Feriebolig i Finale Ligure i Ligurien

Residence Giuele

Restauranten Restauranten Eksempel på soveværelse i Villino-rækkehusene Villino-rækkehusene med egen terrasse Villino-rækkehusene med egen terrasse Villino-rækkehusene med egen terrasse Her ser I terrassen ved poolen og i baggrunden bungalow-rækkehusene Villino
 
Residence Giuele er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Giuele er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Giuele har et hav af faciliteter, som vil gøre ferien til en sand drøm for både store og små. Mens børnene leger, kan du nyde din helt private terrasse eller dase ved den store pool. Der er desuden gratis shuttle til stranden og centrum af Finale Ligure, der blot ligger 1½ km væk - det er altså alt for nemt.

Børnefamilierne vil være i deres es

Residence Giuele er bestemt familievenligt. Det ligger tilbagetrukket fra landevejen, så der er ingen trafikgener eller farlige veje til at bekymre forældrene. Ved siden af Residence Giuele ligger der på samme ejendom en campingplads Eurocamping Calvisio. Campingpladsens gæster har adgang til de samme pool, jacuzzi og børnepool, der til gengæld er meget store. Oppe bag poolen er der en stor fællesterrasse med parasoller og liggestole, der er reserveret til gæsterne på Residence Giuele, mens liggestolene ved poolen er for alle. Børnene vil også elske legepladsen, stedets skildpadder (!), fodboldbanen og den underholdning, der tilrettelægges for de små og mellemstore (og voksne). Underholdningen vil foregå enten inde eller ude, dog maks. til midnat. Der er desuden en rideskole i nærheden. Af anden nyttig info kan nævnes et minimarked, et vaskeri og mulighed for cykelleje (begge mod tillæg).

Læs mere om Residence Giuele

Landlig beliggenhed men blot 1½ km fra sandstrand og by (gratis shuttle)

Omgivelserne er smukke og kuperede. Øjet møder pinjetræer og olivenlunde til alle sider. Stedet har sågar egenproduktion af olivenolie, som I kan købe med hjem. Det er nemt at komme ned til Finales skønne sandstrande, der blot ligger ca. 1½ km væk. Enten kan I vælge at gå - der er nemlig fortov det meste af vejen. Alternativt kan I tage Residence Giueles minibus, der ganske gratis i højsæsonen kører ned til stranden på nogle faste tidspunkter i løbet af dagen. Når man kommer ned til havet, så er der allerede forretningsliv, men skal I helt hen til den gamle bydel i Finale Ligure, så er der yderligere 500 m - og yderligere 2 km ind til den charmerende middelalderby Finalborgo.

Egen restaurant og bar gør det endnu nemmere for dig

I restauranten kan I vælge at sidde enten ude på terrassen eller indenfor. Køkkenet spænder bredt og laver især gode pizzaer. De har også særlige børnemenuer. Ved ankomst kan I aftale med personalet, om I evt. ønsker en fast ugepris, dagspriser eller måske bare spise a la carte, hvis I skulle få lyst til at spise ude en gang eller to i løbet af ugen. Det er også muligt at spise til frokost i restauranten. Frokost serveres i barområdet og er typisk lettere retter som sandwich og salater.

Skønne lejligheder med privat udeområde

Grundlæggende set er forskellen på lejlighedstypologierne deres beliggenhed, udsigt, rummelighed og terrassens størrelse. Lejlighederne er kun til familier med børn - ikke til voksne par, der rejser sammen, da køjesengene og sovesofaerne ikke er egnede til det formål. Lejlighederne er ganske nydelige og pæne, men Residence Giueles primære fortrin findes udendørs: Terrasserne, poolområdet og de naturskønne omgivelser.

Lejlighederne på Residence Giuele

Skjul teksten
 
 
search map