Feriebolig i Finale Ligure i Ligurien

Residence sul Borgo

Terrassen til lejlighed 15 Terrasse til lejlighed nr. 11 Terrasse til lejlighed 3 Terrasse til lejlighed 8 Terrasse til lejlighed 9 Terrasse til lejlighed 6 Privat terrasse til lejlighed nr. 10 Lejlighed 15 Lejlighed 15 Lejlighed 14 Soveværelse i lejlighed 12 Opholdsrum til lejlighed 6 Opholdsrum til lejlighed 7 Soveværelse i lejlighed 13 Udsigt mod poolen fra lejlighed 15
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du ønsker afveksling fra poolen og Finalborgos bycentrum, så er afstanden til sandstranden, strandpromenaden og togstationen i Finale Ligure ganske undselig. Der er blot ca. 1½ km. Og der er tilmed fortov hele vejen, hvis altså I har friske ben.

Charmerende middelalderby i baghaven ...

Middelalderbyen Finalborgo blev for et stykke tid siden optaget på den prestigefulde liste over Italiens Smukkeste Landsbyer (I Borghi più belli d'Italia). Fra Residence sul Borgo, som er en herskabsvilla fra 1600-tallet, går der en sti ned til byen, så man på 5 minutter står midt i det historiske og bilfrie miljø med handelsliv og fortorvsrestauranter. Der er ca. 10 restauranter og pizzeriaer at vælge imellem. Den første del af stien er privat og ender ved et lille plateau, hvor børnefamilier roligt kan efterlade klapvogne, når de kommer retur fra strande/byen. Efter den lille klapvognsplads er der en låge med kode, som udleveres til de overnattende gæster, og derefter ca. 18 trin efterfulgt af 100 m lettere skrånende sti uden trin. De sidste ca. 30 m, inden man når byporten, er uden fortov.

Læs mere om Residence sul Borgo

Swimmingpool og andre faciliteter

Det er meget bemærkelsesværdigt at have adgang til pool, mens man bor som nabo til en historisk bykerne. Det føles lidt som at få i både pose og sæk. Ved poolen finder man solvogne, parasoller, jacuzzi-hjørne, brusere og masser af plads på solterrasserne. Af andre nyttige faciliteter kan nævnes vaskeservice (ganske gratis), bordtennis, to styks grill til fælles afbenyttelse og parkering. Parkeringen er i teorien offentlig men det er en blind vej og der plejer at være plads til alle. Stedet stiller også gratis cykler og cykelværksted til gæsternes rådighed. Husk dog på at gratis lejecykler ofte kan have en ringe beskaffenhed.

14 lejligheder med terrasse

Fælles for lejlighederne gælder at de alle har aircondition, sat-tv og privat udeområde, som enten kan være en balkon, terrasse, have, veranda eller pergola - enkelte med udsigt til Finalborgo. Lejlighederne har enten køkken eller køkkenhjørne, alle med køl/frys, ovn og fire gasblus. Da ejendommen er historisk, varierer både lejlighederne og udeområderne i størrelse. Der er wi-fi i alle lejlighederne og i nogle af fællesområderne. Bemærk at klassificeringen 3½ sol primært er givet på baggrund af swimmingpoolen, terrasserne og beliggenheden klos op ad Finalborgos gamle bydel - for på den anden side er lejlighedsstandarden blot gennemsnitlig.

Læs om lejlighederne på Residence sul Borgo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map