Hotel i Imperia i Ligurien

B&B Luce

Værelsets terrasse - mens indgangsdøren er den grønne i den gule bygning
 
B&B Luce er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Luce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En smuk og velholdt have i rolige og eksotiske omgivelser er, hvad B&B Luce byder ind med. Poolen og den fælles solterrasse er haven i sin helhed utvivlsomt stedets styrke - og de deles med agriturismoens fire lejligheder. Her finder du hverken plasticmøbler eller ukrudt velset, og i hver en krog kan man tydeligt se, at stedets ejer Anna har tænkt over de mindste detaljer.

Agriturismo på kanten mellem by og land

Dette kønne værelse er det eneste på Agriturismo Il Risveglio, som derudover rummer fire lejligheder. Man deler altså fællesområder og pool med gæsterne i disse lejligheder. Stedet ligger i fredelige omgivelser i et beboelseskvarter tilbagetrukket fra strandlivets trængsel og alarm. Fra disse skønne botaniske omgivelser er der ca. 1 km ned til vandet (kombinationsstrand af sand og sten) og til den del af Imperia, som hedder Oneglia. Her finder du et stort udvalg af restauranter og forretninger, som de lokale iøvrigt selv benytter, da denne del af byen består mere af fastboende italienere end af turister.

Læs mere om B&B Luce

Egen produktion af olivenolie

Agriturismo'en producerer olivenolie - et produkt som i dette område er meget værdsat og anerkendt. Man kan sågar købe deres olie med hjem. Af interessante faciliteter kan der i øvrigt nævnes gratis parkering.

Værelset på B&B Luce

Værelse Luce med lille terrasse

Dette værelse har selvstændig indgang udefra. Det ligger halvvejs op ad en trappe, som fører op til en af lejlighederne. Det har eget badeværelse med toilet og bruser. Ca. 5 m fra indgangen har værelset en lille privat terrasse med udsyn til haven og poolen. Der er ikke mulighed for en ekstra opredning i dette værelse. Morgenmaden indtages i et lille morgenmadslokale, som ligger næsten lige ved siden af værelset. Hvis der er brug for at lægge noget på køl, må man godt benytte køleskabet i det lille morgenmadsrum.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map