et plan og vender ud mod haven. Værelserne er meget rummelige, elegante og stilfulde. De har alle aircondition, bord og stole, et lille køkken (med køleskab) til at lave kaffe/te eller spise medbragt mad (må ikke bruges til tilberedning af måltider) og badeværelse med toilet og bruser (der er ikke tv på værelserne - dette er et bevidst valg). Her er der mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har egen møbleret terrasse med kig til havet og palmerne i haven.
Suite Garden:
- Disse to værelser ligger ved siden af Arch-suiterne i to plan (soveafdeling på hems) og vender ud mod haven. Værelserne er meget rummelige, elegante og stilfulde. De har alle aircondition, bord og stole, pejs, et lille køkken (med køleskab) til at lave kaffe/te eller spise medbragt mad (må ikke bruges til tilberedning af måltider) og badeværelse med toilet og bruser (der er ikke tv på værelserne - dette er et bevidst valg). Her er der mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har egen møbleret terrasse med kig til havet og palmerne i haven.
Suite Terrace:
- Disse fire værelser ligger over de andre suiter i to plan (soveafdeling på rummelig hems) og vender ud mod haven. Værelserne er meget rummelige, elegante og stilfulde. De har alle aircondition, bord og stole, pejs, et lille køkken (med køleskab) til at lave kaffe/te eller spise medbragt mad (må ikke bruges til tilberedning af måltider) og badeværelse med toilet og bruser (der er ikke tv på værelserne - dette er et bevidst valg). Her er der mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har egen møbleret terrasse med kig til havet og palmerne i haven (herfra er udsigten lidt bedre end fra de andre suiter).
Suite Terrace Cervo:
- Dette rummelige værelse ligger over de andre suiter i to plan (soveafdeling på rummelig hems) og vender ud mod haven. Det har aircondition, bord og stole, pejs, et lille køkken (med køleskab) til at lave kaffe/te eller spise medbragt mad (må ikke bruges til tilberedning af måltider) og badeværelse med toilet og bruser (der er ikke tv på værelserne - dette er et bevidst valg). Her er der mulighed for en ekstra opredning. Det særlige ved dette værelse er det enorme møbleret terrasse på 65 m² med flot kig til havet og palmerne i haven.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Relais San Damian

Læs personlige anmeldelser af Relais San Damian som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais San Damian. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Relais San Damian

Bedømmelse af Relais San Damian

Læs mere

Bedømmelse af Relais San Damian

Læs mere

Erik og Birthe fra Danmark boede på Relais San Damian i Imperia fra d. 25. april til d. 2. maj 2013.

Vi havde en god tur fra den 22. april og til den 2.maj, selv om vi troede/håbede på lidt bedre vejr i perioden. Alle dernede sagde vel ligesom herhjemme , at de aldrig havde haft så dårligt forår!

Først boede vi 3 dage hos venner i Apricale ( meget lille italiensk by ) i bjergene, hvor vi var på ture med dem. 1 dag kørte vi endnu højere op i bjergene med meget bjergkørsel til små byer og flot udsigt .1 dag ned til kysten Bordighera ( sød by ) med havnefront/promenade , hvor det blev sommer og vi sad ude på en restaurent ved Middelhavet og svedte ligefrem.

Nu skulle vi så finde Imperia og besluttede at kørte langs kysten. Da vi kom til Imperia blev vi " lokket af vores GPS til en meget dårlig/snæver vej op til Relais San Damian. Heldigvis viste der sig at være en anden og bedre vej , som vi derefter benyttede os af.
Ved ankomsten blev vi modtaget af Pamela med en kop kaffe/te og små kager inden rundvisningen i området og fik set haven, svimmingpoolen, morgenmadsrestauranten og endelig vores lejlighed. Der blev vi bestemt ikke skuffet ,den var dejlig og hyggelig og skønt med egen terrasse Vejret var med lidt sol , så vi skulle selvfølgelig prøve poolen , selv om den var kun 19 gr., men friskt.
Hvad vi også blev glade for var, at Pamela kom med en tallerken med forskellige italienske pølsemadder, så vi ikke behøvede at køre igen efter lidt mad til aften. Der stod også en rødvin, som vi kunne købe. Der blev også efter en dag eller 2 tændt for varmen. Så ingen problemer med at fryse.Der blev vasket op hver dag, fandt vi ud af, da der hverken var børste eller viskestykke i køkkenet. Service.
Hvis jeg må kommentere på morgenmaden, så det vældig flot ud, men ingen udskiftning på de 2 slags frugt, som andre har omtalt. Det samme brød hver dag og alt for mange utrolig flotte kager. Dog var det jo alligevel godt, meget fint pøldsebord, fine blødkogte æg og meget, meget flot service. Nu var vi der jo også en hel uge, det var der ikke så mange, der var.

