Ferieboliger og hoteller i Garlenda

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Golf Club Garlenda ligger i smukke landskabelige omgivelser i Lerronedalen midt blandt olivenlunde og maleriske bakkedrag. Der er desuden blot et kvarters kørsel til blomsterrivieraens strande i Ligurien.

Kort over Garlenda i Ligurien

Vil du gerne danne dig et overblik over byen, kan du klikke på kortet herunder. Med et kort kan du nemt finde de håndplukkede hoteller og ferielejligheder vi tilbyder i Garlenda, men også i andre byer i regionen Ligurien. Rejser du med fly til Italien, kan du se hvilke lufhavne du kan benytte, samt afstande til seværdigheder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fiat 500 museum

Selve Garlenda landsby er lille og traditionel med kirke og lokalbefolkning i gadebilledet. Her finder man en købmand, benzintank og bank. I Garlenda ligger også et museum tilegnet den klassiske Fiat 500. Museet drives af 500 Club Italia og byder på alt, hvad en bilentusiast kan ønske sig i form af dokumentarfilm, spil, motorer, tilbehør, gaveartikler og naturligvis mange Fiat 500-modeller. Museet er åbent man-lør 9:00-12:00 og 15:00-18:00. Adressen er via Roma 90 i Garlenda. For yderligere informationer, så læs mere om Fiat 500 museum i Ligurien her.

Læs mere om Garlenda

Billig feriebolig og hotel i Garlenda 

Søgemaskinen her hos In-Italia Rejser rummer et stort udvalg af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og andre typer ferieboliger i Ligurien. Planlægger du en ferie i denne skønne kystregion, tør vi derfor næsten garantere, at du kan finde indkvartering, som lever op til dine ønsker.
 
Brug søgemaskinen ovenfor til at danne dig et overblik over de tilgængelig ferieboliger i og omkring Garlenda og lave din bestilling. Der er mulighed for kun at søge efter bestemte boligformer, ligesom du også kan angive ønsker til faciliteter osv.
 
Har du spørgsmål eller brug for inspiration til at sammensætte den perfekte ferie i Italien, er du velkommen til at kontakte os. Rejsekonsulenterne hos In-Italia Rejser sidder klar med flere gode råd og tips til en vellykket ferie.

>> Billig feriebolig eller hotel til din freie i Ligurien finder du her

Lufthavne og transport

 Nærmeste internationale lufthavn med internationale forbindelser er Genova Lufthavn, som ligger godt en times kørsel fra Garlenda i bil. Det er dog også oplagt at kigge efter flyforbindelser til Nice (Frankrig), som trods lidt længere afstand også ligger godt i forhold til Garlenda. 

Der kører tog fra Genova langs kysten, som stopper i Albenga omkring en halv times buskørsel fra Garlenda. Vil du hurtigere frem og have mere frihed til at komme omkring i løbet af ferien, er det nemt at bestille en lejebil med afhentning i lufthavnen.

Restauranter og indkøb

Der er kun en lille håndfuld spisesteder og få indkøbsmuligheder i selve byen, men der er kun få kilometer til nærmeste nabobyer med endnu flere tilbud. Bevæger du dig ud til byerne på Den italienske Riviera er der naturligvis også alt, hvad man kan forvente af et populært rejsemål i form af butikker og andre indkøbsmuligheder.

 

Udflugter

Du bor med Liguriens fristende kyststrækning inden for kort køreafstand for eksempel ved Alassio, men det er ikke blot strandene du bør opleve her. Du kan også bruge lang tid på at besøge vidunderlig middelalderbyer, som ligger idyllisk lige ud til vandet. Her er ingen mangel på hyggelige spisesteder og fantastiske havudsigter.

Har du børn med på ferien, vil det sikkert også være populært at tage en tur til badelandet Le Caravelle. Her er forlystelser for både store og små både i vandet og på land. 

Skjul teksten
 
 
search map