Feriebolig i Finale Ligure i Ligurien

Residence La Fiorita

Her fornemmer du beliggenheden i forhold til havet og kystvejen
 
Residence La Fiorita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Fiorita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Havet er så åbent og indbydende, at det føles som at holde ferie på et stillestående krydstogtskib. Her har samtlige lejligheder terrasse/have og havudsigt, og poolen har børnepool i det ene hjørne. Du vil nyde hvert et øjeblik af ferien, om det er på stranden, på terrassen eller ved poolen.

Havet ligeud - Varigotti til venstre - Finale Ligure til højre

Denne kyststrækning mellem Finale Ligure og Noli står højt på mange (ønske)lister: Området tilbyder et hav (!) af udendørsaktiviteter både til vands og til lands og en kystlinje, der både har dramatiske klippeformationer og nogle af rivieraens allerflotteste strande. Fra Residence La Fiorita er der blot ca. 800 m til landsbyen Varigotti (der er både viadukt under kystvejen og fortov hele vejen), mens der er ca. 3 km til Finale Ligure, der er større. Der er sandstrande i begge byer. Finale Ligures marina med lystbådehavn, Finale Pia, ligger blot ca. 2 km væk. I Varigotti finder man en håndfuld spisesteder (deriblandt et pizzeria), så man kan tage ud og spise uden at skulle tage bilen, hvis man ikke selv ønsker at tilberede aftensmad i lejligheden. I Varigotti er der både private og offentlige strande. Residence La Fiorita har en rabataftale med to lidoer 400-600 m væk.

Læs mere om Residence La Fiorita

Poolen er panoramisk

Oppe bag hovedbygningen ligger poolen omgivet af grønne arealer bagtil og blå arealer (havet) til den anden side. Poolen er stor og i den ene ende er der en børnepool (dog ikke separat). Der er desuden reception, parkering/garage (mod tillæg), wi-fi i fællesområderne og elevator på stedet. Hvis I ikke kommer i bil, så er mulighederne stadig gode: fra stationen i Finale Ligure afgår der bus ca. hver ½ time - og busstoppestedet er lige nedenfor. Under opholdet kan I også undvære bilen, da sandstranden og Varigotti landsby ligger inden for gåafstand og den lokale bus bringer jer til Finale, hvis I søger lidt mere liv og handelsmuligheder.

Blandt 100.000 plusser er der to små minusser

Panoramisk havudsigt, indbydende pool, flotte lejligheder med terrasse, sandstrand i gåafstand ... jo, listen over trækplastre er alenlang. I bunden af listen sniger der sig to minusser ind: Den befærdede kystvej Aurelia, som løber mellem Residence La Fiorita og havet. Residence La Fiorita ligger dog højt, så man hører vejen mindre. Samtidig har lejlighederne termoruder, soveværelserne ligger altid bagtil i lejlighederne og poolområdet ligger desuden endnu længere oppe. Det andet minus er, at der ved siden af Residence La Fiorita ligger en stillestående byggeplads. Den har været inaktiv i årevis, men til gengæld er der så meget andet kønt at kigge på.

Høj standard

Lejlighederne er flotte og moderne i udtrykket. Når man ankommer til Residence La Fiorita, så ser man et skilt, hvor de har fået tildelt to stjerner. Bliv dog ikke forskrækket over dette, da det ganske enkelt betyder, at de ikke har nogen bar og at receptionen ikke er døgnbemandet - og derfor tildeles 3. eller 4. stjerne ikke inden for denne kategori. Bemærk, at kystvejen er flad, men når man drejer af for at køre op mod Residence La Fiorita, så er deres adgangsvej stejl.

Læs om lejlighederne på Residence La Fiorita

Skjul teksten
 
 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Residence Riviera

Pietra Ligure

Relais del Maro

Borgomaro

search map