Hotel i Imperia i Ligurien

B&B Luce

Værelsets terrasse - mens indgangsdøren er den grønne i den gule bygning
 
B&B Luce er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Luce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En smuk og velholdt have i rolige og eksotiske omgivelser er, hvad B&B Luce byder ind med. Poolen og den fælles solterrasse er haven i sin helhed utvivlsomt stedets styrke - og de deles med agriturismoens fire lejligheder. Her finder du hverken plasticmøbler eller ukrudt velset, og i hver en krog kan man tydeligt se, at stedets ejer Anna har tænkt over de mindste detaljer.

Agriturismo på kanten mellem by og land

Dette kønne værelse er det eneste på Agriturismo Il Risveglio, som derudover rummer fire lejligheder. Man deler altså fællesområder og pool med gæsterne i disse lejligheder. Stedet ligger i fredelige omgivelser i et beboelseskvarter tilbagetrukket fra strandlivets trængsel og alarm. Fra disse skønne botaniske omgivelser er der ca. 1 km ned til vandet (kombinationsstrand af sand og sten) og til den del af Imperia, som hedder Oneglia. Her finder du et stort udvalg af restauranter og forretninger, som de lokale iøvrigt selv benytter, da denne del af byen består mere af fastboende italienere end af turister.

Læs mere om B&B Luce

Egen produktion af olivenolie

Agriturismo'en producerer olivenolie - et produkt som i dette område er meget værdsat og anerkendt. Man kan sågar købe deres olie med hjem. Af interessante faciliteter kan der i øvrigt nævnes gratis parkering.

Værelset på B&B Luce

Værelse Luce med lille terrasse

Dette værelse har selvstændig indgang udefra. Det ligger halvvejs op ad en trappe, som fører op til en af lejlighederne. Det har eget badeværelse med toilet og bruser. Ca. 5 m fra indgangen har værelset en lille privat terrasse med udsyn til haven og poolen. Der er ikke mulighed for en ekstra opredning i dette værelse. Morgenmaden indtages i et lille morgenmadslokale, som ligger næsten lige ved siden af værelset. Hvis der er brug for at lægge noget på køl, må man godt benytte køleskabet i det lille morgenmadsrum.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Luce

Læs personlige anmeldelser af B&B Luce som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Luce. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra B&B Luce

Idyl i Ligurien

Et andeles nydeligt gæstehus med en skøn have i meget idylske omgivelser i Imperia. Værelset var lidt lille og lugtede noget indelukket, da vi kom, men det forsvandt, så snart vi åbnede et vindue. Værelset blev beskrevet som at have en lille terrasse, det viste sig dog at være en trappeafsats til fælles trappen mod poolen. Vi måtte bede om at få to stole og et lille bord sat foran værelset.
Modtagelsen var lidt underlig, da vi blev beskyldt for at komme for sent, selvom vi kom i det angivne tidsrum. Vi blev ikke mødt af hverken "velkommen" eller et smil, og det virkede egentlig som om, at vi måske forstyrrede lidt. Der var desværre ikke megen opfølgning undervejs, men hende som stod for morgenmaden og sørgede for værelserne var dog høflig og et venligt menneske. Morgenmaden var god, der var godt brød og god hjemmelavet blommemarmelade. Vi supplerede selv med lidt ost, kødpålæg og tomat, og havde ellers en god morgenmad ved poolkanten. Med lidt mere varm velkomst fra værterne, havde vi givet dem en topscore. Vi opdagede først den sidste aften vi var der, at den nøgle vi havde også fungerede til at kunne åbne porten ude foran, det havde været rart at vide lidt tidligere - da det ellers var noget besværligt at få åbnet porten. Men alligevel synes vi, at vi har fået noget for pengene, og i så fald, har vi også fået en fantastisk beliggenhed og et flot fællesareal ved poolen.

Læs mere

Perfekt

Vi var meget begejstrede for vores ophold. Stedet er skønt, værtinden meget behagelig og morgenmaden er overdådig. Hvad angår lejligheden, så er den meget lille, men der er plads nok til 2 personer. Køkkenet er rummeligt, og uafhængigt af værelset. Den lille terrasse er dejlig. Lejligheden er lige ved siden af poolen.

Læs mere

Hyggeligt og lokalt

Dejligt sted som kan anbefales. Værelset er ikke nyt, ikke ret stort og er meget enkelt indrettet. Men der er, hvad man har brug for samt rent og pænt. Poolen er super og den omkring liggende terrasse og have er flot og indbydende. Der er ikke noget køleskab på værelset, men vi kunne bruge et lille køleskab som hører til det lille morgenmads køkken, som er lige ved siden af. Det fungerede fint. Morgenmaden som serveres, er enkel men bestemt fin til prisen. Vi kommer gerne igen en anden gang.

Læs mere

Meget smukt sted

Et par vanskeligheder med at finde indgangen til steder, men personen, som ventede på os, kørte os i møde. Smuk ejendom med sikker parkering inde på området, smukke haver, som er godt vedligeholdt. Vores værelser var godt udstyret, med dejligt sengetøj og et privat badeværelse. Morgenmad i rigelige mængder, lavet på lokale produkter og serveret under citrontræerne tæt på den smukke pool. Ro og fred. Flere forskellige restauranter at vælge imellem i Imperia, som kun ligger et par minutter væk med bil. Vi anbefaler B&B Luce fordi stedet holder en god balance mellem pris og kvalitet, her er en venlig velkomst og dejlig komfort.

Læs mere

Professionel, god service

Vi fik en service, som svarede til vores behov.

Læs mere

Bedømmelse af B&B Luce

Læs mere
 
search map