Ferieboliger og hoteller i Framura

Framuras skønne havnebassin
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Framura er mere en samling af fem lokalsamfund - end en egentlig by. Her findes intet handels- eller restaurationsliv, men masser af naturskønne scenarier med bjergskråninger og middelhavsvegetation. Da der ikke findes et egentligt centrum, så bliver den smukke og klipperige havn det naturlige centrum. Og der er du samtidig tæt på togstationen.

Kom nemt til nabobyerne til fods, på cykel eller i tog

Omkring år 2010 blev Framura og nabobyerne Bonassola og Levanto enige om at åbne en nedlagte tunnel, som forbinder de tre byer. Det betyder, at du i dag kan vandre eller cykle mellem de to byer uden at skulle op og ned ad bjerg efter bjerg. Gangtunnellen, som åbner sig et par steder mod havet, er oplyst og videoovervåget. Tunnellen er et hit både blandt lokale og turister. Vil du transporteres endnu hurtigere mellem byerne, så kører toget også på strækningen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare

Residence Orchidea

Diano Marina

search map