Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Rio

 
Hotel Rio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Rio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det familievenlige Hotel Rio ligger i Finale Ligures bydel Finale Pia i et roligt kvarter blot ca. 200 m fra stranden. Denne historiske ejendom gemmer på både swimmingpool og restaurant.

På hotellet finder man både reception, bar, have, legerum, puslerum, lille træningscenter, sauna, wi-fi i hall'en, internetpoint og elevator. Der er også gratis cykler/mountainbike til gæsternes rådighed (begrænset antal). Swimmingpoolen og jacuzzi-hjørnet er overdækket i de køligere måneder, mens taget åbnes om sommeren. Omkring poolen finder man solvogne, borde og stole til gæsternes frie afbenyttelse. Der kan bestilles parkering (mod tillæg) ca. 200 m fra hotellet, hvis man vil være sikker på en p-plads - alternativt er der gratis parkering på gaden. Hotellet har gode aftaler med flere lidoer nede ved vandet.

Læs mere om Hotel Rio

Restaurant
- Stedets restaurant er kun for hotellets egne gæster. I morgenmadssalen Sunglass Saloon på 1. sal serveres morgenmaden som buffet.

Dobbeltværelse Standard
- Alle 25 værelser har transportabelt airconditionsanlæg, satellit-tv med fladskærm, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I mange af værelserne er en ekstra opredning mulig. Enkelte af standardværelserne har balkon.
Dobbeltværelse Superior
- Alle 3 værelser har transportabelt airconditionsanlæg, satellit-tv med fladskærm, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (disse værelser er større end standardværelserne og badeværelset er i marmor og med jacuzzi). I mange af værelserne er en ekstra opredning mulig.
Familieværelse Multipla
- Alle 5 værelser har transportabelt airconditionsanlæg, satellit-tv med fladskærm, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (disse værelser har et stort værelse med dobbeltseng og køjesenge som kan klappes op til i alt 4 personer samt videoafspiller, hvor videofilm kan lånes i receptionen). Værelsesprisen gælder for to personer - se gebyrer for ekstra senge.
Familieværelse Family
- Begge værelser har transportabelt airconditionsanlæg, satellit-tv med fladskærm, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (disse værelser har et stort værelse med dobbeltseng og køjesenge som kan klappes op samt et enkeltværelse (med eget tv) til i alt 5 personer). Værelsesprisen gælder for to personer - se gebyrer for ekstra senge.

Skjul teksten
 
 
search map