Anmeldelser af Hotel Metropoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Metropoli

Læs personlige anmeldelser af Hotel Metropoli som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Metropoli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lena fra Allerød boede på Hotel Metropoli i Genova fra d. 17. til d. 19. juli 2009.

Vi har været fuldt ud tilfreds med vores ophold i både Milano og Genova. Hotellerne var i orden. Hotellet i Genova var det bedste, men Hotel Ritter i Milano gik bestemt også an. Det var blot lidt ældre og i knap så god stand. Men vigtigst af alt de lå begge centralt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Torben og rejsefælle fra Hedehusene boede på Hotel Metropoli i Genova fra d. 7. til d. 11. juli 2008.

Genova er en meget spændende by, som vi bestemt vil vende tilbage til. Vi nød at gå rundt i byen og se på butikker, den gamle bydel, de flotte palæer og udsigten når man tog kabelbanen eller elevatoren op. Vi nåede også akvariet og en havnerundfart. Om aftenen spiste vi på et af spisestederne på Piazza Erbe, der var livligt hver aften. Hotellet var ualmindelig godt og lå meget centralt i byen og personalet var meget hjælpsomme og smilende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Michael og familie fra Nørreåby boede på Hotel Metropoli i Genova fra d. 26. til d. 30. juli 2007.

Vi faldt pladask for byen: Den centrale del er overskuelig og meget charmerende: Middelalderbyen med de små gyder og renaissancebyen med de store kasseformede huse med dekorationer. Havnen var spændende og vi var heldige at Mediterrainean Tall Ships Race var i byen et par dage, hvor der også var en større havnefest.
Maden var spændende og anderledes end de andre byer vi besøgte. Bla de mange spændende fiskeretter.
Vi havde ture både mod vest til Monta Carlo og mod syd til La Spezia med bla. Cincqe Terres og Portofinohalvøen. Det er et fantastisk område med fine byer og smuk natur.
Hotellet:
Best Western Metropoli var helt i top: Det er et lille hotel med en meget rar og imødekommende betjening. Værelserne var lidt små, men kvalitetsmæssig helt i top. Vi havde værelse ud mod pladsen foran hotellet og kunne se nogle af renaissancehusene. Værelserne på siderne af hotellet har "kun" udsigt til gyderne, hvilket I nok skal være oppmærksomme på, når I booker.
Beliggenheden er fin: Lige på grænsem mellem middelalder- og renaissancekvarteret og kun ca 15 minutters gåafstand til havnen. Kunne ikke være bedre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map