Anmeldelser af Hotel San Giuseppe

 
Hotel San Giuseppe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Giuseppe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel San Giuseppe

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Giuseppe som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Giuseppe. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kenneth og rejsefæller boede på Hotel San Giuseppe i Finale Ligure fra d. 17. til d. 20. juli 2010.

Byen og området er lige i øjet. Det er en rigtig strandby og et par løbeture i terrænet viste at der er smukt i området.
Hotellet var ok. Dog er det ulideligt at bo på et hotel hvor der ikke som minimum er en fane i loftet man kan tænde i den hede der er i det område. Aircondition kan man leve foruden, men med den støj der er fra både gade og tog så holder det ikke rigtig uden en fane der blæser luft rundt i værelserne. Det sidste tog kørte ikke ved 23 tiden som i skriver. Kl. var over 24.
Gør hvad i kan for at få et værelse væk fra banen, vores var lige ud til den.
Som sagt er området super lækkert. Stranden er en sten strand når man kommer ned til vandet - det trækker lidt fra. Ellers en meget charmerende by med gode butikker og spisesteder.
Finale Borgo er et super sted at tage hen. Ca. 4 km i bil, men et lille tog (ikke på skinner), kører også derhen. Vi var der 2 gange og oplevede bl.a. ægte italiensk stemning med spisning og dans under åben himmel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
Mads Ken og familie fra Hadsten boede på Hotel San Giuseppe i Finale Ligure fra d. 14. til d. 17. juli 2010.

Kære In-Italia

Først vil vi gerne nævne, at vi har været godt tilfreds med at bestille vores ferie gennem In-Italia. Jeres service og opdateringer via nettet har bare være fantastiske. Det er rart, når man har bestilt et eller andet rejsemål, at I sammen med faktura allerede dér sender opholdsbevis, rejseanvisning osv. Det er virkelige betryggende.
Endvidere vender I tilbage pr. mail, når I har registreret kundens betaling af depositum. Sker der nye ændringer vender I også tilbage, og endelige sender I en opdatering af div. rejsemål kort tid inden, man skal starte på sin ferie.

Vedr. vores rejse til Finale Ligure, så har vi været meget tilfredse med opholdet i Finale Ligure. Hotellet - Hotel San Giuseppe - var pænt og rent, og personalet var meget venlige og serviceminded. Det er også en lidt sjov fornemmelse at bo på hotellet, da det jo har været et tidligere kloster, og selvom hotellet ligger lige ved siden af en banegård, generes man ikke specielt af støjen fra togene, da hotellet ligger noget højere end banegården. Endvidere er der mere støj fra alle de italienske børnefamilier, der også bor på hotellet ( det er ikke negativt ment).
Selve byen Finale Ligure er en dejlig by med masser af liv. Den er åbenbart et sted, hvor italienerne også selv holder ferie. Det kan man også mærke på priserne, når man går ud og spiser. Det er noget billigere end andre steder, vi har været i Italien. Endelige skal nævnes, at stedet har en fantastik badestrand, og ønsker man ikke at betale i dyre domme for parasol og liggestole, er der også flere steder, hvor det ikke koster noget at være - det er også der italienerne selv opholder sig. Så alt i alt har vi været meget glade for at være i Finale Ligure, og det er ikke sidste gang vi har været der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Det bliver særdeles nemt for os give en besvarelse vedrørende vores tur til Finale Ligure. Vi har i særdeleshed været glade for den hurtige tilbagemelding fra in-italia m.h.t ledige værelser på det hotel vi havde sat os i udsigt. Vi tog en sent beslutning i forhold til hvor vi skulle holde ferie og havde det ikke været for in-italias hurtighed, havde vi måske holdt ferie et helt andet sted. Vi blev af andre anbefalet at prøve in-italia og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Selve opholdet på hotel San Giuseppe var rart og hotellet størrelse taget i betragtning ganske roligt (lokal trafik virkede på os ikke generende). Personalet på hotellet var yderst venlige og hjælpsomme med alt fra forslag til ture, steder at spise e.t.c. Vores værelse havde ikke aircondition og vi må erkende at det kan være svært at sove under så varme forhold. Hotellet har både pool for voksne og børn og det nok en god ide at råde andre til generelt at finde et hotel med netop pool på disse kanter. Strandende er ofte fyldte og mange steder kræves betaling.

Selve området oplevede vi som ganske fint med mange muligheder for nemt at kunne finde spisesteder, cafeer, barer, forretninger eller blot et supermarked. Området er præget af lokale turister, hvilket for os altid er mere interessant end der hvor alle søger hen.

Hvis man er i egen bil er der utrolig mange muligheder for spændende udflugter - dels langs selve kysten, men i særdeleshed er besøg i diverse bjergbyer en hel særlig oplevelse. Man skal dog sikre sig at man er fortrolig med den slags udfordringer, da det kræver både overblik og en sikker kørsel. Det kan sine steder være stejlt, smalt og udfordrende. Er man forberedt og fortrolig med sin bil, så er der fantastiske steder at se på sin vej.

Generelt må vi sige at vi har haft rigtig god tur og at vi agter at benytte in-italia igen, når turen næste gang går et andet sted hen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mette og familie fra Kerteminde boede på Hotel San Giuseppe i Finale Ligure fra d. 12. til d. 15. juli 2009.

Vi er hjemkommet efter en dejlig ferie i Finale Ligure, hvor vi har oplevet en masse. Alt har forløbet perfekt. Det er et smukt område og hotellet var helt i top. Vi søgte selv på nettet og bookede, men da det så ikke kunne blive de dage vi først ønskede, blev vi kontaktet af jer og I tilbød andre hoteller i området og tilbød andre dage på dette hotel, så det var en god service og stor hjælp for os, så det får I mange tak for.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jørgen og rejsefæller fra Charlottenlund boede på Hotel San Giuseppe i Finale Ligure fra d. 21. til d. 24. juli 2008.

Vi var glade for byen og området.
Den første nat var vi noget generet af støj fra jernbanen. Bortset fra det var det fint, at stationen lå så tæt på.
Beliggenheden er fin, med kort afstand til bymidten. Selve byen overraskede positivt, den var større og mere livlig end forventet. Systemet med at betale for strandplads kan være irriterende for en dansker.
Hotelpersonalet var venlige og imødekommende. Værelserne var skrabede, men i orden og relativt billige. Morgenmaden var god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map