Feriebolig i Imperia i Ligurien

Notti Liguri

 
Notti Liguri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Notti Liguri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Notti Ligure ligger ved havnen i den hyggelige bydel Oneglia, som er et kvarter i byen Imperia. Lejligheden har udsigt mod havnen, som er delvist lukket for trafik, så du ikke forstyrres af trafikstøj. Vejen via Bonfante indbyder til shoppeture, mens man som gourmet hurtigt kan blive tilfredsstillet af via San Giovannis store kulinariske udbud.

Farverigt lokalt marked

I søfareren Andrea Dorias barndomshjem finder man denne taglejlighed på 2. sal (uden elevator). I sommeren 2009 blev lejligheden fuldstændig renoveret. Om onsdagen og lørdagen afholdes det lokale, farverige marked under den åbne himmel. Bemærk at i august måned kan der forekomme masser af leben fra eksempelvis sommerbyfester og omrejsende tivolier.

Læs mere om Notti Liguri

Moderne komfort

Den moderne indrettede lejlighed vil sikkert tiltale de fleste. Her er kælet for detaljerne med harmoniske farver, smagfuldt og eksklusivt udstyr og moderne komfort, der danner rammen for en behagelig ferie.

Toværelseslejlighed med fire sovepladser (med terrasse):
Lejligheden er ca. 80 m² stor og består af rummelig opholdsstue med dobbeltsovesofa til børn og lækkert køkkenhjørne med komfur med fire blus og ovn, køleskab med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, elkedel og elektrisk espressomaskine. Der er soveværelse med dobbeltseng i smedejern og badeværelse med toilet, badekar og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er endvidere udstyret med vaskemaskine og strygejern og -bræt. Sidst men ikke mindst hører der en dejlig møbleret terrasse med udsigt til lystbådehavnen til lejligheden.

Skjul teksten
 
 
search map