Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel San Giuseppe

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

San Giuseppe er et familiehotel, som ligger tæt på centrum af den hyggelige kystby Finale Ligure, blot ca. 400 meter fra vandet.

Hotel med stamgæster

Hotellet ejes af den venlige Sig. Bianchi, som selv står for den daglige drift, og hvis imødekommende væsen gør, at hotellet har rigtig mange stamgæster. Personalet hjælper meget gerne med udflugtsmuligheder og fortællinger om området.

Læs mere om Hotel San Giuseppe

Stemning af kloster

Hotellet er indrettet i et tidligere kloster, og har derfor også eget lille kapel, der dog ikke benyttes mere. Bygningens oprindelige formål gør, at der visse steder er meget højt til loftet, lige som man kan fornemme stemningen af kloster i flere af de fælles opholds / og gennemgangsrum.

Central beliggenhed

Hotellet er pænt renoveret, og har alle de faciliteter der hører til et moderne hotel. Samtidig er den meget centrale beliggenhed bekvem, både hvis man vil på stranden, på shopping i byen, eller på udflugt med bil eller tog. Nærmeste motorvejsafkørsel befinder sig blot ca. 2 km fra hotellet, og hvis man ikke kommer i bil, er hotellet nærmeste nabo til stationen. BEMÆRK: At stationen kan ses fra pool-området og til tider kan man også høre det passerer forbi (der kører ikke tog i nattetimerne). Man har valgt at sætte dobbelt-vinduer i alle værelser, men man skal alligevel være opmærksom på at toget bemærkes.

Faciliteter

Hotellet har en stor parkeringsplads, reception, internet-point, elevator, bar, stor restaurant, opholds- og læserum, pool m. børnepool, og et lille legeområde til mindre børn samt flere møblerede terrasser. Der er ialt 42 værelser, som alle er pænt, men enkelt indrettet med telefon, satellit TV, værdiboks samt bad med bruser eller badekar, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map