Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Noris

 
Hotel Noris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Noris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Noris er et pænt hotel med restaurant og værelserne med balkon og havudsigt. Og så ligger sandstrand og by tilmed inden for gåafstand.

Beliggenhed og afstande

Hotel Noris ligger oppe på et bakkedrag, hvorfor udsigten ud over havet og byen Finale Ligure er panoramisk. Afstanden ned til sandstranden er blot ca. 400 m, hvilket nemt tilbagelægges til fods (husk blot at det går opad på tilbagevejen). Af andre interessante afstande er der ca. 1,3 km til lystbådehavnen, ca. 700 m til strandpromenaden, 1½ km til centrum af Finale og ca. 3 km til Finalborgo, som er områdets stemningsfulde middelalderbykerne.

Læs mere om Hotel Noris

Hotel Noris' faciliteter, deriblandt restaurant

På hotellet møder man først en hall med reception og elevator. Derudover er der wifi i hele ejendommen, legehjørne til børnene og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet - kan også indtages udendørs på den overdækkede terrasse. Der er desuden restaurant, hvor man kan spise a la carte eller tilvælge en halvpensionsmenu min. 3 dage (dette bestilles fra dag til dag ved ankomst).

Parkeringsplads

Udenfor er der parkeringsplads (mod betaling - både pladser på stedet og ca. 300 m væk). Bemærk, at en af naboejendommene er ved at opføre et privat parkeringsanlæg; arbejdet er dog stillestående fra juni til september.

Værelserne på Hotel Noris

Dobbeltværelse

Disse 5 værelser har alle aircondition, lcd sat-tv, værdiboks, wifi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Op til to ekstra opredninger er mulige i nogle af værelserne (firesengsværelserne er med køjeseng).

Dobbeltværelse med havudsigt

Disse 13 værelser har alle aircondition, lcd sat-tv, værdiboks, wifi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er havudsigt fra disse værelser (man har også udsigt til de omkringliggende bygninger). Op til to ekstra opredninger er mulige i nogle af værelserne (firesengsværelserne er med køjeseng).

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt

Disse 6 værelser har alle aircondition, lcd sat-tv, værdiboks, wifi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er balkon med havudsigt i disse værelser (man har også udsigt til de omkringliggende bygninger). Op til to ekstra opredninger er mulige i nogle af værelserne (firesengsværelserne er med køjeseng).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Noris

Læs personlige anmeldelser af Hotel Noris som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Noris. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Noris

Ophold Hotel Noris

Dejligt hotel med perfekt værelse med balkon og havudsigt, dog manglede vi et køleskab på værelset.
God restaurant på stedet, med ejeren som kok. Ingen menukort men ved morgenbordet kom kokken og spurgte hvad vi ønskede at spise til aften.
Lækkert morgenmad.
I gåafstand til både strand og hyggelig by. Ved stranden er der småsten på både stranden og i vandet og så bliver der ret hurtigt dybt.

Læs mere

Smukt

Fremragende sted. Vidunderlig udsigt og venlig modtagelse. Parkeringsgebyr var for dyrt. Holdte ikke engang i det indhegnede men det var den samme pris alligevel. SEK 750 for 5 nætter .....

Læs mere

Fint hotel

Fint hotel, rent og god beliggenhed til stranden og byen. Morgen buffet super da man siddef ude under halvtag. Dog holder ejeren (hun) meget afstand til gæsterne, det virker klart som drt bare at få penge i kassen. Vi spurgte første aften efter en hygfelig restaurant IKKE for turistet.. Hun sagde gå ned i byen og find denne... Det var så det dårligste måltid på vores 17 dage i italien,,, total skod for turister - det må kunne gøres bedre hvis man viser interesse for sine gæster.......

In italia har været super søde og meget hjælpsomme...

Læs mere
 
search map