Anmeldelser af Agriturismo Zia Palmira

 
Agriturismo Zia Palmira er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Zia Palmira er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Zia Palmira

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Zia Palmira som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Zia Palmira. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint sted - men husk køkkenudstyr.

Lejligheden, haven og swimmingpoolen er pæn og rent. Der er en god udsigt over byen og bjergene fra lejligheden på første sal. Afstanden til stranden og byen er overkommelig. Imperia er hyggelig by, når man lærer den at kende. Områcet er fint for afslapning, gode ture og dejligt sted at bade, især hvis man bevæger sig lidt hen af stranden.

Trafikken fra vejen, der løber forbi huset, kan være støjende. Det går op af bakke og mange gasser op. Hvor meget det generer afhænger af ens "sovehjerte".

I lejligheden mangler almindeligt køkkenudstyr. Hvis man selv vil stå for maden indimellem skal man medbringe køkken udstyr. Ærgerligt da det jo er en del af ferien når man vælger at bo i en lejlighed.

Vi oplevede at lyset på toilettet ikke virkede, opvaskemaskinen ikke virkede(og der var heller ikke nogen opvaskebørste). To af pladerne på komfuret kunne vi ikke få gang i. Det viste sig at de skulle tændes med en ligther, men sådan en var der ikke i huset. Vi påtalte det overfor udlejeren et par gange og der kom styr på det i løbet af mandagen. Igen lidt ærgerligt, da det altså ikke kræver meget at gå lejligheden igennem før gæsterne kommer!

Så et godt råd er, at insiterer på at lejligheden bliver gennemgået sammen med udlejer, når man ankommer.Anbefaling til kommende gæster

Se ovenfor.

Agriturismo Zia Palmira
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Zia Palmira
Toværelseslejlighed Tre Ricordi med 3 sovepladser (med balkon)

Pga den 4. soveplads var i køkkent, den mgl. køkkenudstyr og det der ikke virkede. Se ovenfor.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map