Feriebolig i Finale Ligure i Ligurien

Residence Giuele

Restauranten Restauranten Eksempel på soveværelse i Villino-rækkehusene Villino-rækkehusene med egen terrasse Villino-rækkehusene med egen terrasse Villino-rækkehusene med egen terrasse Her ser I terrassen ved poolen og i baggrunden bungalow-rækkehusene Villino
 
Residence Giuele er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Giuele er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Giuele har et hav af faciliteter, som vil gøre ferien til en sand drøm for både store og små. Mens børnene leger, kan du nyde din helt private terrasse eller dase ved den store pool. Der er desuden gratis shuttle til stranden og centrum af Finale Ligure, der blot ligger 1½ km væk - det er altså alt for nemt.

Børnefamilierne vil være i deres es

Residence Giuele er bestemt familievenligt. Det ligger tilbagetrukket fra landevejen, så der er ingen trafikgener eller farlige veje til at bekymre forældrene. Ved siden af Residence Giuele ligger der på samme ejendom en campingplads Eurocamping Calvisio. Campingpladsens gæster har adgang til de samme pool, jacuzzi og børnepool, der til gengæld er meget store. Oppe bag poolen er der en stor fællesterrasse med parasoller og liggestole, der er reserveret til gæsterne på Residence Giuele, mens liggestolene ved poolen er for alle. Børnene vil også elske legepladsen, stedets skildpadder (!), fodboldbanen og den underholdning, der tilrettelægges for de små og mellemstore (og voksne). Underholdningen vil foregå enten inde eller ude, dog maks. til midnat. Der er desuden en rideskole i nærheden. Af anden nyttig info kan nævnes et minimarked, et vaskeri og mulighed for cykelleje (begge mod tillæg).

Læs mere om Residence Giuele

Landlig beliggenhed men blot 1½ km fra sandstrand og by (gratis shuttle)

Omgivelserne er smukke og kuperede. Øjet møder pinjetræer og olivenlunde til alle sider. Stedet har sågar egenproduktion af olivenolie, som I kan købe med hjem. Det er nemt at komme ned til Finales skønne sandstrande, der blot ligger ca. 1½ km væk. Enten kan I vælge at gå - der er nemlig fortov det meste af vejen. Alternativt kan I tage Residence Giueles minibus, der ganske gratis i højsæsonen kører ned til stranden på nogle faste tidspunkter i løbet af dagen. Når man kommer ned til havet, så er der allerede forretningsliv, men skal I helt hen til den gamle bydel i Finale Ligure, så er der yderligere 500 m - og yderligere 2 km ind til den charmerende middelalderby Finalborgo.

Egen restaurant og bar gør det endnu nemmere for dig

I restauranten kan I vælge at sidde enten ude på terrassen eller indenfor. Køkkenet spænder bredt og laver især gode pizzaer. De har også særlige børnemenuer. Ved ankomst kan I aftale med personalet, om I evt. ønsker en fast ugepris, dagspriser eller måske bare spise a la carte, hvis I skulle få lyst til at spise ude en gang eller to i løbet af ugen. Det er også muligt at spise til frokost i restauranten. Frokost serveres i barområdet og er typisk lettere retter som sandwich og salater.

Skønne lejligheder med privat udeområde

Grundlæggende set er forskellen på lejlighedstypologierne deres beliggenhed, udsigt, rummelighed og terrassens størrelse. Lejlighederne er kun til familier med børn - ikke til voksne par, der rejser sammen, da køjesengene og sovesofaerne ikke er egnede til det formål. Lejlighederne er ganske nydelige og pæne, men Residence Giueles primære fortrin findes udendørs: Terrasserne, poolområdet og de naturskønne omgivelser.

Lejlighederne på Residence Giuele

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Giuele

Læs personlige anmeldelser af Residence Giuele som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Giuele. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Residence Giuele

Børnevenlig ferie

Stedet er dels campingplads og dels ferielejligheder med dejlig swimmingpool og børnepool. Børnepoolen var fin de første dage, men så var den pludselig fuld af sten og sand, hvilket vi undrede os over ikke blev rengjort.
Lejligheden var fin med det man skulle bruge - og masser af håndklæder. Jeg savnede dog en rengøring midt på ugen, da især terrassen blev beskidt og det fik man slæbt med ind i lejligheden.
Det var nemt at have børn med og de kunne rende frit omkring uden at man behøvede at bekymre sig. Især skildpadderne var et stort hit.
Restauranten var fin og det var dejligt, at man kunne tage maden med som take away.
Hver dag var der underholdning af et ungt team. Kl. 21.00 hver aften var det især for børnene.
Alt i alt et dejligt sted med få mangler.

Læs mere

Dejligt sted

Dejligt sted i pragtfulde omgivelser. pool området dog lidt kedeligt. Der mangler lidt vand rutschebaner etc.
Virkelig god service med den bus der køre gratis mellem camping pladsen og stranden/byen.

Læs mere

Dejlig afslappende ferie i autentiske omgivelser

Netop landet retur efter en skøn uge på Residence Giuele. Vi er en familie på to voksne med et barn, og stedet er perfekt hvis man ønsker at ungerne skal hygge sig, løbe frit rundt, men samtidigt ønsker lidt noget andet end adriaterhavskystens camping, og få en bid af det lidt mere autentiske gamle italien.
Kan varmt anbefales!

Læs mere

Hyggeligt sted i bjergene

Stedet og lejlighederne er velholdte, der er meget børnevenligt og området ligger godt placeret i forhold til cykel og vandreture i bjergene omkring. Poolen var en god stor og dyb swimmingpool endda med en lille vippe, som var meget populær blandt børnene. Man kan dog ikke bunde noget sted i den store pool.

En anden ting vi var rigtig glade for, var den lille shuttlebus som kørte mellem feriestedet, byen og stranden. Den kørte så ofte at bilen næsten blev overflødig.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Giuele

Læs mere

Blandet oplevelse

Først: Ved ankomst kunne vi konstatere, at terassen var ca. halv størrelse af, hvad plantegningen hos in-italia havde vist. Det var meget skuffende!

Med blandet oplevelse mener vi, at der var nogle ting, som var helt perfekte: Beliggenhed, udsigt, pool, baren på stedet og underholdning for børnene. Nogle ting var ok men ikke prangende: Restauranten, lejlighedens størrelse og beskaffenhed. Og så var der servicen... den var for det meste ret ligegyldig. Flere blandt personalet virkede lidt irriteret over, at vi var der, ligesom deres sprog-/engelskegenskaber var meget ringe. Restauranten er ok-agtig, seafood retterne og pizzaerne var gode, men man bliver hurtig træt af den. For samme pris spiste vi på den bedste (på tripadvisor) restaurant i området, hvilket var en fantastisk oplevelse.

Der var (meget larmende) underholdning hver aften, så du kunne godt glemme at sidde og nyde et glas vin på terassen i fred og ro. Ungerne elskede det - men det kørte på italiensk tid, så det var lidt svært at få til at passe med en dansk rytme. Men det er nok også mere rettet mod italienske turister (der så ud til at nyde det i fulde drag).

Vi ved ikke, om vi ville tage dertil igen... ungerne elskede det, men det var nok for gøglet og for dårlig service til, at vi voksne ville gøre det.

Læs mere
 
search map