Genova, Ligurien Akvariet i Genova

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Genovas akvarium går for at være en af de 5 største turistattraktioner i Italien, og bryster sig af at have over millioner af besøgende hvert år.

Hajbassiner og tropisk skov

Det blev bygget i årene fra 1989 til 1992 og ligger i det, der kaldes ”Porto antico” – den gamle havn. Der er i alt 48 bassiner, hvoraf fire af dem er opført i havet og har to forskellige udsigtsplatforme. I bassinerne finder man delfiner, hajer, skildpadder, blæksprutter og mange andre arter. Området omkring ”Porto Antico” er hele tiden i udvikling og udover akvariet, finder man også ”La Biosfera”, der er en stor kuppel lige over havets overflade. Kuplen er omdannet til en tropisk skov med mange forskellige dyrearter som padder, krybdyr, insekter og fugle. ”La Biosfera” hænger sammen med akvariet.

Elevator med panoramisk udsigt

I havneområdet finder man også den panoramiske elevator, ”Bigo”, der svæver op til 40 meter over jorden. Herfra har man en 360 graders fantastisk udsigt udover Genova.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map