Genova, Ligurien Genova Lufthavn

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Genova Lufthavn - officelt Aeroporto di Genova (lufthavnskode GOA) - ligger på en kunstig halvø omtrent 6 kilometer vest for Genova, Liguriens hovedstad. Lufthavnen har stor betydning for den lokale økonomi, ikke mindst fordi området nyder en stigende popularitet som ferierejsemål. Lander du i Genova Lufthavn, er det ikke blot nemt at besøge den historiske regionshovedstad, men også at komme videre til de mange andre interessante byer i Ligurien og langs den italienske riviera .

20. november 2016 - Bemærk at vi er ved at opdatere alle sider med informationer om lufthavne hvorfor der mangler div. informationer i nedenstående tekst. 

Flyselskaber og ruter

Den for nyligt moderniseret lufthavn betjenes af adskillige flyselskaber, hvor særligt lavprisselskaberne Ryanair og vueling har mange ruter til andre europæiske destinationer. Derudover flyver blandt andet Air France til Paris og Lufthansa til München. 

Lokal transport

Der kører regelmæssigt busser ind til hovedbanegården, Stazione Piazza Principe, i Genova. Du kan købe din busbillet fra automater eller fra turistinformationen i terminalen. Derudover kan du tage en taxi fra holdepladsen lige uden for ankomsthallens udgang. Det tager omkring 15 minutter at køre ind til centrum af Genova.

Biludlejning

Flere af de store, kendte biludlejningsselskaber som Avis, Hertz og Sixt har skranker i lufthavnens ankomsthal og tilbyder som regel et bredt udvalg af biltyper og klasser. Ønsker du en bestemt størrelse lejebil, kan det anbefales at bestille billeje hjemmefra. Det gør det også nemmere at sammenligne de forskellige selskabers priser i ro og mag.

>> Priser på ledige lejebiler i Genova lufthavn finder du online her

Andre faciliteter i lufthavnen

Der er et lille udvalg af butikker, spisesteder og kaffebarer i lufthavnen. Derudover inkluderer faciliteterne blandt andet en turistinformation, vekselkontorer og hæveautomater.

Afrejser og ankomster

 

Adresse og kontakt

Aeroporto di Genova S.p.a. 
I-16154 Sestri Ponente 
Genova, Ligurien
Italien 

Email: info@airport.genova.it 
Telefon: 0039 (0)10 601 5328 

Lufthavnskode GOA 

Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Se lufthavnens beliggenhed på kort

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Ligurien

Residence Marina degli Aregai

Santo Stefano al Mare

Villa Giada

Imperia

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map