Feriebolig i Finale Ligure i Ligurien

Residence La Fiorita

Her fornemmer du beliggenheden i forhold til havet og kystvejen
 
Residence La Fiorita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Fiorita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Havet er så åbent og indbydende, at det føles som at holde ferie på et stillestående krydstogtskib. Her har samtlige lejligheder terrasse/have og havudsigt, og poolen har børnepool i det ene hjørne. Du vil nyde hvert et øjeblik af ferien, om det er på stranden, på terrassen eller ved poolen.

Havet ligeud - Varigotti til venstre - Finale Ligure til højre

Denne kyststrækning mellem Finale Ligure og Noli står højt på mange (ønske)lister: Området tilbyder et hav (!) af udendørsaktiviteter både til vands og til lands og en kystlinje, der både har dramatiske klippeformationer og nogle af rivieraens allerflotteste strande. Fra Residence La Fiorita er der blot ca. 800 m til landsbyen Varigotti (der er både viadukt under kystvejen og fortov hele vejen), mens der er ca. 3 km til Finale Ligure, der er større. Der er sandstrande i begge byer. Finale Ligures marina med lystbådehavn, Finale Pia, ligger blot ca. 2 km væk. I Varigotti finder man en håndfuld spisesteder (deriblandt et pizzeria), så man kan tage ud og spise uden at skulle tage bilen, hvis man ikke selv ønsker at tilberede aftensmad i lejligheden. I Varigotti er der både private og offentlige strande. Residence La Fiorita har en rabataftale med to lidoer 400-600 m væk.

Læs mere om Residence La Fiorita

Poolen er panoramisk

Oppe bag hovedbygningen ligger poolen omgivet af grønne arealer bagtil og blå arealer (havet) til den anden side. Poolen er stor og i den ene ende er der en børnepool (dog ikke separat). Der er desuden reception, parkering/garage (mod tillæg), wi-fi i fællesområderne og elevator på stedet. Hvis I ikke kommer i bil, så er mulighederne stadig gode: fra stationen i Finale Ligure afgår der bus ca. hver ½ time - og busstoppestedet er lige nedenfor. Under opholdet kan I også undvære bilen, da sandstranden og Varigotti landsby ligger inden for gåafstand og den lokale bus bringer jer til Finale, hvis I søger lidt mere liv og handelsmuligheder.

Blandt 100.000 plusser er der to små minusser

Panoramisk havudsigt, indbydende pool, flotte lejligheder med terrasse, sandstrand i gåafstand ... jo, listen over trækplastre er alenlang. I bunden af listen sniger der sig to minusser ind: Den befærdede kystvej Aurelia, som løber mellem Residence La Fiorita og havet. Residence La Fiorita ligger dog højt, så man hører vejen mindre. Samtidig har lejlighederne termoruder, soveværelserne ligger altid bagtil i lejlighederne og poolområdet ligger desuden endnu længere oppe. Det andet minus er, at der ved siden af Residence La Fiorita ligger en stillestående byggeplads. Den har været inaktiv i årevis, men til gengæld er der så meget andet kønt at kigge på.

Høj standard

Lejlighederne er flotte og moderne i udtrykket. Når man ankommer til Residence La Fiorita, så ser man et skilt, hvor de har fået tildelt to stjerner. Bliv dog ikke forskrækket over dette, da det ganske enkelt betyder, at de ikke har nogen bar og at receptionen ikke er døgnbemandet - og derfor tildeles 3. eller 4. stjerne ikke inden for denne kategori. Bemærk, at kystvejen er flad, men når man drejer af for at køre op mod Residence La Fiorita, så er deres adgangsvej stejl.

Læs om lejlighederne på Residence La Fiorita

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence La Fiorita

Læs personlige anmeldelser af Residence La Fiorita som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Fiorita. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Residence La Fiorita

Fantastisk udsigt.

Vi havde en dejlig uge i Italien. Vi benyttede sandstranden ind mod Finale Ligure. Der var sandbund og ikke en så voldsom brænding. Stranden ved Varigotti var stenet og brændingen til tider voldsom. Der blev badet og snorklet i det klare vand.
Der er en del trafikstøj (vi var blevet advaret om det på hjemmesiden), der kan være lidt generende, når man sidder på terrassen.
Poolen og området omkring den var fin og meget rent.
Alt i alt en dejlig ferie.

Læs mere

fantantisk udsigt

dejlig lejlighed med komplet køkken med opvaskemaskine.
super lækker terrasse med havudsigt.
dejligt med lukket garage så bilen ikke er varm, men det er ikke nødvendigt i forhold til P-plads. der er gratis pladser.
dejlig pool med stole og parasoller til alle. den er dog kun 150cm dyb. dejlig ro ved poolen.
kan kun se 2 minusser ved stedet:
1. ca. 500m til en af strandene
2. meget støj fra vejen

Læs mere

Vildeste udsigt

Super fed lejlighed med en fantastisk terasse. Havde dog forventet at blive indkvarteret på 3. sal og ikke 2. sal da vi havde bestilt en superior lejlighed. Lejligheden på 2. sal var også rigtig lækker, men de første dage var vi lidt skuffet over at vi ikke fik en på 3. - dette kunne godt fremgå lidt bedre af hjemmesiden. Selve stedet er helt vidunderligt - lækker pool, gå-afstand til både en lækker strand og to meget interessante og hyggelige byer, derudover fungerede det også rigtig godt med den tilhørende garage til lejligheden. Eneste minus er naturligvis hovedvejen nede foran - men med den udsigt glemmer man næste larmen.

Læs mere

Fantastisk sted

Fantastisk beliggenhed, skøn udsigt både fra lejlighed og pool.
Moderne indretning med god plads også på terrassen hvor morgenmaden kunne nydes med den smukkeste havudsigt.
Lækkert pool område.
Alletiders mulighed for løbeture langs kysten og i Varigotti findes en "bager" med frisk morgenbrød, kager mv.

Læs mere

Bedømmelse af Residence La Fiorita

Udmærket lejlighed, pænt og rent, dejligt poolområde,

Læs mere

Bedømmelse af Residence La Fiorita

Læs mere
 
search map