Feriebolig i Imperia i Ligurien

Agriturismo Zia Palmira

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden er på grænsen mellem by og land - og afstanden ned til stranden og byen Imperia (ca. 1 km) tilbagelægges gerne til fods af de friske. Du har altså her de ideelle betingelser for en ferie med mange adspredelsesmuligheder.

Blot ca. 1 km til by og strand

Denne agriturismo ligger i fredelige omgivelser i et beboelseskvarter tilbagetrukket fra strandlivets trængsel og alarm. Der er ca. 1 km ned til vandet (kombinationsstrand af sand og sten) og til den del af Imperia, som hedder Oneglia. Her finder du et stort udvalg af restauranter og forretninger, som de lokale iøvrigt selv benytter, da denne del af byen består mere af fastboende italienere end af turister. Den gamle industrihavn er de senere år blevet omdannet til en malerisk promenade med summende liv og stemningsfulde spisesteder. Agriturismo'en producerer olivenolie - et produkt som i dette område er meget værdsat og anerkendt. Man kan sågar købe deres olie med hjem på naboejendommen Agriturismo Il Risveglio, hvor der også checkes ind og som har samme ejer.

Græsset er grønt og poolen kærkommen

Swimmingpoolen gør bestemt Zia Palmira interessant - og de få lejligheder på stedet gør, at den aldrig er overfyldt med folk. Ved siden af poolen er haven pyntet med et fint springvand, og der er desuden en udendørs bruser i forbindelse med poolen. Haven er stor, velplejet og fuld af grønne arealer. Stedet ligger i udgangspunktet ganske fredeligt, men i nærheden ligger der en snoet vej, hvorfra der kommer lidt motorstøj, når køretøjerne passerer i svinget. Selv om stedet benævnes 'agriturismo', så er der her mere talte om ferielejligheder, hvor man ikke har så meget kontakt med ejerne, modsat en klassisk agriturismo, som ofte er landlig og har noget familiært over sig.

Andre nyttige faciliteter

Til fælles afbenyttelse finder man et lille træningsrum. På udearealerne har man om aftenen adgang til en fælles grill, som giver mulighed for at drage endnu mere nytte af sin terrasse eller den store fællesterrasse på de lune sommeraftener. Derudover er der gratis parkering på stedet. Pladsen er dog begrænset, så der er én parkeringsplads pr. lejlighed.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Zia Palmira

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Il Risveglio

Imperia, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Alla Collina sul Mare

Pompeiana, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Hotel Leopold

Moneglia

Locanda del Borgo

Sestri Levante

search map