Hotel i Genova

Agriturismo Sant'Ilario

Legeplads Trappen op til værelserne med havudsigt
 
Agriturismo Sant'Ilario er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Sant'Ilario er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Genova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her midt på en bjergskråning på Den Italienske Riviera blot 8 km fra den historiske storby Genova ligger landstedet Agriturismo Sant'Ilario drevet af værtsparret Viviana & Rinaldo og deres tre børn. Den panoramiske havudsigt fra poolen er værd at køre langt efter - og stedets legendariske restaurant Taverna del Sole har et lokalt publikum, som trofast dukker op hver søndag.

Olivenlunde, egenproduktion og Restaurant Taverna del Sole

Agriturismo Sant'Ilario ligger på 10 hektar jord oppe bag klippeskærerne i Nervi. Længst væk på grunden (ca. 15 minutters gang) har de dyrehold med bl.a. geder, grise og køer. Familien producerer både olivenolie, marmelade, kager, oliesyltede grøntsager og rosensaft. Mange af produkterne kan smages i restauranten eller købes på stedet eller i en af deres forretninger i Nervi eller i centrum af Genova. Stedets restaurant serverer lokale retter som kanin, pastatypen trofie med pesto samt andre kød- og fiskeretter. Den er i hverdagene kun åben for overnattende gæster, mens der om søndagen er fyldt godt op med udefrakommende gæster til frokost og lørdag til aftens, så på de tidspunkter vil der i nogle timer være liv og glade dage. Restauranten kan huse ca. 100 spisende gæster. Ønsker man at spise i restauranten om aftenen, skal man blot meddele det om morgenen. Der findes ikke halvpensionstillæg - man bestiller a la carte. Bemærk at restauranten er lukket søndag aften. Morgenmaden serveres som buffet.

Læs mere om Agriturismo Sant'Ilario

Pool og udflugtmuligheder

Poolen er anlagt i en panoramisk position. Her finder man også bruser og liggestole. Der er også en legeplads i den skønne blomstrende have. Som et alternativ til poolen finder man bademuligheder fra klipperne i Genova Nervi blot ca. 2 km væk. Ca. 500 m fra stedet går der en minibus ned til Nervi, hvorfra man kan tage bussen ind til Genova, turistbåden til Cinque Terre eller toget i alle retninger. Havnepromenaden fra Nervi til centrum af Genova er meget smuk - og velbesøgt af promenerende italienere med kæresten i den ene hånd og en is i den anden. Der er ikke parkering på stedet men gratis offentlig parkering ca. 150 m herfra - og derfra 40 brede trappetrin op til stedet. Der er som regel plads at finde pånær lige lørdag aften og søndag til frokost, hvor man skal lede lidt ekstra for at finde plads eller væbne sig med tålmodighed. Alternativt kan man bestille parkering i garage (ca. 200 m væk) mod tillæg.

Værelserne på Agriturismo Sant'Ilario

Værelse

Alle otte værelser ligger i en særskilt bygning i stueplan og har alle direkte udgang til en svalegang, hvor man på forespørgsel kan få sat to stole op, hvis ønsket. Fire af værelserne har havudsigt mens resten vender bagtil. Værelsernes standard er middel. De har alle aircondition, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I to af værelserne med havudsigt og to af værelserne uden havudsigt er der mulighed for en ekstra opredning. Der er ikke wi-fi på værelserne men derimod ovre i restauranten/hovedbygningen.

Værelse med havudsigt

Alle otte værelser ligger i en særskilt bygning i stueplan og har alle direkte udgang til en svalegang, hvor man på forespørgsel kan få sat to stole op, hvis ønsket. Fire af værelserne har havudsigt mens resten vender bagtil. Værelsernes standard er middel. De har alle aircondition, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I to af værelserne med havudsigt og to af værelserne uden havudsigt er der mulighed for en ekstra opredning. Der er ikke wi-fi på værelserne men derimod ovre i restauranten/hovedbygningen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Sant'Ilario

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Sant'Ilario som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Sant'Ilario. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Sant'Ilario

Fint sted

Vi boede i Nervi Genoa på dette sted i to dage.

Værelserne var lidt sørgelige, men stedet var virkeligt lækkert, med gode områder på selve stedet og fin adgang til tog (når man tager sig tid til at gå den lange vej ned af bjerget). Udsigten er fantastisk og virkelig det hele værd.

Jeg kan anbefale at spise en aften på stedet, vi havde en super god oplevelse med maden på stedet.

Læs mere

dejligt sted

Det er et dejligt sted, ikke verdens største og måske ikke det smarteste, men der er rigtig hyggeligt. Hvis man finder på at bestille sin aftensmad på stedet skal man endelige ikke have spist frokost for så går det da helt galt det er lækker lokal mad af lokale råvarer, og det må man endlig ikke snyde sig selv for. Værelset er ikke så stort men der er rent og pænt. Udsigten er helt fantastisk. Stedet ligger ideelt som base for udflugter i området. eks. vis Genua, Cinque Terre her kan det være en fordel at tage toget til.

Læs mere

Dejligt dog reserveret!

Det er et dejlig fredeligt sted hvis man kun vil være på stedet, vil man gerne gå tur og ned til byen er der langt til noget der er hyggeligt.Familien er venlige, dog ikke opsøgende eller interessert i os som andet end lejere. Vi fandt aldrig det pizzaria der skulle ligge i nærheden men mamma tilbød at lave pizza til os , så det var jo fantastisk. Selve poolområdet er skønt med en fantastisk udsigt og når der bliver dækket op med dug rundt ved bordene til aften er der meget hyggeligt. Værelset er meget simpelt og måske en lille overdrivelse med hav udsigt, men udendørsområdet reder det hele.

Læs mere

Herligt sted, der kun kan anbefales

Vi kan klart anbefale Sant'Ilario. Husk at bestille værelse med havudsigt, så du bor på den rigtige side af huset. Det er pænt og rent og familien er utroligt sød.
Det er muligt at spise aftensmad på stedet, og det kan i den grad anbefales. God hjemmelavet mad der tilmed er billig.

I det hele taget meget kvalitet for pengene.

Læs mere

Fantastisk udsigt!

vi ankom til Agriturismo Sant'Ilario ad de små snoede veje der gik op, op, op. Heldigvis for skiltningen for det var en smule svært at finde. Men bilen blev parkeret og vi gik det sidste stykke (ca.150 m) op ad en stejl, smal sti med tunge kufferter og små børn på slæb. Ikke egnet for barnevogne eller gangbesværede. Den lidt udfordrende tur resulterede dog i en helt fantastisk udsigt, som var strabadserne værd. Vi blev godt modtaget, venlig gæstfri familie. Vores værelse var en smule skuffende. Meget småt og da vi havde fået en opredning til begge børn var det stort set ikke til at komme rundt - eller at finde plads til tomme kufferter. Også en smule klaustrofobisk uden vindue. Men udsigten kunne nydes fra poolen og fra den udendørs terasse/restaurant, hvor 'mama' serverede dejlig mad de aftener, vi havde lyst til det. Meget roligt sted på den tid af sommeren (slut juni). Kedelig legeplads og rigtig kedelig morgenmad. Men kan ellers klart anbefales :-). Vi havde en dejlig ferie.

Læs mere

Smukt og fredeligt

Læs mere
 
search map