Feriebolig i Imperia i Ligurien

Molino di Giusi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her udlejes en enkelt lejlighed. En lille asfalteret vej med en del sving leder hen til ejendommen, som mest af alt minder om en lille oase, hvor man er garanteret rekreation og afslapning langt fra den stressede hverdag. I Imperia findes der restauranter og butikker.

Forrygende udsigt og absolut ro

Ved ankomst bliver man budt velkommen af en blomstrende, velplejet have og olivenlund, som danner rammen for en forrygende udsigt over havet og bakkerne. Her nyder man ikke blot udsigten over havet og landskabet, men også absolut fred og ro! I den 5000 m² store have er der en dejlig pool (6 x 11 m) med parasol og liggestole, der også benyttes af ejendommens ejere. Ejerne bor i villaen, som ligeledes ligger på grunden. De står altid til gæsternes rådighed på diskret vis.

Læs mere om Molino di Giusi

Smag på årstidernes råvarer

Her findes for øvrigt også et lille fitness-rum. Hver dag kan gæsterne hente inspiration og råvarer i form af grøntsager og frugt i køkkenhaven. Dyrkningsmetoden her er økologisk og byder på årstidernes frugt og grønt med en uforlignelig smag. Lejligheden, der udlejes, er smagfuldt indrettet med detaljen for øje og er udstyret med moderne komfort. Der hører en gratis parkeringsplads til lejligheden.

Lejlighederne på Molino di Giusi

Toværelseslejlighed Myrtus med 2/3 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 45 m² stor og indeholder opholdsstue med en sovesofa til et barn, køkkenhjørne med gaskomfur med ovn, opvaskemaskine, mikroovn, brødrister og italiensk kaffemaskine, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Til lejligheden hører en terrasse med bord og stole. Lejligheden er endvidere udstyret med aircondition, vaskemaskine, strygejern og -bræt, satellit-tv og internetadgang.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map