Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel San Giuseppe

 
Hotel San Giuseppe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Giuseppe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Giuseppe er et familiehotel, som ligger tæt på centrum af den hyggelige kystby Finale Ligure, blot ca. 400 meter fra vandet.

Hotel med stamgæster

Hotellet ejes af den venlige Sig. Bianchi, som selv står for den daglige drift, og hvis imødekommende væsen gør, at hotellet har rigtig mange stamgæster. Personalet hjælper meget gerne med udflugtsmuligheder og fortællinger om området.

Læs mere om Hotel San Giuseppe

Stemning af kloster

Hotellet er indrettet i et tidligere kloster, og har derfor også eget lille kapel, der dog ikke benyttes mere. Bygningens oprindelige formål gør, at der visse steder er meget højt til loftet, lige som man kan fornemme stemningen af kloster i flere af de fælles opholds / og gennemgangsrum.

Central beliggenhed

Hotellet er pænt renoveret, og har alle de faciliteter der hører til et moderne hotel. Samtidig er den meget centrale beliggenhed bekvem, både hvis man vil på stranden, på shopping i byen, eller på udflugt med bil eller tog. Nærmeste motorvejsafkørsel befinder sig blot ca. 2 km fra hotellet, og hvis man ikke kommer i bil, er hotellet nærmeste nabo til stationen. BEMÆRK: At stationen kan ses fra pool-området og til tider kan man også høre det passerer forbi (der kører ikke tog i nattetimerne). Man har valgt at sætte dobbelt-vinduer i alle værelser, men man skal alligevel være opmærksom på at toget bemærkes.

Faciliteter

Hotellet har en stor parkeringsplads, reception, internet-point, elevator, bar, stor restaurant, opholds- og læserum, pool m. børnepool, og et lille legeområde til mindre børn samt flere møblerede terrasser. Der er ialt 42 værelser, som alle er pænt, men enkelt indrettet med telefon, satellit TV, værdiboks samt bad med bruser eller badekar, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel San Giuseppe

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Giuseppe som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Giuseppe. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel San Giuseppe

Super børnevenligt og venlige mennesker, god service

også super til cykelferire

Læs mere

Dejligt sted i Italien

Et godt hotel med den standard, man kan forvente og lidt til. Vi trivedes meget godt det eneste, vi savnede var en altan.

Læs mere

Dejligt familie hotel

Vi havde et dejligt ophold hos de søde mennesker i Hotel San Guiseppe. Rent og pænt samt fin - meget over normal italiensk standard - morgenmad.
Vi kunne høre togene men det var ikke noget vi var generet af, selvom vi havde værelser mod banen.
Eneste vi aldrig vender os til er kravet om badehætte som hotellet også havde til deres pool, sært især da de fleste kun dækket ca 10% af hårpragten.

Læs mere

Meget godt!

Herligt hotel med meget serviceorienteret og venligt personale. Hyggeligt miljø med historie! Kan absolut anbefale dette hotel til alle, der ønsker at nyde Italien!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel San Giuseppe

Rigtig godt hotel for os med børn. Utroligt børnevenligt med legetøj på forsiden og legeplads på bagsiden. Tilpassede børneportioner, plastbestik, høje stole, babybadekar og puslebord og blespand i værelset. Ikke noget vi havde forventet, men gjorde vores ophold betydeligt lettere. Virkelig god service og sødt personale.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel San Giuseppe

Læs mere
 
search map