Feriebolig i Imperia i Ligurien

Agriturismo Il Risveglio

 
Agriturismo Il Risveglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Risveglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis en smuk og velholdt have i rolige og eksotiske omgivelser er vigtigere for dig end en lejlighed med de rigtige designmøbler, bør du se nærmere på Agriturismo Il Risveglio. Poolen (4 x 12 m), solterrassen og den betagende udsigt er utvivlsomt prikkerne over i'erne. Her er hverken plasticmøbler eller ukrudt velset, og i hver en krog kan man tydeligt se, at stedets ejer Anna har tænkt over de mindste detaljer.

Tæt på restauranter og indkøb

Denne agriturismo ligger i fredelige omgivelser i et beboelseskvarter tilbagetrukket fra strandlivets trængsel og alarm. Fra disse skønne botaniske omgivelser er der ca. 1 km ned til vandet (kombinationsstrand af sand og sten) og til den del af Imperia, som hedder Oneglia. Her finder du et stort udvalg af restauranter og forretninger, som de lokale iøvrigt selv benytter, da denne del af byen består mere af fastboende italienere end af turister. Agriturismo'en producerer olivenolie - et produkt som i dette område er meget værdsat og anerkendt. Man kan sågar købe deres olie med hjem.

Læs mere om Agriturismo Il Risveglio

Gratis parkering

På stedet er der mulighed for at bestille morgenmad (mod tillæg), der serveres portionsanrettet i lavsæsonen og som buffet i højsæsonen. Der er desuden gratis parkering.

Lejlighederne på Agriturismo Il Risveglio

Etværelseslejlighed Beatrix med 2 sovepladser

Beatrix er en etværelseslejlighed (i stueplan) med køkkenhjørne (med 4 gasblus og køle/fryseskab), dobbeltseng, antikke møbler og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med wi-fi. Der er to udgange til privat møbleret terrasse (overdækket).

Treværelseslejlighed Tempo Reale med 4 sovepladser

Tempo Reale er en treværelseslejlighed på ca. 45 m² (i stueplan) med opholdsrum med køkkenhjørne (med 4 gasblus, mikroovn og køle/fryseskab), soveværelse med 1½-mandsseng (uden vindue), værelse med to enkeltsenge (uden vindue) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med loftsvifte, antikke møbler og wi-fi. Der er udgang til privat møbleret terrasse.

Treværelseslejlighed Opera Prima med 4 sovepladser

Opera Prima er en treværelseslejlighed på ca. 45 m² (i stueplan) med opholdsrum med køkkenhjørne (med 4 gasblus, mikroovn og køle/fryseskab), soveværelse med dobbeltseng (uden vindue), værelse med køjesenge (uden vindue) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med loftsvifte, antikke møbler og wi-fi. Der er udgang til privat møbleret terrasse.

Toværelseslejlighed Sacred Spirit med 2 sovepladser

Sacred Spirit er en toværelseslejlighed på ca. 35 m² (i stueplan), der ligger helt uforstyrret i en bygning for sig selv. Her findes soveværelse med 1½-mandsseng med udgang til privat møbleret terrasse, køkken - tre trin ned (med 2 gasblus, mikroovn og køle/fryseskab) hvorfra der er udgang til lille hyggelig balkon med spiseplads og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med antikke møbler, aircondition, cd-afspiller og wi-fi. Denne lejlighed er ikke egnet til gangbesværede, da man skal op ad nogle trapper for at komme herop.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Due Mari

Sestri Levante, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map