Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Masser af mennesker rejser til Genova hver dag, enten som destination eller på gennemrejse, og sådan har det være i århundreder. Liguriens pulserende hovedstad er på samme tid en livlig havneby med forbindelse til øer i hele det vestlige Middelhav, et travlt knudepunkt for togrejsende mellem øst, vest og nord - og et naturligt fixpunkt på motorvej E80, som strækker sig langs hele Liguriens kyst fra Frankrig til Toscana.

Populært ved Genova

Lige dér i midten - i smørhullet - ligger Genova og skuer ud over Det Liguriske Hav. For dem, der kommer rejsende fra havet, synes byen at klistre sig op af kystbjergenes skråninger. For dem, der kommer fra bjergene er de åbne vidder en kærkommen åbenbaring i forhold til de rå klipper inde i landet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fly til lufthavne omkring Genova

Genova har din egen lufthavn, Aeroporto di Genova, som ligger en håndfuld kilometer udenfor byen. Naturligvis på en inddæmmet halvø ud i bugten, for her tillader pladsen ikke lufthavne i baglandet. Dette er en halvstor lufthavn, som har forbindelse til mange destinationer i Europa, så det er muligt at flyve hertil med et enkelt stop fra visse lufthavne.

Derudover er det oplagt at kigge på lufthavne som fx. Nice lufthavn (200km), Torino Caselle (200km), Milano Malpensa (170km), Milano Linate (165km) eller Pisa lufthavn (160km).

I In-Italias søgemaskine kan du vælge flyforbindelser fra alle større lufthavne i Italien. Her kan du finde den forbindelse som passer dig bedst, blandt samtlige ruteflyselskaber, og finde den billigste pris på flybilletter til Genova. Kombinerer du med en feriebolig og evt. en lejebil i lufthavnen, er din rejse sikret gennem Rejsegarantifonden, og prisen er lige så billig, som hvis du bestiller på en af de internationale portaler - hvor du ikke er dækket af garantien.

Mere information til din rejse til Genova

Genova er hovedstad for regionen Ligurien i den nordvestlige del af Italien. Byen, der ligger ved Genova-bugten og Det Liguriske Hav, har omkring 600,000 indbyggere, hvilket gør den til den største by i Ligurien, en af de største byer ved Middelhavet, og den sjette-største by i Italien. 

Genova er kendt for dens mægtige havn, der er den største havn i Italien, og udgør sammen med storbyerne Milano og Torino Norditaliens økonomiske lokomotiv. Dens rige kulturhistorie og dens gamle bycentrum har bidraget til, at dele af byen har været på Unescos liste over verdensarv siden 2006. Den er også kendt for at være fødested for den berømte søfarer og opdagelsesrejsende Columbus og violinisten og komponisten Paganini.

Blandt byens største seværdigheder er Palazzi dei Rolli, der er en gruppe af storslåede, historiske paladser bygget ved et dekret fra senatet i 1576, herunder Palazzo Rosso, Palazzo Bianco, Palazzo Podestà o di Nicolosio Lomellino, Palazzo Reale og Palazzo Angelo Giovanni Spinola.

En anden af byens store seværdigheder er katedralen Duomo di Genova, der blev indviet af pave Gelasius II i 1118 og i dag er sædet for bispedømmet Genova. Katedralen er dog også kendt for andet end sine religiøse dyder. Under Anden Verdenskrig ramte en vildfaren artillerigranat, affyret af det engelske slagskib HMS Malaya, ned i det sydøstlige hjørne af katedralens skib. Ved et under, der stadig diskuteres blandt de ældste af byens indbyggere, eksploderede granaten dog ikke - og den opbevares stadig i katedralen sammen med en inskription, der priser sig lykkelig over den himmelske nåde, der tilfaldt byens indbyggere. 

Genova rummer også et akvarium, som modtager millioner af besøgende hvert år og som er Italiens tredje-mest besøgte museum, kun overgået af Vatikanmuseerne i Rom og Uffizierne i Firenze. Akvariet ligger ved den gamle havn og rummer hele 48 bassiner med blandt andet delfiner, hajer, skildpadder, blæksprutter og mange andre arter. I havneområdet finder du også den panoramiske elevator, ”Bigo”, der byder på en fantastisk udsigt ud over Genova.

>> Få flere information om en ferie i Genova her

 
search map