Vores udflugter gik til Imperia gl.og ny bydel ( mange restaurenter ved havnefronten), Bussana vecchio( spændende ) vi spiste bl.a.pizza og fik en øl til et sted, hvor man betalte efter, hvad man i synes! De sammenlignede sig med Christiania, hvor én af dem havde været engang.
Byen Cervo lå også rimelig tæt på og med flot udsigt.

Et sted i Imperia , som vi synes skal fremhæves er olivenoliemuseet (nævnt af Pamela )og vi besøgte, hvor der var en meget flot butik i forbindelse med og der kunne købes utrolig mange dejlige delikatesser med. Fin have omkring meget nye bygninger og der kunne parkeres lige udenfor.

De sidste 2 dage bevægede vi os ikke fra Damian, da der blev rigtig sommer. Så det skulle bare nydes i fulde drag ved pool og på terasse.
Vi fik også anbefalet flere restaurenter af Pamela. Den ene ( som vi prøvede ) var Imperia (gl.bydel ) nede ved Middelhavet " Nero dé Seppia", hvor vi sad ude og så ud over havet ( en af de varme dage).
Den anden besøgte vi 2 gange og var den allernærmeste nemlig i Dolcedo. Den var fantastisk og SKAL anbefales. Der er lukket mandag og tirsdag og de har kun menu, men hvilken menu super,super. Vi spurgte om de havde hørt om Noma i DK, men den kendte de ikke. Lille familierestaurant hvor manden (havde været kok i Schweitz i 25 å ) og styrrede køkkenet alene med lidt hjælp fra sin mor, og hans kone serverede og præsenterede menukortet og de enkelte 6 retter. De blev præsenteret både på tysk eller engelsk, alt efter hvad vi ønskede. Hendes svigerfar stod i baren og vaskede glas. De 2 menuer kostede det samme begge gange 35 eur - billigt for det vi fik, som så fantastisk ud og smagte godt.

Læs mere

Klaus og rejsefælle fra Danmark boede på Relais San Damian i Imperia fra d. 11. til d. 15. september 2012.

Schyy – det er lækkert.

Sådan kunne man sammenfatte et dejligt ophold på Relais San Damian som et af flere rejsemål på en rundtur i Norditalien i september 2012. Først og fremmest er stedet særdeles indbydende og velholdt – fantastisk udsigt, fine værelser og en meget behagelig betjening. Morgenmaden var helt i top og kombinerede det bedste fra Italien og Nordeuropa – lækre hjemmebagte kager, men også yogurt og müsli foruden frugt og andet godt.

Et særligt træk ved Relais San Damian er en afslappet atmosfære og afdæmpet stemning. Under mit besøg var der udelukkende andre par uden børn, som vist også søgte fred og ro, lækkerier og en behagelig base for udflugter til seværdige byer og steder i området.

Læs mere

Pia og rejsefælle fra Danmark boede på Relais San Damian i Imperia fra d. 20. til d. 30. august 2012.

Ja så er vi hjemme igen, og heldigvis. Det har absolut ikke været den bedste ferie for os, da Relais San Daimian ikke var stedet for os af flere årsager!

Relais San Damian var og er et hyggeligt og meget intimt sted. For intimt efter vores smag. Hotel vil vi ikke kalde det, snarere en form for Pensionat.

Det lå flot med en rigtig smuk udsigt, og der var helt klart en fred og en ro, som var godt for os. Værtsparret var utrolige søde og venlige, og der var meget hyggeligt og rent i vores Suite.
Dog var vi ikke så glade for vores badeværelsesvindue, som vendte ud mod et område/gang, hvor gæster og personalet færdedes. Godt nok var det ikke en klar rude, men man kunne godt se krops konjuktur igennem den. Men vi havde vi det for os selv, hvad vi havde ønsket.

