Feriebolig i Imperia i Ligurien

Agriturismo Il Risveglio

 
Agriturismo Il Risveglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Risveglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Imperia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis en smuk og velholdt have i rolige og eksotiske omgivelser er vigtigere for dig end en lejlighed med de rigtige designmøbler, bør du se nærmere på Agriturismo Il Risveglio. Poolen (4 x 12 m), solterrassen og den betagende udsigt er utvivlsomt prikkerne over i'erne. Her er hverken plasticmøbler eller ukrudt velset, og i hver en krog kan man tydeligt se, at stedets ejer Anna har tænkt over de mindste detaljer.

Tæt på restauranter og indkøb

Denne agriturismo ligger i fredelige omgivelser i et beboelseskvarter tilbagetrukket fra strandlivets trængsel og alarm. Fra disse skønne botaniske omgivelser er der ca. 1 km ned til vandet (kombinationsstrand af sand og sten) og til den del af Imperia, som hedder Oneglia. Her finder du et stort udvalg af restauranter og forretninger, som de lokale iøvrigt selv benytter, da denne del af byen består mere af fastboende italienere end af turister. Agriturismo'en producerer olivenolie - et produkt som i dette område er meget værdsat og anerkendt. Man kan sågar købe deres olie med hjem.

Læs mere om Agriturismo Il Risveglio

Gratis parkering

På stedet er der mulighed for at bestille morgenmad (mod tillæg), der serveres portionsanrettet i lavsæsonen og som buffet i højsæsonen. Der er desuden gratis parkering.

Lejlighederne på Agriturismo Il Risveglio

Etværelseslejlighed Beatrix med 2 sovepladser

Beatrix er en etværelseslejlighed (i stueplan) med køkkenhjørne (med 4 gasblus og køle/fryseskab), dobbeltseng, antikke møbler og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med wi-fi. Der er to udgange til privat møbleret terrasse (overdækket).

Treværelseslejlighed Tempo Reale med 4 sovepladser

Tempo Reale er en treværelseslejlighed på ca. 45 m² (i stueplan) med opholdsrum med køkkenhjørne (med 4 gasblus, mikroovn og køle/fryseskab), soveværelse med 1½-mandsseng (uden vindue), værelse med to enkeltsenge (uden vindue) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med loftsvifte, antikke møbler og wi-fi. Der er udgang til privat møbleret terrasse.

Treværelseslejlighed Opera Prima med 4 sovepladser

Opera Prima er en treværelseslejlighed på ca. 45 m² (i stueplan) med opholdsrum med køkkenhjørne (med 4 gasblus, mikroovn og køle/fryseskab), soveværelse med dobbeltseng (uden vindue), værelse med køjesenge (uden vindue) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med loftsvifte, antikke møbler og wi-fi. Der er udgang til privat møbleret terrasse.

Toværelseslejlighed Sacred Spirit med 2 sovepladser

Sacred Spirit er en toværelseslejlighed på ca. 35 m² (i stueplan), der ligger helt uforstyrret i en bygning for sig selv. Her findes soveværelse med 1½-mandsseng med udgang til privat møbleret terrasse, køkken - tre trin ned (med 2 gasblus, mikroovn og køle/fryseskab) hvorfra der er udgang til lille hyggelig balkon med spiseplads og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med antikke møbler, aircondition, cd-afspiller og wi-fi. Denne lejlighed er ikke egnet til gangbesværede, da man skal op ad nogle trapper for at komme herop.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Risveglio

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Risveglio som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Risveglio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Il Risveglio

Dejligt, smukt, vidunderligt italiensk.

Fantastisk smukt.
Men SÅ dårligt vejr!
Ikke særlig god modtagelse af gæster. Der given ingen information om stedet eller lejligheden. Man skal mere eller mindre trække informationen om f.eks. Wi-Fi kode ud af dem, hvor var den lovede vaskemaskine. Lejligheden savnede masser af udstyr, nogle ting er gået i stykker uden at det bliver repareret. Il Risveglio består af flere lejemål, hvis der er ledigt, kan den modige gå ind i den næste lejlighed og finde manglende ting til deres lejlighed, men det burde ikke være nødvendigt.
Ingen af gæsterne fik at vide hvordan man checkkede ud. Efterlader man nøglen i døren? Det skabte noget sammenhold blandt gæsterne da alle talte om det.

Læs mere

Super god ferie

Vi havde igen en god ferie ved Anne.
Desværre havde hun anskaffet en høne som gik rundt og sked alle stedet.??

Læs mere

Dejligt feriested

Hyggelig lille oase.

Læs mere

Charmerende hus i hjertet af en fantastisk have

Agriturismo Il Risveglio i Imperia er et exceptionelt sted, som er meget fint beliggende i rolige omgivelse, i byens højdedrag og tæt på fornødenheder. Haven er fantastisk, med alle de blomster, der hører Middelhavsområdet til, og en meget behagelig pool. Velkomsten er meget behagelig. Det er et ideelt sted at hvile sig i hjertet af Liguriens Riviera. Anbefales!

Læs mere

Ro og herlig udsigt på Agriturismo Il Risveglio, Imperia

Agriturismo Il Risveglio er et hyggeligt sted, beliggende op ad en bakke ca. 20 min. gang fra havnen, så det sikrer, at man får lidt motion. Lejligheden var hyggelig med "antikke" møbler og det var dejligt med terrasse lige uden for døren og en eksotisk have med smukke bougainvillaer, citrontræer, palmer etc. og swimmingpool. Med kun 4 lejligheder var der stille og roligt med gode muligheder for afslapning. Dog kunne der godt være lidt flere solstole - der var kun 4 til de 4 lejligheder = 12 personer. Udsigten til bjergene og byen fejler bestemt heller ikke noget. Bemærk dog, at der ikke længere tilbydes brug af vaskemaskine.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Il Risveglio

Læs mere
 
search map