Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Noris

 
Hotel Noris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Noris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Noris er et pænt hotel med restaurant og værelserne med balkon og havudsigt. Og så ligger sandstrand og by tilmed inden for gåafstand.

Beliggenhed og afstande

Hotel Noris ligger oppe på et bakkedrag, hvorfor udsigten ud over havet og byen Finale Ligure er panoramisk. Afstanden ned til sandstranden er blot ca. 400 m, hvilket nemt tilbagelægges til fods (husk blot at det går opad på tilbagevejen). Af andre interessante afstande er der ca. 1,3 km til lystbådehavnen, ca. 700 m til strandpromenaden, 1½ km til centrum af Finale og ca. 3 km til Finalborgo, som er områdets stemningsfulde middelalderbykerne.

Læs mere om Hotel Noris

Hotel Noris' faciliteter, deriblandt restaurant

På hotellet møder man først en hall med reception og elevator. Derudover er der wifi i hele ejendommen, legehjørne til børnene og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet - kan også indtages udendørs på den overdækkede terrasse. Der er desuden restaurant, hvor man kan spise a la carte eller tilvælge en halvpensionsmenu min. 3 dage (dette bestilles fra dag til dag ved ankomst).

Parkeringsplads

Udenfor er der parkeringsplads (mod betaling - både pladser på stedet og ca. 300 m væk). Bemærk, at en af naboejendommene er ved at opføre et privat parkeringsanlæg; arbejdet er dog stillestående fra juni til september.

Værelserne på Hotel Noris

Dobbeltværelse

Disse 5 værelser har alle aircondition, lcd sat-tv, værdiboks, wifi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Op til to ekstra opredninger er mulige i nogle af værelserne (firesengsværelserne er med køjeseng).

Dobbeltværelse med havudsigt

Disse 13 værelser har alle aircondition, lcd sat-tv, værdiboks, wifi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er havudsigt fra disse værelser (man har også udsigt til de omkringliggende bygninger). Op til to ekstra opredninger er mulige i nogle af værelserne (firesengsværelserne er med køjeseng).

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt

Disse 6 værelser har alle aircondition, lcd sat-tv, værdiboks, wifi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er balkon med havudsigt i disse værelser (man har også udsigt til de omkringliggende bygninger). Op til to ekstra opredninger er mulige i nogle af værelserne (firesengsværelserne er med køjeseng).

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Rosa

Alassio, Ligurien

Hotel San Michele

Celle Ligure, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Relais del Maro

Borgomaro

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map