Personalet var også meget venlige og personalet, der ordnede vores Suite, var fantastisk dygtig. Vi har aldrig oplevet så fin en rengøring, som på Relais San Damian. Så langt så godt!

MEN, der var ALT FOR VARMT i denne periode, hvor vi holdt vores ferie i Italien (hvad jo ikke er Relais San Damians skyld) og især i vores Suite Terrasse Cervo var vi ved at "smelte" og gå til af varme.
Det var rædselsfuldt uden aircondition forneden, hvor vi opholdt os om dagen!
For misvisende står der i beskrivelsen, at der er Aircondition og jo det er der. Men KUN oven på hemsem, hvor vi sov. Og ikke i selve suiten, hvor vi opholdt os. Så der var frygteligt varmt og ikke til at ånde i vores Suite!

Dernæst var der nogle halvstore ulækre GEKKO ER i vores Suite, så godt som hver dag, hvad jeg absolut ikke brød mig om. De sad også i loftet over vores seng, og ja det gjorde, at jeg havde svært ved at sove, og min mand måtte fange dem hver gang. Jeg har forbi over for dem! Syntes de er ulækker med deres hurtige bevægelser, så det var et mareridt for mig!!!

Jeg ved udmærket godt, at der er firben, Gekko er m.m i Italien. Men vi har ALDRIG før haft besøg af dem, på de tidligere Hoteller, når vi har været på ferie i Italien.
De har opholdt sig udenfor og aldrig på vores værelse!

Dernæst var morgenmaden ikke "Opholdets Klimaks", som der står skrevet. Jo der var fine kager, som vi ikke var interesseret i og slet ikke om morgenen, men ikke det store udvalg af frugt. Der var to slags ad gangen, og godt nok en frugtkurv. Men pålæg og ost lå IKKE på køl. Men deres juice var fantastisk god. Brødet var sejt, som det ofte er i Italien, så der havde det været godt med eks. en Grossiant som alternativ eller et stykke rugbrød. Vi kunne få rugbrød på "Hotel Riva Lago" og der sammenlignede vi også det store flotte morgenmåltid på "Hotel Riva Lago" i Sulzano, hvor vi var på ferie sidste år. Så derfor blev vi skuffede.

Stedet var også for Intimt, når man skulle spise morgenmand, eller ligge ved Poolen i forhold til de andre gæster.

Dernæst var der også et par børn under 14 år, selv om der står, at der ikke er børn under 14 år.

Endnu en negativ ting var at der ikke var mulighed for at spise aftensmad på stedet. Men det vidste vi jo godt. Men fordi stedet lå langt fra spisesteder...og den nærmeste by ikke havde gode spisesteder at byde på, ja så blev vi også skuffede på det område. I øvrigt var området og den nærmeste by, Imperia mange steder meget trist og fattig i forhold til tidligere ferieoplevelser. Og meget beskidt.

Men jeg må tilstå, at jeg har haft "hovedet under armen", da jeg bestilte vores ferie. For jeg havde overhovedet ikke havde tænkt mig ordentligt om, da vi bestilte dette sted, for det jo afskyeligt højt oppe af en meget stejl vej..og mange steder uden afskærmning.

Så vi skal ikke til Relais San Damian igen.

Hotel "Riva Lago" i Sulzano var og er absolut det bedste sted for os! Vi skal bare huske at vælge en periode, hvor der ikke er sommerferie for børnene.

Jeg beklager mine negative udmeldinger, men til den pris, så må jeg sige, at vi er skuffede. Og vi skal jo være ærlige, ikke!? Men vi har helt klart selv valgt det forkerte sted!

Læs mere

Ole fra Hundslund boede på Relais San Damian i Imperia fra d. 16. til d. 23. juli 2012.

Det er et dejligt sted at holde en afslappende ferie.
Det var rigtig råhygge til morgenmaden og betjeningen, udvalget og servicen var rigtig god.
Dejlig udsigt til morgenmaden

Læs mere
 
search map