Feriebolig i Finale Ligure i Ligurien

Residence sul Borgo

Terrassen til lejlighed 15 Terrasse til lejlighed nr. 11 Terrasse til lejlighed 3 Terrasse til lejlighed 8 Terrasse til lejlighed 9 Terrasse til lejlighed 6 Privat terrasse til lejlighed nr. 10 Lejlighed 15 Lejlighed 15 Lejlighed 14 Soveværelse i lejlighed 12 Opholdsrum til lejlighed 6 Opholdsrum til lejlighed 7 Soveværelse i lejlighed 13 Udsigt mod poolen fra lejlighed 15
 
Residence sul Borgo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence sul Borgo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du ønsker afveksling fra poolen og Finalborgos bycentrum, så er afstanden til sandstranden, strandpromenaden og togstationen i Finale Ligure ganske undselig. Der er blot ca. 1½ km. Og der er tilmed fortov hele vejen, hvis altså I har friske ben.

Charmerende middelalderby i baghaven ...

Middelalderbyen Finalborgo blev for et stykke tid siden optaget på den prestigefulde liste over Italiens Smukkeste Landsbyer (I Borghi più belli d'Italia). Fra Residence sul Borgo, som er en herskabsvilla fra 1600-tallet, går der en sti ned til byen, så man på 5 minutter står midt i det historiske og bilfrie miljø med handelsliv og fortorvsrestauranter. Der er ca. 10 restauranter og pizzeriaer at vælge imellem. Den første del af stien er privat og ender ved et lille plateau, hvor børnefamilier roligt kan efterlade klapvogne, når de kommer retur fra strande/byen. Efter den lille klapvognsplads er der en låge med kode, som udleveres til de overnattende gæster, og derefter ca. 18 trin efterfulgt af 100 m lettere skrånende sti uden trin. De sidste ca. 30 m, inden man når byporten, er uden fortov.

Læs mere om Residence sul Borgo

Swimmingpool og andre faciliteter

Det er meget bemærkelsesværdigt at have adgang til pool, mens man bor som nabo til en historisk bykerne. Det føles lidt som at få i både pose og sæk. Ved poolen finder man solvogne, parasoller, jacuzzi-hjørne, brusere og masser af plads på solterrasserne. Af andre nyttige faciliteter kan nævnes vaskeservice (ganske gratis), bordtennis, to styks grill til fælles afbenyttelse og parkering. Parkeringen er i teorien offentlig men det er en blind vej og der plejer at være plads til alle. Stedet stiller også gratis cykler og cykelværksted til gæsternes rådighed. Husk dog på at gratis lejecykler ofte kan have en ringe beskaffenhed.

14 lejligheder med terrasse

Fælles for lejlighederne gælder at de alle har aircondition, sat-tv og privat udeområde, som enten kan være en balkon, terrasse, have, veranda eller pergola - enkelte med udsigt til Finalborgo. Lejlighederne har enten køkken eller køkkenhjørne, alle med køl/frys, ovn og fire gasblus. Da ejendommen er historisk, varierer både lejlighederne og udeområderne i størrelse. Der er wi-fi i alle lejlighederne og i nogle af fællesområderne. Bemærk at klassificeringen 3½ sol primært er givet på baggrund af swimmingpoolen, terrasserne og beliggenheden klos op ad Finalborgos gamle bydel - for på den anden side er lejlighedsstandarden blot gennemsnitlig.

Læs om lejlighederne på Residence sul Borgo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence sul Borgo

Læs personlige anmeldelser af Residence sul Borgo som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence sul Borgo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 48 anmeldelser fra Residence sul Borgo

135 trappetrin til en fantastisk by!

Et godt ophold (lejl. nr 6) med stor terrasse med udsigt over byen. Gianluca var en hjælpsom vært.
Stedet var dog lidt svært at finde. Ønske skilte med stedets navn. Gåafstand til havet. Vi kom sent om aften og blev 4 dage og kørte tidligt den femte dag. Vi skulle betale for syv dage plus rengøring og skat på 70 euro for to personer! I følge stedet havde In-Italia kun uge-besøg som eneste alternativ.

Læs mere

Italiensk paradis

Fantastisk sted med en vidunderlig udsigt og fred og ro. Der er så pænt og rent alle vegne på Residence sul Borgo og Gianlucca er en super hjælpsom og venlig vært. Hotellejlighederne er rummelige, lyse og venligt indrettet med det udstyr og møbler, man har brug for. De tre lejligheder vi havde kan kun anbefales varmt, selvom de hver især var forskellige. Der var aldrig trængsel ved poolen og masser af solsenge og plads i poolen, selvom der var fyldt op på hotellet. Den skønneste by Final Borgo ligger lige neden for trappen og er meget nem at komme til. Vi havde stor glæde af opbevaringspladsen til klapvogn, så vi ikke skulle slæbe den frem og tilbage hver gang. Vi vil foreslå, at der sættes kul, optænding, grillstarter m.m. frem, så det er nemmere tilgængeligt at bruge grillen - eller at Gianlucca kan kontaktes og skaffe dette, hvis man vil bruge grillen. Byen Final Borgo er en lille, livlig, smuk by med gode små specialbutikker og dejlige cafeer og restauranter og hvis man vil på stranden, går man nemt til Finale Ligure, som har strandpromenade. Det lille tog mellem de to byer går dog først senere på aftenen ca. 20.30-21.
Vi har været super glade og tilfredse med vores ophold og kommer helt sikkert tilbage til dette lille paradis.

Læs mere

Ægte italiensk

Skønne lejligheder, meget rent og fint overalt, flot udsigt, dejligt pool område. Meget flinke værter.

Læs mere

Fantastisk sted

Pænt, rent, rolige opgivelser og skøn beliggenhed

Læs mere

Finalvorgo

Vi boede en uge i juli i lejlighed nummer 5. Lejligheden er virkelig fin og rummelig både inde og ude med fantastisk udsigt. Hele stedet er smukt og velholdt og ejerne er meget imødekokmmende.

Læs mere

Bedømmelse af Residence sul Borgo

Læs mere
 
search map