Feriebolig i Imperia i Ligurien

Agriturismo Zia Palmira

 
Agriturismo Zia Palmira er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Zia Palmira er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden er på grænsen mellem by og land - og afstanden ned til stranden og byen Imperia (ca. 1 km) tilbagelægges gerne til fods af de friske. Du har altså her de ideelle betingelser for en ferie med mange adspredelsesmuligheder.

Blot ca. 1 km til by og strand

Denne agriturismo ligger i fredelige omgivelser i et beboelseskvarter tilbagetrukket fra strandlivets trængsel og alarm. Der er ca. 1 km ned til vandet (kombinationsstrand af sand og sten) og til den del af Imperia, som hedder Oneglia. Her finder du et stort udvalg af restauranter og forretninger, som de lokale iøvrigt selv benytter, da denne del af byen består mere af fastboende italienere end af turister. Den gamle industrihavn er de senere år blevet omdannet til en malerisk promenade med summende liv og stemningsfulde spisesteder. Agriturismo'en producerer olivenolie - et produkt som i dette område er meget værdsat og anerkendt. Man kan sågar købe deres olie med hjem på naboejendommen Agriturismo Il Risveglio, hvor der også checkes ind og som har samme ejer.

Læs mere om Agriturismo Zia Palmira

Græsset er grønt og poolen kærkommen

Swimmingpoolen gør bestemt Zia Palmira interessant - og de få lejligheder på stedet gør, at den aldrig er overfyldt med folk. Ved siden af poolen er haven pyntet med et fint springvand, og der er desuden en udendørs bruser i forbindelse med poolen. Haven er stor, velplejet og fuld af grønne arealer. Stedet ligger i udgangspunktet ganske fredeligt, men i nærheden ligger der en snoet vej, hvorfra der kommer lidt motorstøj, når køretøjerne passerer i svinget. Selv om stedet benævnes 'agriturismo', så er der her mere talte om ferielejligheder, hvor man ikke har så meget kontakt med ejerne, modsat en klassisk agriturismo, som ofte er landlig og har noget familiært over sig.

Andre nyttige faciliteter

Til fælles afbenyttelse finder man et lille træningsrum. På udearealerne har man om aftenen adgang til en fælles grill, som giver mulighed for at drage endnu mere nytte af sin terrasse eller den store fællesterrasse på de lune sommeraftener. Derudover er der gratis parkering på stedet. Pladsen er dog begrænset, så der er én parkeringsplads pr. lejlighed.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Zia Palmira

Skjul teksten
 
 
search map