Agriturismo i Imperia i Ligurien

Agriturismo l'Uliveto

 
Agriturismo l'Uliveto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo l'Uliveto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo l'Uliveto ligger i rolige omgivelser i en dal nord for Imperia. Trods nærheden til havet (ca. 3 km) og til motorvejen (ca. 1 km) kan du her hverken se eller høre nogle af delene. Udsigten er mod olivenplantager og bjergskråninger mod nordvest. Nærmeste butikker og restauranter ligger ca. 1,5 km fra huset.

Maura og hendes mand har indrettet denne lille agriturismo, hvis landbrugsproduktion er baseret på olivenplantager. Ud over at nyde livet i skyggen af de århundrede gamle oliventræer, kan du tage en kort smuttur ned til havnen, hvor du har mulighed for at sejle ud med de lokale fiskere - Maura og manden er behjælpelige med at arrangere det. Er du til vandreture eller mountainbike, har du også mulighed for at prøve kræfter med dette.

Læs mere om Agriturismo l'Uliveto

Du bor her i et hus ved siden af ejerne, hvor der er 5 lejligheder i alt. I haven er der grill, en gynge m.v. for børn og flere terrasser med bord og stole, hvor du kan nyde solen, maden og den gode vin fra området. Lejlighederne råder alle over satellitfjernsyn samt parkeringsplads. De er enkelt indrettet, men rummelige. På stedet er der vaskerum med fælles vaskemaskine, som kan benyttes mod betaling.

Lejlighederne på Agriturismo l'Uliveto

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (øverste etage)

Lejligheden ligger i husets øverste etage. Den er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med fire gasblus, ovn og kølefryseskab) og dobbelt-sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt karbad. Fra stuen er der udgang til balkon og fra soveværelset er der glasdør, som fører ud til haven, hvor der er bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (nederste etage)

Lejligheden ligger i husets nederste etage. Den er ca. 60 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med kaffemaskine, fire gasblus, ovn og kølefryseskab) og dobbelt-sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og udtrækseng og badeværelse med toilet og karbad med bruser. Fra lejligheden er der direkte udgang til den store terrasse, hvor der er bord og stole, og til haven.

Skjul teksten
 
 
search map